Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Evet maalesef. 2.5 senedir bekleyenler var listede çok fazla değil mi yaaaa ... Canım senin adın listede yok mu ben mi göremiyorum. Be zaman başvurmustun Sakarya'da misin

merhaba biz de 1 aralıkta resmi başvurumuzu yaptık. ama ev ziyaretinden sonra onay verilcekmiş. antalyadayız . sıra çokmuş burda. daha sıramızı bilmiyoruz malesef.

Mawi07 hayırlı olsun başvurun. İnşallah fazla bekletmeden gelir bebisin. Kız mi erkek mi tercihin.

Gulnaz sıran belli mi peki ? Bi de onay yazisi geliyormuş ev ziyaretinden sonra mı geliyor bi bilgin var mi. Ben de ev ziyareti bekliyorum uzmanımız yılbaşından sonra olur demisti

merhaba arkadaşlar çok mutluyum sıra ilerlemeye başladı 17 olmuş bugün görüştüm 25 ay bitti bize inşAllah daha çok hızlanır onay yazısı herşey bittikten sonra ev ziyareti evrak teslimi falan bitince en son geliyor

eylerdogan sevindim senin adına canım.İnşallah sıralar jet gibi ilerler de bir an evvel alırsın bebeğini kucağına. İlk kaçla başlamıştın sıra olarak ? Ankara da çok yavaş ilerliyor sanırım.

Evet maalesef. 2.5 senedir bekleyenler var listede çok fazla değil mi yaaaa ... Canım senin adın listede yok mu ben mi göremiyorum. Be zaman başvurmustun Sakarya'da misin
ismi değiştirdim menzil54 dü sakaryalıyım ama tekirdağda yaşıyorum

Mawi07 hayırlı olsun başvurun. İnşallah fazla bekletmeden gelir bebisin. Kız mi erkek mi tercihin.
çok tşk ederim. inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir. biz kız tercih etmiştik ama tam imzaları atarken erkek bir bebek geldi. ondan çok etkilendim. çok güzeldi maşaallah. uzmanımız da görüşmeye geldiğiniz de değiştiririz dedi sağolsun. ocakta görüşmemeiz var. hem kız hem erkek diyeceğiz :) siz hangi şehirdesiniz. antalyadan bekleyen yok sanırım

şimdi değiştirdim eskiyi koydum yine menzil54 sıradayımmm

arzuu85 bebeğine kavuştu listeden çıkarabilirsiniz kim güncelliyo sırayı ...bebeğine kavuşanlara ekleyin onu

şimdi değiştirdim eskiyi koydum yine menzil54 sıradayımmm

Ayy canım sana da 2 sene olacak nerdeyse , çok bekletiyo bu bebişler bizi .. Neyse hayırlı sağlıklı sıhhatli olsunlar da bekleyelim bakalım. Sıran kaç , sen bayağı yol almışsın , bugün yarın kavuşursun inşallahhh

beni de ekler misiniz o listeye. o liste beni çok duygulandırdı. terk/ rıza - kız erkek antalya başvuru tarihimiz 1 aralık 2016
sanki başvuralı çok olmuş gibi hissediyorum. daha 22 gün olmuş .

Gulnaz sıran belli mi peki ? Bi de onay yazisi geliyormuş ev ziyaretinden sonra mı geliyor bi bilgin var mi. Ben de ev ziyareti bekliyorum uzmanımız yılbaşından sonra olur demisti
Merhaba sıramızı belli değil. Ilk önce ev ziyareti olacak. Olumluysa 1 ay içinde onay yazısı geliyormuş o yazı da yazacak sıramız

Listeyi kim güncelliyor ki ?

Mawi07 valla ben de 15 Kasımda başvuru yaptım ama aynen senin gibi sanki uzun zamandır bekliyorum

gulnazcım ev ziyaretini bi atlatsak olumlu sonucu da alsak biraz daha rahatlarız inşallah

teşekkür edrim darısı sizlere ilk 90 larda başlamışız öğrendiğimde başvurunun 7 ayı falandı 65 idi sıra ankara durmuştu resmen bu ay hareketlendi şükür
:)

bizim kız çok nazlı çıktı...sıram 2....ay başını bekliyorum eve kağıt yollayacaklarmış....inşallah kağıtta sıra sizde yazar....günler geçse kağıt gelse diyorum ...vakitde geçmiyo...bu 2 sene nasıl geçti bide bana sorun...:)....artık dayanamıyorum ....herşeyi hazır ... bir buğlemim yok...adını arabamıza bile yazdırdık...ama bebişimiz gelmediii nazlı kızımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…