A
AswangCullen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AswangCullen
-
aslında boyle bı durumda cevrende kımse bılmıycek yada..bizim yan komşumuzun çocuğu olmuyormuş onlarda evlatlık almışlar 2 aylıkken bir erkek bebeği çocuk 16 yaşına gelene kadar herşey çok güzelmiş sonra nerdey duyduysa evlatlık olduğunu duymuş aslında 18 yaşını doldurunca söyliceklermiş uygun bir dille ama bizim dedikoducu komşular sağolsun rahat durmamışlar çocuk bunlara her gün zulum ediyordu içiyor dövüyor kapıya atıyor daha neler neler 8 sene önce bir gece gelmiş yine içkili dövmüş uyuya kalınca babası silahla vurmuş20 yaşındaydı çocuk babada 70 ne kadar acı dimi 50 yaşından sonra evlat sahibi oldular el bebek gül bebek baktılar ama sonuç hüsran geçen yıl amca vefat etti eşi sağ arada bir anlatıyor ama eşine kızıyor oğlunu öldürdüğü için düzelirdi diyor off of öle işte
aslında boyle bı durumda cevrende kımse bılmıycek yada..
cocuga 10 yasında dıyceksınız ..
şu an olmasa bile ewlenince mutlaka we mutlaka aıcam ama .. annesiz bir çocuğa sewgi ve sefkat hayytki en güzel şey bence..yurtdışı ormuş ama TRde de birçok swgiyemuhtac cocuk war...ewleneyim bi..ilk çocuktan sonra maddiyatım elverdiğince 2 yada 3 çocuk birden büyütmek istiyorum..bir tanesi özürlü bir çocuk olmak kaydıyla bir kaç çocuğa annelik yapmak istiyorum.
merhaba
ben namibya gibi fakir ülkelerden çocuk alıp büyütmek istiyorum.yaşım 20 fakat anne babamları ikna ettim ewlenen kadar onlar sahiplenicek daha sonra ben büyütmek istiyorum..şu an nişanlıyım.. özellikle açlıktan ölen çocuklar..mafoldumben.çok üzülüyorum.içim gidiyor o çocuklara bakınca.yaşım küçük sayılır ama sahipsiz bir çocuğa anne olmak ona huzurlu bir aile ortamı şansı wermk istiyorum.hihoyyyt
ne yapmam nerelere başvurmam lazım ?? Ewlatlık alan aileler wardır mutlaka içinizde.. Bilgi alabilirsem çok memnun kalıcam
a.s.
Konuyu yanlış yere açmışsam affolaSırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?