Evlat edinmede Amatem engeli

efsuni06

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
558
507
323
Merhaba.Daha önceki konumda evlat edinmeye başvurduğumuzu belirtmiştim.Evrak toplama işleri çok zorladı bizi.En çokta Amatem.Esim 3 yıldan fazla bir süre tüp bebek tedavisi gördü.Tedavi ilaçları macunlar stres derken çok kilo aldı.Sonucumuz olumsuz olunca biz de artık evlat edinmeye karar verdik.Ama eşimin karaciger yağlanması oluştuğu için ömründe bir yudum içmemiş insana alkol bağımlılığı varmış gibi yaklaşıp raporu vermiyorlar. Amatemde iki kez kan testi yaptırdık.İkincide de aynı şekilde davrandılar.Ankara'da yaşıyoruz.Burada veya farklı bir ilde aynı sorunu yaşayıp çözümünü bilenler yardımcı olabilir mi? Defalarca Amatem'e gittik.Artik evrakları teslim etmek istiyoruz.

Sırf eşinizin karaciğeri yağlı diye alkol bağımlısı muamelesi mi yapıyorlar?

Sırf eşinizin karaciğeri yağlı diye alkol bağımlısı muamelesi mi yapıyorlar?
Evet aynen öyle.Hastanede 7 ayrı birime gittik bir günde Hastane raporumuz hemen çıktı.Amatem işimizi çok zorlaştırdı.Alkolu ayırt edici bir test olması gerekiyor.Sanki biraz işi yokuşa sürüyorlar.İkinci kez kan verince detaylı kan testi yapıp raporu teslim edeceklerini düşünmüştüm.Ama maalesef öyle olmadı.

Allahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım.

Benim de karaciğer değerlerim çok yüksek. Aynen alkolik insan değerlerinde.

Uzun yıllardır tedavi görüyorum.

Eşinizin değerleri o kadar kötüyse önce sağlığına kavuşmalı. Karaciğer çok çok önemli gerçekten.

Üniversite hastanesine başvurun,mutlaka değerleri düşürecek bir ilaç bulurlar.

Allah’ımın izniyle değerleri normale dönünce yavrunuza kavuşursunuz inşallah.

Aile hekimimiz eşime iyi bir dahiliye doktoruna gitmesini soyledi.Henuz gidemedik diyet ve yürüyüşe başladı.Her gün ise giderken ve dönerken bol bol yürüyüş yapıyor.Dediginiz gibi ilaçla çözülecek sanırım bir de zayıflaması gerek.Doktora gideriz de karaciğer yağlanması cabuk düzelmiyor bildiğim kadarıyla.Kurumdan evrak teslimi için temmuza gün verdiler.

Yanlış anlamayın da değerleri o kadar yüksekse diyet ve yürüyüş ile düzelmez.

Dahiliye değil Gastroloji uzmanı ile görüşmelisiniz.

Yanlış anlamayın da değerleri o kadar yüksekse diyet ve yürüyüş ile düzelmez.

Dahiliye değil Gastroloji uzmanı ile görüşmelisiniz.
Doktor beslenme değişikliği ve egzersiz önermişti.Öneriniz için teşekkür ederim.İkisine de gitsek iyi olacak gibi görünüyor.

Doktor beslenme değişikliği ve egzersiz önermişti.Öneriniz için teşekkür ederim.İkisine de gitsek iyi olacak gibi görünüyor.

Bol bol enginar tüketin tam mevsimi ztn.
Bize doktor bile sordu hastahanede yatan hastayı çıkarabildik
Ama ya çiğ tüketin yada doğru zeytinyağlı pişirme tekniği ile kavurmayin hafif suda soğanı kavurup yağı yanmadan pissin

Teşekkürler ilginiz için.Besin alerjisinden dolayı sebze ve meyve tuketemiyor eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…