Bir dilek tuttuk ve sen gercek oldun. ...
Benim rabbimin emaneti , hayalim , duam gözümün nuru, evimin neşesi, ballll kızım, yıllardır hastetle beklediğim 19 aylık surec sonunda kucagimiza aldigimiz minnak kizimiz geldiiiiiii. Hayattt mış nefes almak mış Anne olmak müthiş bir duyguymuş. .. Oyle guzel geldi ki bana can verdi eşime dunyalari. .. Ben ANNE Oldum benim dunyalar guzeli kizim var. .. 1 ay olack nasıl gecti hc bilmiyorum ama doyamıyorum bakmaya günlerdir uykusuzum ki uykuyu cokkk severim ama uykum gelmiyor. Yemek yemesemde olur .Annelik anlatilmaz .... Yaşanır yasayacaksiniz bekliyorsuuz ben de bekledim yalvardim her gun gellllll Annemmm diye yalvardim ve cok dua ettim. Beklemekkkkk çok zor cokkkkk ama mükafatı cok büyükmüş ... kucağınıza aldığınızda dünya duruyor .oyle boyle ya şöyle ya boyle acabalar uçup gidiyor. ... oyle guzel oluyor ki her şey ... Bana dünyaları verseler dönüp bakmam. Ben DÜNYANIN ENNNN ENNNNN MUTLU ANNESİYİM. . Duacinizim her yavruma baktigimda dua ediyorum ..Ama inanın Rabbim bizlere cok özel cokkk güzel evlatlar nasip ediyor. .. ben ilk gordugumdr şok oldum. Yarabbim gözlerini rüyamda gördüm. Ve aynısı sonrası ni hic bir sekilde hatırlayamıyorum .... o an yavrum gülerek geldi babasinin kucağında nasıl gülüyor iyiki geldiniz der gibiydi. .. iyiki geldin Annecimmm iyiki geldin ... sakın ümitsiz olmayin karamsar hic olmayın. . Biz o gun yuvadan çıkarken cok dua ettik duru nun oda arkadaşları o yuvada n evlerine biran once sıcak kucaklara hasret yüreklere tez kavuşsunlar ... o kadar cok alatacak sey var ki acaba isinabilirmiyim..? Isinmak mi aşık oluyorsunuz hep bizimle sanki ... bir gülüsu ah hele elinizi tutuşu, gözlerinizin içine baka baka mamasini cok cok emişi tarifi yok.. Bu yolda olan kader arkadaşlarım guzel yürekli en degerli Anneler cok ulvi bir duygu yasayacaksiniz ... o gun şimdiye kadar ben yaşamamış ım diyeceksiniz. Aileniz çevreniz oyle sevecek ki , oyle bereketli gelecek ki .... Amaaaaa en guzeli yenidrn dogacaksıniz.Bizler cokkkkk zor yolları aştık , dokuz dogurduk 9 ay değil bizim hamilelgimiz 20 ay belki daha uzun bizim ultrason resmimiz olmadi ...ama inanin ki degiyorrrr. Minicik bir yavru size can kan hayat veriyor... Benim kizim benim canım benim dünyam kollarimda Rabbim size en güzelini en tatlısını en yakışıklı sini öyle güzel bir anda gönderecek. . Sabir üzmeyin tatli caninizi ... burda müjdeler i okumak beni cok mutlu ederdi ..bende yazicam derdim ..Anca firsat bulabildim her zaman dualarım sizinle kalpten duacinizim. .. Sevgilerrrrrr. ...