Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz. Çöpe bırakılıp soğukta donan bir can (
Nasıl bir vicdansızlık.
Böyle haberleri izledikçe insanlığımdan utanıyorum...
Bende ilk zamanlar böyle haberlere ağlardım ve insanlığımdan utanırdım. Herşeyden önce hiç bir insan hiç bir canlı böyle bir muameleyi haketmiyo.

Herkese merhaba bende size katılmak istiyorum. Uzun uzun okudum bütün sayfaları ama sayfa sessizleşmiş. İnşallah tekrar canlanır duygularımızı paylaşırız.
Mayıs 2015 Ankara başvuru tarihim. Kız bebek.
Listeye göre Ankaradan benden önde olan arkadaşlar var acaba sıraları ne durumda? O kadar heyecanlıyım ki, bu yıl kızımız gelecek inşallah beklemek çok zor çok. Herkese sevgiler sıralar cabucak aksın inşallah

Merhaba arkadaşlar. Şöyle bir şeyi merak ettim ve sizinde düşüncelerinizi öğrenmek istedim. Evlat edinmek ile koruyucu aile olmak arasında farklar neler. Yani neden evlat edinmeyi tercih ettiniz. Şimdiden teşekkürler :))

Koruyucu aile devlet himayesindeki çocuklara geçici sürelik yuva olmak. Evlat edinmeyse adı üstünde evlat... kendi dünyaya getirmiş olduğunız çocuk neyse kanunen aynı. Sanırım çoğunluk gibi bizde evlat sahibi olmadığımiz için aldığımiz bebeğin evladımız olmasını, resmi olarak onun anne babası olmak, yetiştirmede büyütmede anne baba olmak ve ailedeki eksik olan çocuk figürünü tamamlamak için- aile olmak için koruyucu aile yerine evlat edinmeyi tercih ettik.

menzil 54 ya sen sakaryada musun kaçtı sıranız 2ye düştün bide hangi kız mı erkek mi ordan hesaplarım kendimi
evet canım....2....sakaryalıyım ama tekirdağda oturuyorum...sakaryada arkadaşlarım aldı sıra hızlı orda...tabi birazda kısmet

evet canım....2....sakaryalıyım ama tekirdağda oturuyorum...sakaryada arkadaşlarım aldı sıra hızlı orda...tabi birazda kısmet
Şuan çok sevindim peki ne kadar zamanda aldılar acaba tanışmak çok isterim bekleme süreci zor sen tekirdağda sıradasın değil mi ben sakarya diye düşündüm çok teşekkür ederim alan arkadaşlarınız ile çok tanışmak isterim allaha emanet olun hayırlı geceler

1 buçuk yılı bulmadı alan arkadaşlarım....onlar bu forumda değiller tanışmak için ....ama biz tanışabiliriz ...ben sık sık sakaryaya geliyorum annem ailem orda...tayin isticez ohal bitince...bende bebeğimi alayım gideyim diyorum....ailem orda ben burda tek.....inşallah sıran hızla ilerler ...

Kızlar hadi burayı eskisi gibi canlandıralım, beklerken neler yapıyorsunuz? Sırası yaklaşanlar alışverişe başladı mı? Günler nasıl geçiyor? Ben heyecandan uyuyamıyorum :)) oda takımı halı perde hariç diğer gereçler hazır. Bakalım kuzum ne zaman gelecek.... ocak güncellemesini heyecanla bekliyorum.
Birde çalışan anne adayları veya kavuşan anneler varsa merak ettiğim konular var.

Menzil sıran çok yaklaşmış eli kulağındadır inşallah darısı bize o tekli rakamları görecekmiyiz bizde hiç ilerlemiyor 20 ay oldu az değil ama daha çok yolumuz var gibi...

Canlandıralım canım ben size göre yeniyim heralde daha yolum uzun olanları yıkadım ütüledim o kadar şimdilik bu hafta veya haftaya ew ziyareti var çok heyecanlıyım bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…