- 7 Ocak 2011
- 161
- 249
- 103
hayırlı olsun inşAllah 26 aydır bekleyen birisi olarak size nacizane tavsiyem nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama terk demek en az 5 yıl beklemek demek çok zor beklemek kısıtlamayın derim rızalı bizin tercihimiz sevgilerkızlar günaydın ne güzel şeyler yazmışsınız. sıranın en sonunda olan biri olarak . ben de sizin kadar heycanlandım. Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah. bugün sosyal hizmetlerde görüşmemiz var. 3. görüşme bu. sanırım bu görüşme daha detaylı olacak. gitmişken ilerleme var mı onau da soracağım ama biz daha sıraya bile giremedik.başvuru yaparken terkmi - rıza mı diye sormadılar. sanırım ikisinden de yazdılar ama sadece terk olsun diyeceğiz. bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Onay yazısı aldınız mı. Ev ziyaretine hangi tarihe göre karar veriyolar acaba.
Aynen canım sıramız hiç değişmemişMalesef hala sıradayım canım geçen yıl ocak,ta aynı şeyi söylediler güncelleme diye hiçbirşey değişmiyor umut hep var nasılsa gelecek diyoruz napalımen son 21 aralıkta görüştüm bu arada yuvada eğitim var katılıyormusun hazirana gelir kızım diye umut ediyorum sadece kız tercih ettik sende üzülme kısmet inşAllah tez zamanda kavuşuruz
Canım zaten başvurup sıraya girmiş oluyorsunuz, ev ziyareti bizde bayağı çabuk olmuştu ama kimindede aylar aylar sonra olmuş, ne zaman geldiklerinin bir fonksiyonu yok boşa telaş etme hiç ummadığın anda gelir telefon :)Yok onay yazisi alamadık henüz. Ev ziyaretinden sonra belli olacakmış. Biz 15 kasımda resmi olarak basvurumuzu yapmıştık. Yılbaşından sonra ev ziyaretini bekleyin dedi uzmanımız. Ama henüz gelen giden yok
atatürk çocuk yuvasında bebek bakımı üzerine cumartesi günleri uzman aramıştı beni muhtemelen çalışıyorsun diye aramadılar seni bize söylenen sıra ankara ( Türkiye geneli ) şöyle oluyor diyelim xs şehirde bir bebek var orada uygun aile yok hangi şehir sıradaysa 1 ci sırada kim varsa o çağırılıyor inşALLAH seneye bu zamana gelmiş olur seninkideAynen canım sıramız hiç değişmemişben anlayamadım bu işi, sabır sabır başka yapacak birşey yok ama canım sıkıldı epeyce...Eğitimden hiç haberim yok canım bebek bakım eğitimimi ne üzerine? Ben çalışıyorum zaten katılamam da evde olsam giderdim. Canım sen Haziran diyorsan ben seneyi göze alayım değil mi nasipte ne varsa o yapacak birşey yok bekleyeceğiz. Başka şehirler hiç böyle değil ama gördüğüm kadarıyla. Birde sana birsey soracağım bize söylenen sıra genel türkiye sırası değil mi? Bize öyle denmişti, Ben bunu anlayamadım.
Aynen canım sıramız hiç değişmemişben anlayamadım bu işi, sabır sabır başka yapacak birşey yok ama canım sıkıldı epeyce...Eğitimden hiç haberim yok canım bebek bakım eğitimimi ne üzerine? Ben çalışıyorum zaten katılamam da evde olsam giderdim. Canım sen Haziran diyorsan ben seneyi göze alayım değil mi nasipte ne varsa o yapacak birşey yok bekleyeceğiz. Başka şehirler hiç böyle değil ama gördüğüm kadarıyla. Birde sana birsey soracağım bize söylenen sıra genel türkiye sırası değil mi? Bize öyle denmişti, Ben bunu anlayamadım.
ayy noldu anlamadım elim değdi gitti :)Aynen canım sıramız hiç değişmemişben anlayamadım bu işi, sabır sabır başka yapacak birşey yok ama canım sıkıldı epeyce...Eğitimden hiç haberim yok canım bebek bakım eğitimimi ne üzerine? Ben çalışıyorum zaten katılamam da evde olsam giderdim. Canım sen Haziran diyorsan ben seneyi göze alayım değil mi nasipte ne varsa o yapacak birşey yok bekleyeceğiz. Başka şehirler hiç böyle değil ama gördüğüm kadarıyla. Birde sana birsey soracağım bize söylenen sıra genel türkiye sırası değil mi? Bize öyle denmişti, Ben bunu anlayamadım.
Ben varım ama daha sıram bile belli değil :SSelam kızlar aylardır girmemişim ne çok şey paylaşmışsınız 3 hafta sonra 1 yılım dolacak tam sıramı öğreneceğim günler geçmiyo sanki İstanbuldan sıra bekleyen varsa yazabilirmi ortalama nasıl gidiyor çok merak ediyorum
Ne zaman başvurun benim ekimde onaylandı 41 erkek 60 kızla başladım ama sene dolmadan tam sıra belli olmuyo dediler onu bekliyorum. İnşallah tez vakitte dolsun kucaklarımızBen varım ama daha sıram bile belli değil :S
atatürk çocuk yuvasında bebek bakımı üzerine cumartesi günleri uzman aramıştı beni muhtemelen çalışıyorsun diye aramadılar seni bize söylenen sıra ankara ( Türkiye geneli ) şöyle oluyor diyelim xs şehirde bir bebek var orada uygun aile yok hangi şehir sıradaysa 1 ci sırada kim varsa o çağırılıyor inşALLAH seneye bu zamana gelmiş olur seninkide
ayy noldu anlamadım elim değdi gitti :)
merhaba kızlar. dün görüşmemiz güzel geçti. öncelikle Allah bu süreçte hepinize iyi bir uzman nasip etsin. şükürler olsun ki uzmanımız çok iyi, anlayışlı bıkmadan usanmadan her sorumuza defalarca cvp veriyor. ama bugün çok durgunum keyifsizim. terk bebek artık olmadığını genellikle rızalı olduğunu ve geri alınabileceği riski olduğunu söyledi uzmanımız. evrak hazırlama süreci dahil bebek yerleştşrdiğiniz oldu mu diye sordum. hayır aksine aldığımız oldu dedi. biyolojik aile bir bebeği geri almış. bizim için de bu risk her zaman olacakmış. buna çok üzüldüm aslında nasıl olacak bu işler ne kadar zor allahım yardımcımız olsun. tamamen hakime de bağlı olanlar olabiliyordur mutlaka. böyle bir şeye nasıl hazırlıklı olur ki insan bilmiyorum. eşim de her zaman elimizden alınabilir diye yaşayacağız o zaman dedi. belki de bize sorunsuz bir bebek denk gelir bilemiyorum tabi ki ama bu ihtimalin her zaman olacağını bilmemiz gerekiyormuş. çok üzgünüm aslında
Oda çok zor olur Can'ımmerhaba kızlar. dün görüşmemiz güzel geçti. öncelikle Allah bu süreçte hepinize iyi bir uzman nasip etsin. şükürler olsun ki uzmanımız çok iyi, anlayışlı bıkmadan usanmadan her sorumuza defalarca cvp veriyor. ama bugün çok durgunum keyifsizim. terk bebek artık olmadığını genellikle rızalı olduğunu ve geri alınabileceği riski olduğunu söyledi uzmanımız. evrak hazırlama süreci dahil bebek yerleştşrdiğiniz oldu mu diye sordum. hayır aksine aldığımız oldu dedi. biyolojik aile bir bebeği geri almış. bizim için de bu risk her zaman olacakmış. buna çok üzüldüm aslında nasıl olacak bu işler ne kadar zor allahım yardımcımız olsun. tamamen
merhaba kızlar. dün görüşmemiz güzel geçti. öncelikle Allah bu süreçte hepinize iyi bir uzman nasip etsin. şükürler olsun ki uzmanımız çok iyi, anlayışlı bıkmadan usanmadan her sorumuza defalarca cvp veriyor. ama bugün çok durgunum keyifsizim. terk bebek artık olmadığını genellikle rızalı olduğunu ve geri alınabileceği riski olduğunu söyledi uzmanımız. evrak hazırlama süreci dahil bebek yerleştşrdiğiniz oldu mu diye sordum. hayır aksine aldığımız oldu dedi. biyolojik aile bir bebeği geri almış. bizim için de bu risk her zaman olacakmış. buna çok üzüldüm aslında nasıl olacak bu işler ne kadar zor allahım yardımcımız olsun. tamamen hakime de bağlı olanlar olabiliyordur mutlaka. böyle bir şeye nasıl hazırlıklı olur ki insan bilmiyorum. eşim de her zaman elimizden alınabilir diye yaşayacağız o zaman dedi. belki de bize sorunsuz bir bebek denk gelir bilemiyorum tabi ki ama bu ihtimalin her zaman olacağını bilmemiz gerekiyormuş. çok üzgünüm aslında
hayır öyle bişey yok...rahat olun....nasıl size öle bişey söleyebilirler....bebek kuruma verilince mahkeme açılıyor...evlat edinilmesi i.in annenin rızası oluyor bebeği bıraktığı için ...mahkeme bitince bebişler bizlere veriliyor ki annesi geri almasın bebişi diye....siz uzmana mahkemesi bitmiş bebek istediğinizi söleyin rahat olun ....anne sizi bulup bebeği istese bile mahkeme bile açsa bebeği alamıyor....araştırdım ve uzmanımıza sordum ...rahat olun ...hadi hayırlı olsun artıkmerhaba kızlar. dün görüşmemiz güzel geçti. öncelikle Allah bu süreçte hepinize iyi bir uzman nasip etsin. şükürler olsun ki uzmanımız çok iyi, anlayışlı bıkmadan usanmadan her sorumuza defalarca cvp veriyor. ama bugün çok durgunum keyifsizim. terk bebek artık olmadığını genellikle rızalı olduğunu ve geri alınabileceği riski olduğunu söyledi uzmanımız. evrak hazırlama süreci dahil bebek yerleştşrdiğiniz oldu mu diye sordum. hayır aksine aldığımız oldu dedi. biyolojik aile bir bebeği geri almış. bizim için de bu risk her zaman olacakmış. buna çok üzüldüm aslında nasıl olacak bu işler ne kadar zor allahım yardımcımız olsun. tamamen hakime de bağlı olanlar olabiliyordur mutlaka. böyle bir şeye nasıl hazırlıklı olur ki insan bilmiyorum. eşim de her zaman elimizden alınabilir diye yaşayacağız o zaman dedi. belki de bize sorunsuz bir bebek denk gelir bilemiyorum tabi ki ama bu ihtimalin her zaman olacağını bilmemiz gerekiyormuş. çok üzgünüm aslında
Her cumartesi mi oluyor. Hiç söylenmedi banadenk getirirsem havalar düzelince katılılmak isterim. İnşallah canım sıralar su gibi aksın hayırlısıyla.
hayır öyle bişey yok...rahat olun....nasıl size öle bişey söleyebilirler....bebek kuruma verilince mahkeme açılıyor...evlat edinilmesi i.in annenin rızası oluyor bebeği bıraktığı için ...mahkeme bitince bebişler bizlere veriliyor ki annesi geri almasın bebişi diye....siz uzmana mahkemesi bitmiş bebek istediğinizi söleyin rahat olun ....anne sizi bulup bebeği istese bile mahkeme bile açsa bebeği alamıyor....araştırdım ve uzmanımıza sordum ...rahat olun ...hadi hayırlı olsun artık
Evet malesef rıza davası bitmediği sürece böyle bir risk hep var hepimiz için ama şöyle düşün diyelim bebeği terk ettiler ve bir müddet sonra velayet davası açılmadan aile ortaya çıktı pişmanım dedi ozamanda bebeği daha kolay verebiliyorlar aileye diğer türlü rızalı bir bebekte en azından 7 8 ayda rıza davası bitmiş oluyor ve dava bitince istesede alamıyor kimse yani arkadaşım bu işler kısmet nasip işi hiç kafanı yorma bunlar için Rabbim hepimizi korusun yani olacağı varsa herşekilde olur şimdi yeni olduğu için çok etkiliyor seni ilerde alışcaksın ve onun için herşeyi göze alacaksın bebeğine kavuşcanı Anne olacağının düşün tadını çıkar :)arkadaşlar. bizim burda bebek bekletmiyorlar. bebekleri ailenin yanına yerleştirip, o süreçte işlemlerini gerçekleştiriyorlar. hukuki süreci tamamen bitmiş bir bebek istersek bu kez büyük olabiliyor anladığım kadarıyla. ayrıca 4-5 yaşlarınde zaten gerçeği açıklama zorunluluğu var. tamam biz de açıklayacağız ama hani geri alınma ihtimalinin bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum. yasa gereği bu hepimiz için geçerli. ama başka bir alternatif yok. bilmiyorum inşallah sorun olmaz hiçbir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?