Bizde ev ziyareti bekliyoruz. İnşallah gelecek uzmanimiz yakin zamanda. Ben cok heyecanli olduğumdan daha basvuru yapmaya karar verdiğimiz anda muslin bezi ve sapka takimi almıştım. Sonralari bol bol zibin hep buyuk ayliklardan aldim. Battaniye ordum. Annem bizim kucukluk kiyafetleimizi saklamis hem cok sevindim hem duygusallastim gorunce. Kizima kendi kiyafetlerimi giyderecegim✌. Mağazalara girer girmez direk bebek katina çıkıyorum. Kendime giysi almayi unuttum desem yeridir. Bol bol corap aldim. Yazlik elbiseler taytlar,onlukler,alt değiştirme minderri ,havlusu daha da alasim geliyor. Odasini da daha gecen gun bosalttik yani toparladik Uzmanimizin gazina gelip,yaza gelir inşallah deyince simdi aklimda ana kucagi ,bebek arabasi, oda takimi, park yatagi, kanguru, oyun minderi, donencesi, oto koltugu, biberonlari, banyo seti, kremleri,yaglari,emzikleri, vs. Bunları da araştırıyorum indirime girdikce ufak ufak almak istiyorum. Hepimiz icin hayirli olsun inşallah. Onu hayal etmek bu anlari bile yasamak cok guzel.