Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
damla hanım siz neredesiniz
Ben Ankaradayım, sizin hangi şehir inşallah yollar çabuk çabuk kısalsın hepimizinde. Ben aldıklarımı öylece koydum şimdilik odasını hazırlayınca yıkayıp ütüleyip yerine yerleştiririm diye düşündüm.
Ev ziyareti çok kısa olmuştu bizim ama heyecanlanmamak ne mümkün, sözlüye kalkan çocuk gibi oluyor insan :) odayı inceliyorlar eve genel baktılar ve genel sohbet verdiğimiz özgecmiş komposizyon üzerinden biraz soru soruldu öyle gecti bizim. Sizde kolayca atlatırsınız umarım.

Ben Ankaradayım, sizin hangi şehir inşallah yollar çabuk çabuk kısalsın hepimizinde. Ben aldıklarımı öylece koydum şimdilik odasını hazırlayınca yıkayıp ütüleyip yerine yerleştiririm diye düşündüm.
Ev ziyareti çok kısa olmuştu bizim ama heyecanlanmamak ne mümkün, sözlüye kalkan çocuk gibi oluyor insan :) odayı inceliyorlar eve genel baktılar ve genel sohbet verdiğimiz özgecmiş komposizyon üzerinden biraz soru soruldu öyle gecti bizim. Sizde kolayca atlatırsınız umarım.
Önce ev ziyaretinemi geliniyo, yoksa onay yazısı mı bekleniyo.

Bizde ev ziyareti bekliyoruz. İnşallah gelecek uzmanimiz yakin zamanda. Ben cok heyecanli olduğumdan daha basvuru yapmaya karar verdiğimiz anda muslin bezi ve sapka takimi almıştım. Sonralari bol bol zibin hep buyuk ayliklardan aldim. Battaniye ordum. Annem bizim kucukluk kiyafetleimizi saklamis hem cok sevindim hem duygusallastim gorunce. Kizima kendi kiyafetlerimi giyderecegim✌. Mağazalara girer girmez direk bebek katina çıkıyorum. Kendime giysi almayi unuttum desem yeridir. Bol bol corap aldim. Yazlik elbiseler taytlar,onlukler,alt değiştirme minderri ,havlusu daha da alasim geliyor. Odasini da daha gecen gun bosalttik yani toparladik Uzmanimizin gazina gelip,yaza gelir inşallah deyince simdi aklimda ana kucagi ,bebek arabasi, oda takimi, park yatagi, kanguru, oyun minderi, donencesi, oto koltugu, biberonlari, banyo seti, kremleri,yaglari,emzikleri, vs. Bunları da araştırıyorum indirime girdikce ufak ufak almak istiyorum. Hepimiz icin hayirli olsun inşallah. Onu hayal etmek bu anlari bile yasamak cok guzel.

Menzil sıran çok yaklaşmış eli kulağındadır inşallah darısı bize o tekli rakamları görecekmiyiz bizde :KK43: hiç ilerlemiyor 20 ay oldu az değil ama daha çok yolumuz var gibi...
inşallah görürsünüz...göreceksinizde....bende başta umutsuzdum sıra gelirmi diye ama geliyomuş :).....size bi haber daha vereyim 5 aylık bi kız çocuk gelmiş kuruma mahkemesinden sonra verilcekmiş yani sıra bana geldi gibi...:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anne::anne::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK71::KK71::KK71::KK6::KK6::KK6::KK6:

Önce ev ziyareti oluyor, sonra sağlık raporu bunlarda bir sıkıntı çıkmazsa başvurunuz kabul edilmiş ve onaylanmış oluyor sanırım. Bizim böyle oldu belki her sehir farklıdır.

Kızlar hadi burayı eskisi gibi canlandıralım, beklerken neler yapıyorsunuz? Sırası yaklaşanlar alışverişe başladı mı? Günler nasıl geçiyor? Ben heyecandan uyuyamıyorum :)) oda takımı halı perde hariç diğer gereçler hazır. Bakalım kuzum ne zaman gelecek.... ocak güncellemesini heyecanla bekliyorum.
Birde çalışan anne adayları veya kavuşan anneler varsa merak ettiğim konular var.
bende zamanımı alışveriş yaparak geçirdim...herşeyi hazır buğlemimin....odasıda bu hafta içi gelecek....herşeyini yıkadım ...bi tek ütüleri kaldı onuda odası gelince ütüleyip yerleştiricem....şimdiden hazırlamak en iyisi...sonra bebiş gelince fırsat olmayabilir....kıyafet hariç herşey hazır....bir yavrum eksik....aldıklarımı görenler benide al diyolar :) ...herşeyin iyisi en güzeli.....feda olsun kuzuma

inşallah görürsünüz...göreceksinizde....bende başta umutsuzdum sıra gelirmi diye ama geliyomuş :).....size bi haber daha vereyim 5 aylık bi kız çocuk gelmiş kuruma mahkemesinden sonra verilcekmiş yani sıra bana geldi gibi...:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anne::anne::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK71::KK71::KK71::KK6::KK6::KK6::KK6:
Yupii gözün aydın :))) şimdiden gözün aydın, heyecandan duramaz insan :)
Bizede sıra yaklaştı mı acaba sizin şubat bizim mayıs.. Biz böyle net bilgiler alamıyoruz hala da 30 lu rakamlardayız... inşalkah güncellemede en azından 10 lu rakamlara düşsek bizde.
Yerinde olsam heyecandan ölürdüm heralde :) hayal bile edemiyorum Allahım bizlerde anne olacağız çok şükür.
Lütfen bizi haberdar et gelişme olursa senin kadar heyecanlandım inan.

Rüyamda ev ziyaretime geliyorlardı. Bakalım gerçek olacak mı :KK64:
gelirler inşallah en kısa zamanda....illere göre prosedür değişiyor galiba....ben burda şaşırıyorum .....iyiki burda yapmışım....bu kadar beklemek yorar insanı...zaten senelerce çocuk hasretiyle bekliyoruz ....

Yupii gözün aydın :))) şimdiden gözün aydın, heyecandan duramaz insan :)
Bizede sıra yaklaştı mı acaba sizin şubat bizim mayıs.. Biz böyle net bilgiler alamıyoruz hala da 30 lu rakamlardayız... inşalkah güncellemede en azından 10 lu rakamlara düşsek bizde.
Yerinde olsam heyecandan ölürdüm heralde :) hayal bile edemiyorum Allahım bizlerde anne olacağız çok şükür.
Lütfen bizi haberdar et gelişme olursa senin kadar heyecanlandım inan.
düşersin inşallah...heyecandan uyuyamıyorum...olucaz inşallah anne ...hemde çok iyi birer anne olucaz ...sıralara hiç belli olmuyor birden düşüyor....sıralar su gibi aksın inşallahhhhh

bende zamanımı alışveriş yaparak geçirdim...herşeyi hazır buğlemimin....odasıda bu hafta içi gelecek....herşeyini yıkadım ...bi tek ütüleri kaldı onuda odası gelince ütüleyip yerleştiricem....şimdiden hazırlamak en iyisi...sonra bebiş gelince fırsat olmayabilir....kıyafet hariç herşey hazır....bir yavrum eksik....aldıklarımı görenler benide al diyolar :) ...herşeyin iyisi en güzeli.....feda olsun kuzuma
Bende sıram yaklaşınca odasını falan alıp bekliycem. Rahat rahat içime sine sine yaparım hepsini aynen canım. Bebekle çok zor olur. Ben pek çok giysi bile aldım yelekler tulumlar çoraplar elbiseler :) duramıyorum çok tatlılar. Olan olur olmayanıda bebeği olanlara hediye ederiz napalım :)
Adı bile konmuş kuzunun adıyla yaşasın çok güzel. Biz daha karar veremedik ne zormuş isim seçmekte.
Canım oda takımını ne tür aldın. Büyüyen yataklılara baktık biz bana mantıklı geldi Okul cağına kadar kullanılıyormuş. Şimdiden öğreniyim senden bunları yoksa senin fırsatın olmıycak yakında inşallah :)))

Herkese merhaba bende size katılmak istiyorum. Uzun uzun okudum bütün sayfaları ama sayfa sessizleşmiş. İnşallah tekrar canlanır duygularımızı paylaşırız.
Mayıs 2015 Ankara başvuru tarihim. Kız bebek.
Listeye göre Ankaradan benden önde olan arkadaşlar var acaba sıraları ne durumda? O kadar heyecanlıyım ki, bu yıl kızımız gelecek inşallah beklemek çok zor çok. Herkese sevgiler sıralar cabucak aksın inşallah
merhaba hayırlı olsun bende Ankara,da bekliyorum 26 ay bitti sıram 15 kız bebekte 2 de fark etmez var 17 çok yavsş mslesef ankara :(

Bende sıram yaklaşınca odasını falan alıp bekliycem. Rahat rahat içime sine sine yaparım hepsini aynen canım. Bebekle çok zor olur. Ben pek çok giysi bile aldım yelekler tulumlar çoraplar elbiseler :) duramıyorum çok tatlılar. Olan olur olmayanıda bebeği olanlara hediye ederiz napalım :)
Adı bile konmuş kuzunun adıyla yaşasın çok güzel. Biz daha karar veremedik ne zormuş isim seçmekte.
Canım oda takımını ne tür aldın. Büyüyen yataklılara baktık biz bana mantıklı geldi Okul cağına kadar kullanılıyormuş. Şimdiden öğreniyim senden bunları yoksa senin fırsatın olmıycak yakında inşallah :)))
inşallah :) ....büyüyen beşikli aldım....en mantıklısı 3 kapılı kardolabı büyünce eşyalar rahat sığsın diye...baby beybi asos modeli ..nt den bakabilirsin beyaz aldım büyüncede beğenir umarım...isim çok kararsız kaldık en son buğlem olsun dedik ...alya da çok güzel anlamıda güzel dua demek ...benim adıma yakın olduğu için vazgeçtik ...tabi karar senin

merhaba hayırlı olsun bende Ankara,da bekliyorum 26 ay bitti sıram 15 kız bebekte 2 de fark etmez var 17 çok yavsş mslesef ankara :KK43:
Merhaba canım sizi gördüm sırada demek hala sıradasınız, umutlarım söndü bir an :( bu en son öğrendiğiniz güncellenmiş sıranız mı? Biz daha ocakta aramadık. Çok yavaş gidiyor ankara gercekten işimiz zor :( sizin tercihiz sadece kız değil mi? Farkeymezde dediniz mi?

inşallah :) ....büyüyen beşikli aldım....en mantıklısı 3 kapılı kardolabı büyünce eşyalar rahat sığsın diye...baby beybi asos modeli ..nt den bakabilirsin beyaz aldım büyüncede beğenir umarım...isim çok kararsız kaldık en son buğlem olsun dedik ...alya da çok güzel anlamıda güzel dua demek ...benim adıma yakın olduğu için vazgeçtik ...tabi karar senin
Demek ki kararım mantıklıymış, bizde öyle alalım inşallah,dolapta epeyce yaşına kdr idare eder, o günleri görelimde. Yarın bakıyım bende netten. Buğlem çok güzel evet alyada öyle ama herkes bu isimleri tercih ediyorya eşim farklı bişeyler istiyor bakalım daha çok var diye de üstelemiyorum en son kura çekicez galiba :)

Merhaba arkadaşlar.Erkekte11 Kızda 15 yeni sıramız.15ayda bu kadar yol aldık.Bebek odası halısı ve perdesi dışında bir hazırlık yapmadım Çok yavaş gibi ilerliyor.Sanki hazırlık yaparsam daha zor gelecek gibi.. Odamız halı ve perdesi dışında boş bekliyor.Sarı renk ağırlıkta alışveriş düşünüyoruz.Cinsyet ne olur bilinmez.Sabır diliyorum Rabbimden.Yaza gelse keşke..

Merhaba arkadaşlar.Erkekte11 Kızda 15 yeni sıramız.15ayda bu kadar yol aldık.Bebek odası halısı ve perdesi dışında bir hazırlık yapmadım Çok yavaş gibi ilerliyor.Sanki hazırlık yaparsam daha zor gelecek gibi.. Odamız halı ve perdesi dışında boş bekliyor.Sarı renk ağırlıkta alışveriş düşünüyoruz.Cinsyet ne olur bilinmez.Sabır diliyorum Rabbimden.Yaza gelse keşke..
sen almaya başla yavaş yavaş....sonra vaktin olmayacak....hem zamanda geçer alışverişte...inşallah yaza gelir...bu işler belli olmuyor...burda bi arkadaş sırası 3 dü komşum .....aramışlar gelin bebiş var 2 kişi biri dondurmuş biri vazgeçmiş ...sıra komşuma gelmiş...yani kısmet tamamen ...sen hazırlığını yap ....ben şimdi poğça börek....yapıp buzluğa atıcamm...bebiş gelince yapamam diye...hazır olsun poğça börek....sıra sizde olunca tavsiye ederim yapın dolaba atın

kızlar günaydın ne güzel şeyler yazmışsınız. sıranın en sonunda olan biri olarak . ben de sizin kadar heycanlandım. Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah. bugün sosyal hizmetlerde görüşmemiz var. 3. görüşme bu. sanırım bu görüşme daha detaylı olacak. gitmişken ilerleme var mı onau da soracağım ama biz daha sıraya bile giremedik.başvuru yaparken terkmi - rıza mı diye sormadılar. sanırım ikisinden de yazdılar ama sadece terk olsun diyeceğiz. bakalım hayırlısı olsun inşallah.

kızlar günaydın ne güzel şeyler yazmışsınız. sıranın en sonunda olan biri olarak . ben de sizin kadar heycanlandım. Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah. bugün sosyal hizmetlerde görüşmemiz var. 3. görüşme bu. sanırım bu görüşme daha detaylı olacak. gitmişken ilerleme var mı onau da soracağım ama biz daha sıraya bile giremedik.başvuru yaparken terkmi - rıza mı diye sormadılar. sanırım ikisinden de yazdılar ama sadece terk olsun diyeceğiz. bakalım hayırlısı olsun inşallah.
hadi hayırlısı...sıraya zaten giiyorsunuz başvurduğunuzda....inşallah görüşme güzel geçmiştir ...hayırlı olsun şimdiden ....sıranız su gibi aksın inşallah...bende sıranın sonundaydım ...acaba yukarı çıkabilecekmiyim diyordum çıktım ... :)

Merhaba canım sizi gördüm sırada demek hala sıradasınız, umutlarım söndü bir an :KK43: bu en son öğrendiğiniz güncellenmiş sıranız mı? Biz daha ocakta aramadık. Çok yavaş gidiyor ankara gercekten işimiz zor :KK43: sizin tercihiz sadece kız değil mi? Farkeymezde dediniz mi?
Malesef hala sıradayım canım geçen yıl ocak,ta aynı şeyi söylediler güncelleme diye hiçbirşey değişmiyor umut hep var nasılsa gelecek diyoruz napalım :( en son 21 aralıkta görüştüm bu arada yuvada eğitim var katılıyormusun hazirana gelir kızım diye umut ediyorum sadece kız tercih ettik sende üzülme kısmet inşAllah tez zamanda kavuşuruz :(

Back