- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.438
- 548
- 33
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #1.041
Evet verdi başlayabiliriz. Hepinizin ağzına, yüreğine sağlık kızlar.Allah kabul etsin250 yi de okudum ..Rakika sıradaki arkadaş sadakasına verdiyse geçebiliriz :)
374 tane aldım kalan 4400EVLAT İSTEME DUASI İÇİN LISTEMIZ
Her bir kardeşimiz için 4774 adet "Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin" okuyoruz
@Ssy8491
Rakika Mazeretli
ikraberraol
Umutvar123
annesinineseri
Gullbahcemm
M Mirac440
@Hayalimdi gercek oldu Mazeretli
C cansu_tr
K Khvekokusu20
Monalisa09
@Lokumcukk Mazeretli
sonbaharyagmuru
B bahar1143 Mazeretli
ftmclk
Dil-i bitab
B bahar1143 Bahar için okuyoruz.
Kalan:4774
Canım bende hiç katılmıyorum buraya . Beni çıkartın dedim 10 tane de olsa az da olsa oku dediler çıkartmadılar. Bana sıra gelince hepsini ben alicam bana kimse okumasın hakka girmek istemiyorum .
Evet canim niye cikiyorsun azcik okuyuver seninde.duani alalimmmmCanım bende hiç katılmıyorum buraya . Beni çıkartın dedim 10 tane de olsa az da olsa oku dediler çıkartmadılar. Bana sıra gelince hepsini ben alicam bana kimse okumasın hakka girmek istemiyorum .
Evet canim niye cikiyorsun azcik okuyuver seninde.duani alalimmmm
Peki sen bilirsin canim
Canım ben bu topikle ilgili sahih hadis görmedim okumadım bir yerde de 4774 tane sayisi var bide öyle olunca inancım olmadı .
Betülcüm bu ayeti kerimedir. Zekeriyya as "Allah'ım beni yalnız bırakma, sen varis verenlerin en hayirlisisin" diye dua etmiştir çocuk için Rabbine. Zekeriyya as' in sünnetidir yani. Sayı hususunda benim de bilgim yok tabi ama ebcedle hesaplanmış olabilir
Canım ben bu topikle ilgili sahih hadis görmedim okumadım bir yerde de 4774 tane sayisi var bide öyle olunca inancım olmadı .
Anladim canim ama bu sekilde haksizlik oluyor kk na girip hic ugramamazlik da olmaz.Gullbahcemm çıkartmayalım demişti o yüzden cikarmadim :/
Ben özel mesaj atiyim niye katilmiyor bı soriyimAnladim canim ama bu sekilde haksizlik oluyor kk na girip hic ugramamazlik da olmaz.
Tamam canim sor bakalimBen özel mesaj atiyim niye katilmiyor bı soriyim
Kürtaj olmuştu en son lekelenmesi filan vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?