- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.381
Tuketmeye calis bakalim canimEvet ananas onerilio tupten sonra
Okudum canım bitirdim Allah kabul eder inşallah bu ara yetisemiyorum dualara .Canim belirlenen sure doldu yarin okuyabilir misin
Cok sagol canim darısı hayrlisyla sizlere insallah.dunki acildeki doktr ilaclriniS Sabirsiz-bklyn çok sevindim canım :)bence ananas ve Havuç suyunu araştır kanamanı arttırmasınlar sonra ,doktoruna yine git iğne verir büyük ihtimal yatmaya devam et ,ne güzel artmış maşallah
Canim kasik agrilari.normal karsilaniyor bu.dönemlerde ben de olmadi ama olan lar var kanaman.durdu muTsk edrm cnm. Insallah da artar yine
Kuzum sana bsy sorcam ozellkle aksamlari kasiklarima sanki bicak saplanır gibi kramplar giriyr neden acaba sendede oldumu cok kotuyum duramiyrm
Evet canim cok sukur bugun hic olmadi kanamam. Insallh sorun cikmaz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.Canim kasik agrilari.normal karsilaniyor bu.dönemlerde ben de olmadi ama olan lar var kanaman.durdu mu
Edanur86 [/USER] icin 682 okuyoruz Süre perşembe ikindine kadar
1-annesinineseri [/USER] okudu
3-nursevdi okudu
4- C cansu_tr
5- K Khvekokusu20
7-@Sabr-Sukur-Dua mazeretli
8-Edanur86 mazeretli
9- V Vavin [/USER]
10- A almasy okudu
Okumaya başlayabiliriz
Ayirdiktan sonra baslayabilirz canimDil-i bitab canım sadakanı ayır derken ayırayım ancak yarın verebilirim ,sadakayı verildikten sonramı başlanıyor
Cok sukur canim , benim de leke basladi düşük riski varmisEvet canim cok sukur bugun hic olmadi kanamam. Insallh sorun cikmaz.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Canim gecmis olsun yat dinlen bol bolCok sukur canim , benim de leke basladi düşük riski varmisAllah sagsalim kucağımıza almayi nasip etsin
Sagol canim aynen yatiyorum kalkmadan :/Ayırdım sadakamıDil-i bitab ,başlayabiliriz ,geçmiş olsun sende yat dinlen ev işi yapma ,ağır kaldırma canım
Sagol canim yatiyorum :/Canim gecmis olsun yat dinlen bol bol
Tamam canimDil-i bitab canım mazeretim bitti istersen sayıyı tekrar böl, okuyabilirim artık.
Canim nazar degdi galiba gündüz sknti yoktu aksam tekrr kanamam basladi.ara ara oluyor halen.adet olms olsaydim şimdiye coktan bitmis olmasi lazimdi. Nedir bu bilemedim yaaaCok sukur canim , benim de leke basladi düşük riski varmisAllah sagsalim kucağımıza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?