- 27 Ocak 2018
- 35
- 86
- 29
- Konu Sahibi toprakgulistan
Daha çok sizden dua istemek için açtım bu başlığı. Ağlamaktan üzülmekten içim içimi yer oldu. Biliyorum benden daha fazla yıldır bekleyenler var ama gerçekten evlat çok başka bir imtihanmış. An geliyor bütün umutlarım tükenmiş bir daha gerçek olmayacakmış gibi hissediyorum. Son zamanlarda hele . Kuruma tam başvuracağız bişey çıkıyo. En son bütün her şeyimiz tas tamamdı artık işleme alınacaktık ama eşimin asker olması ve görevlendirme sebebiyle yine başvuramadık. Başvurduktan sonra sıraya alınıyoruz 1 sene ev kontrolü oluyormuş sonrasında sıra gelmesi en az 2 seneyi bulabiliyormuş. Sorunsuz gebe kalabilen doğurabilen kadınlar ne şanslı olduklarının bir kez daha farkında olsunlar nolur. Bana yapılan gibi çocuğu olmayan birinin yanında evlendim ertesi yıl hemen doğurdum diye ballandırarak anlatmasınlar mesela. Kimseye anne olmaya geç kalıyorsun demesinler. Bu ay yaptık kesin tuttu hissediyorum demesinler. Daha duyduğum lafların binde biri bile değil bunlar. Yüreğim kaldırmıyor artık. Yüzüm gülmüyor iyice koptum hayattan. Nolur hemcinslerinize bu şekilde eziyet etmeyin ... bana da dualarınız da yer verin Allah hayırlı bir şekilde evlat sahibi olmak nasip etsin . Kalbimden ya da karnımdan hiç farketmez ....Allah'a emanet olun.