Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
beni de ekler misiniz o listeye. o liste beni çok duygulandırdı. terk/ rıza - kız erkek antalya başvuru tarihimiz 1 aralık 2016
sanki başvuralı çok olmuş gibi hissediyorum. daha 22 gün olmuş .
canım sen tedaviyi aşamasındasın sanıyordum evlatlık almayı düşünüyormusunuz arkadaşlar evlat edinmek için yaş ve maddi şart varmıdır

canım sen tedaviyi aşamasındasın sanıyordum evlatlık almayı düşünüyormusunuz arkadaşlar evlat edinmek için yaş ve maddi şart varmıdır
Cnm eşlerden biri en az 30 yaşında olacak yada en az 5 yıllık evli olmak gerekli. Sanırım ekonomik durum ilden ile değişiyo. Benim anladığım bu . Sevgiler.

Cnm eşlerden biri en az 30 yaşında olacak yada en az 5 yıllık evli olmak gerekli. Sanırım ekonomik durum ilden ile değişiyo. Benim anladığım bu . Sevgiler.
teşekkür ederim ne bileyim zzengin olmakmı gerekir diye düşündüm birde ilk başvuruyu nereye yapmak gerekir her ilde varmıdır

evet biz başvurumuzu yaptık. zaten düşündüğümüz bir şeydi. ikisi de olsun ikisine de bakarız ikisi de bizim inşaallah. :) arkadaşım tedavi olduk sonuç alamadık ama yine de araştırmalara devam ediyoruz tabi ki. hangisi nasipse hepsi kabülümüz :) ikisi de olur inşallah.

bizimde kafamız cok karışık tedavimiz olumlu yönde değil gibi szin azo sorununuz neydi aceba birde evlatlık için nasıl bir yol izlemeliyiz

bizimde kafamız cok karışık tedavimiz olumlu yönde değil gibi szin azo sorununuz neydi aceba birde evlatlık için nasıl bir yol izlemeliyiz

arkadaşım biz ocakta evliliğimizin 5 yılımıza gireceğiz. 32 yaşındayım ben. bize çocuğunuz olmaz demediler ama hiçbir zaman da sperm bulunmadı. eşim hiç tedavi olmadan micro tese oldu . sonuç yine sıfır. bizim ki sebepsiz azosperm herşey normal sadece sperm yok. biz de belki tedavi uygulanırsa (ilaç , iğne vs..) bulunabilir diye araştırma yaptık. kaan aydosu buldum ama daha hiç gitmedik. evlat edinmek ise çok bambaşka bir şey. bizim için hangisi nasipse o olsun dedik. kimsesiz bir bebeğe anne baba olmak kadar güzel bir şey yok bence. kendi çocuğu olanlar da bence evlat edinmeli. Rabbim ne verirse kabülümüz. siz de düşünün tabi ki. yurtlarda kurumlarda sokaklarda büyüyeceğine sıcacık bir yuvada büyüsün. her çocuğun annesi babası olmalı. bulunduğunuz şehrin sosyal hizmetler il müdürlüğünü arayıp birgün gidin eşinle. bir fikir alın. neden olmasın :)

teşekkür ederim ne bileyim zzengin olmakmı gerekir diye düşündüm birde ilk başvuruyu nereye yapmak gerekir her ilde varmıdır
Sosyal hizmet uzmanmız ekonomik durumla ilgili bize şunu böyledi. Bulunduğumuz muhitin ekonomik şartlarına göre geçimimizi sağlıyabiliyormuyuz ve bu mutad bi gelir mi. Sonrasında çocuğun ihtiyaçlarını karşılayacak kadarda gelir olmalı. Yani aslında net bir gelir ifadesi kullanılmıyo. Bizde bunları süreç içerisinde öğreneceğiz.. Blunduğunuz ili bilmiyorum ama ankarayı arayarak bulunduğunuz ildeki çocuk esirgeme kurumunun tel. Numarasını öğrenebilirsiniz. Sevgiler :))

teşekkür ederim

Beni sildinizmi acaba yanlışlıkla??

Bir yılı geçtik, artık mahkeme aşamasındayız. Birkaç ay sonra davamız olur büyük ihtimal. Günlerimiz çok güzel geçiyor, oğlumuz artık yürüyor, anne baba diyor. Rabbim tüm bekleyenleri en kısa sürede kavuştursun. 18 ay bekledik bizde.

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım. Mahkemeniz de sorunsuz bir şekilde sonlanır inşallah. Sen emzirebildin mi ? Kimileri ilaç falan kullanıp emziriyormuş da.

Kızlar ben bu emzirme konusunu çok taktım kafaya normalde de emzirmek için yapılan meme masajını yapıyorum.... O zaman Şeffaf bişey geliyo yada biraz sarımsı koyu bişey bunlar sadece bir iki damla ve sadece sıkarsam geliyor. Bir zararı varmı acaba

Gülnazcım nasıl bir masaj yapıyosun ki , bizi de bilgilendirebilir misin ? sadece masaj yapmakla mı geliyo o sıvı yada süt . Valla sende emzirme konusunda bayağı bi ışık varŞimdiden sıvı geliyorsa bebişin geldiğinde emzirebileceğini düşünüyorum

Geliyor da işte normal mi o gelen yoksa zararlımı bilmiyorum... Korkuyorum daha fazla uğraşmaya

kızlar selam :) şu meşhur listemizi ekleyen yok artık gönüllü aranıyordu madem el atayım dedim, uzun uğraşlar sonucu nasıl yapıldığını öğrendim galiba :) şimdi onunla uğraşıyorum, Zaman arkadaşımızın son güncel listesi üstünden gitmeye çalışıyorum. formu tek tek taramak zor oluyor o yüzden son dönemde başvuran ve listeye eklenmek isteyen arkadaşlar varsa başvuru tarihi/il/tercihlerini yazarsa listeye eklerim :)​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…