- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi cibilicibilisaksak06
-
- #2.201
Okudum canım bende.. allah gönlüne göre versin inşallahKizlar cansu dan sonra yani yarin sira bende sadakami verdim direk baslayabilirsiniz.. İsmim Büşra duam ise ; Öncelikle saglikli ve hayirli olmasi dileğiyle kizima sahip cikacak salih bir erkek evlat sahibi olmak. Simdiden hepinizden Allah razi olsun gonlunuzdekini nasip etsin inşallah ❤❤
Allah razi olsun canim hepimizin gonlune gore versin insallah❤Okudum canım bende.. allah gönlüne göre versin inşallah
Tamam canimBüşra için 600 tane okudum liste bitince ayrılacağımDil-i bitab yetistirememeye başladım
Nursevdi kaldi sanirim tek canimKac tane kaldi okunmayan kizlar
Mazeretlinin disinda okumayan bi kaç kisi var ama anlayamadim.Nursevdi kaldi sanirim tek canim
Etmez miyim canim ediyorum Allah isteyen herkese versin ismen dua ediyorum hep gerci senin ismini henuz bilmuyorum ama:) yazsin da okuyamayacaksa okuruzTamm canim benim. Okumayacaksa ben okuyayim bilgi verirse iyi olur. Kuzum sen bizede dua et olurmu sen simdi hamişsin :) ya
Ismim gamze kizlrEtmez miyim canim ediyorum Allah isteyen herkese versin ismen dua ediyorum hep gerci senin ismini henuz bilmuyorum ama:) yazsin da okuyamayacaksa okuruz
Ben de oyle hatirladim ama emin olamadim Gamzecim:)I
Ismim gamze kizlr
Okuyalım cnim nursevdi okusaydi yazardi en son cuma girmis zatenCanim nursevdi haber vermedi hala biz mi paylaşıp okusak ki listem kapansa artikDil-i bitab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?