Evlat Edinme Evlat edinmek almak istiyoruz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
ben de 19 yaşındayım bekarım ama evlatlık aldım... çok güzel bir duygu kendi çocuğunun olması

[Q
UOTE=diandra;20292334]ben de 19 yaşındayım bekarım ama evlatlık aldım... çok güzel bir duygu kendi çocuğunun olması [/QUOTE]

yanlış anlamayın ama 19 yaşında olduğunuzu söylüyorsunuz nasıl evlat edindiğinizi öğrenebilirmiyim çünkü 30 yaşını doldurmayan evlat edinemiyorlar sırf yaştan dolayı bekleyen arkadaşlarımız var...

evet nasıl oluyor 19 yaşında bende anlamadım? kendi kanatimce daha sen çocuksun.
bende somaliden vs evlatlık almak istiyorum. şuanda bir bebeğim var, keşke sütüm kesilmeden alabilsemde onun derisi kemiğine yapışmış bedenini emzirebilsem. evim var, 31 yaşındayım. ama sanırım oradan almak bu kadar kolay değil, ama hergün açlık cektiklerini düşünmek bile berbat bir duygu.

ben de 19 yaşındayım bekarım ama evlatlık aldım... çok güzel bir duygu kendi çocuğunun olması

evli isen 5 yılı geçmiş olmalısın.bekar isen de 30 yaşını.arıca evlatlık ile aranda 18 yaş olmalı.üzerinde mal varlığın olmalı.sen hayal mi kuruyorsun yaşını mı yanlış yazdın anlamadım ben.ben de 23 yaşındayım ama kriterler uymadığı için araştırmadım bile...5 senemin dolmasını bekliyorum.karpuz mu alıyon sen yaa..

Allah razı olsun guzel dusunen herkesten. oyle guzel bır konu acmıssınızkı. ben suanda nısanlıyım ama afrıkadakı aclık ve sussuzluk benı oylesıne uzuyorkı sımdıden bu konuyu nısanlımla konuşmaya basladık bıle… cocugum ınsallah olur,Allah kısmet eder ama bız yıne de bole bırsey ıcın gonullu olmak ıstıyoruz. bakalım hayırlısı. bu konuda aynı dusunen baskalarıda varmmıs cok svndım o yuzden.
Rabbim hep guzellıkler yapmamızı nasıpetsın bızlerde ıyılıkler bulalım onun lutfuyla inşallah.

8 yasında oğlum var ve bende evlatlık almak ıstıorum ama esımı ıkna edemıyorum dogurabılıosan nıe alsaın dıoewlenmeden oncede hep ısterdım ki anne olduktan sonra bi çocugun sevgıye şevkate ıhtıyacı oldugunu gordukten sonra tek emelım o artık...aldıgım cocuga insanlık adına bişiler katabılırsem ne mutlu:)

dilerim eşiniz ikna olur....inşallah olsun...

Merhabalar,

İnşallah ikna edersiniz. Erkeklerin bu konuda ne yazıkki biraz tereddütleri var. Kadınlar gibi değiller.
Hayırlısı olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…