ayy hadi inşallahhhBen de aradım şimdi :)
Yazıyı yazıcaz Ocak sonu gbi dedi.
Peki değişklik var mı dedim. Olcak gbi bakalım dedi. Heyecanlandım çok. Bakalım ayın sonunda nolcak
menzil 54 ya sen sakaryada musun kaçtı sıranız 2ye düştün bide hangi kız mı erkek mi ordan hesaplarım kendimiayy hadi inşallahhh
Bende ilk zamanlar böyle haberlere ağlardım ve insanlığımdan utanırdım. Herşeyden önce hiç bir insan hiç bir canlı böyle bir muameleyi haketmiyo.Nasıl bir dünyada yaşıyoruz. Çöpe bırakılıp soğukta donan bir can(
Nasıl bir vicdansızlık.
Böyle haberleri izledikçe insanlığımdan utanıyorum...
evet canım....2....sakaryalıyım ama tekirdağda oturuyorum...sakaryada arkadaşlarım aldı sıra hızlı orda...tabi birazda kısmetmenzil 54 ya sen sakaryada musun kaçtı sıranız 2ye düştün bide hangi kız mı erkek mi ordan hesaplarım kendimi
Şuan çok sevindim peki ne kadar zamanda aldılar acaba tanışmak çok isterim bekleme süreci zor sen tekirdağda sıradasın değil mi ben sakarya diye düşündüm çok teşekkür ederim alan arkadaşlarınız ile çok tanışmak isterim allaha emanet olun hayırlı gecelerevet canım....2....sakaryalıyım ama tekirdağda oturuyorum...sakaryada arkadaşlarım aldı sıra hızlı orda...tabi birazda kısmet
Onay yazısı aldınız mı. Ev ziyaretine hangi tarihe göre karar veriyolar acaba.Rüyamda ev ziyaretime geliyorlardı. Bakalım gerçek olacak mı
1 buçuk yılı bulmadı alan arkadaşlarım....onlar bu forumda değiller tanışmak için ....ama biz tanışabiliriz ...ben sık sık sakaryaya geliyorum annem ailem orda...tayin isticez ohal bitince...bende bebeğimi alayım gideyim diyorum....ailem orda ben burda tek.....inşallah sıran hızla ilerler ...Şuan çok sevindim peki ne kadar zamanda aldılar acaba tanışmak çok isterim bekleme süreci zor sen tekirdağda sıradasın değil mi ben sakarya diye düşündüm çok teşekkür ederim alan arkadaşlarınız ile çok tanışmak isterim allaha emanet olun hayırlı geceler
Canlandıralım canım ben size göre yeniyim heralde daha yolum uzun olanları yıkadım ütüledim o kadar şimdilik bu hafta veya haftaya ew ziyareti var çok heyecanlıyım bunun içinKızlar hadi burayı eskisi gibi canlandıralım, beklerken neler yapıyorsunuz? Sırası yaklaşanlar alışverişe başladı mı? Günler nasıl geçiyor? Ben heyecandan uyuyamıyorum :)) oda takımı halı perde hariç diğer gereçler hazır. Bakalım kuzum ne zaman gelecek.... ocak güncellemesini heyecanla bekliyorum.
Birde çalışan anne adayları veya kavuşan anneler varsa merak ettiğim konular var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?