- 29 Mayıs 2009
- 259
- 147
- 303
Siz neredensiniz?Bizim sıramızda 8 aydır aynı
Hiç bir ilerleme yok...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz neredensiniz?Bizim sıramızda 8 aydır aynı
Hiç bir ilerleme yok...
Her ay ortalama kaç sıra ilerliyorsunzuben her ay kurumu arayıp sıramı soruyorum ...şimdi ay başını bekliyorum eve kağıt yollayacaklarmış
Hayırlı olsun siraniz Rabbim çabucak kavustursun inşallah sağlıkla ve skintisiz herşey istediginz gibi olr umarmhayırlı geceler kızlar öncelikle resmi sıramıza girdik kız 18 erkek 12 ama çok canım sıkıldı çünkü 2 buçuk yılda yerleştirdik dedi uzmanımız hayırlısı diyorum elbette ama en zoru beklemek keşke Ocak ayında gittiğimde vazgeçtim geçmeseydim 1 yıl olacaktı nasip elbette bide dedi bakarsın 18 bebek birden gelir diye ama işte hayal sadece en az bir 2 senesi var da ne diyim beklediğimize değsin gül kokulu bebeklerimize kavuşalım bir an önce nasıl geçecek derken bakarsınız kollarımızda tüm dualarım hepimizle sevgiyle kalın
Çok teşekkür ederim canım inşallah dualar hepimiz içinHayırlı olsun siraniz Rabbim çabucak kavustursun inşallah sağlıkla ve skintisiz herşey istediginz gibi olr umarm
Evet canım nerden bildin. Bende bilmiyodum araştırınca öğrendim :)murekkeb testimi acaba
Bana biraz sert mizaçlı gibi geldi. değerlendirsin bakalım. Vardır herşeyde bi hayır. Evlat edinme yavrularımızın yüksek menfaati için. Bu nedenle sonucun olumlu olmasında da hayır vardır olumsuz olmadındada. Hiç birşeyi tutku ile istememek lazım ben bunu anladım . Yinede dileğim olumlu sonuçlanıp kuzucuklarıma kavuşmaktan yana. Evlat hasreti içimi yakıyo.Doktor sert mizacli bir yapiya sahip degilse sorabilirdiniz aslında "saglik raporumuza herhangi bir engel teskil edecek mi bu konu"diye. Sonucta raporda hepsinin imzasi oluyor. Birinin olumsuz vermesi raporu etkiliyor. Her seyde vardir bir hayir emin olun. Herkes işlemlere baslarken pürüzlerle karşılıyor. Onemli olan mücadeleyi ve umudu elden birakmamak... Her seye degecek bir can icin hepimizin mucadelesi
komşumda yavrusuna kavuştu 1 buçuk yılda ...ben hala bekliyorum ....kısmet....Sizden onceki ailelere mesela ortalama ne kadar zamanda gelmis yavrulari sordunuz mu acaba???menzil54 . En zoru beklemek guzel gunleri,birlikte gecirelecek vakitletleri
erkekte gelse sıramız düşecekmiş....inşallah peşpeşe bebişlerimiz gelir ...sıramız aynıHayirlisi insallah 2017 size ugurlu gelsin. Sizin önünuz de olan ailenin kiz ya da erkek oldugunu sorabilme sansiniz var mi? Bizim de siramiz 2 ama daha cok yeniyiz biz
birden düşer üzülme...benim kaç kere yükseldi ....seviniyorduk düştü diye ....sonra çıkıyordu...bu işler kısmetBizim sıramızda 8 aydır aynı
Hiç bir ilerleme yok...
Her ay ortalama kaç sıra ilerliyorsunzu
belli olmuyor ...bazen 3...bazen hiç olmuyor aylarca aynı sırada kaldığımda oldu maleseffHer ay ortalama kaç sıra ilerliyorsunzu
hayırlı olsun....sıranız su gibi aksın inşallah...sonunda bebişin geleceğini bilmek bile beklemeye değiyor inanınhayırlı geceler kızlar öncelikle resmi sıramıza girdik kız 18 erkek 12 ama çok canım sıkıldı çünkü 2 buçuk yılda yerleştirdik dedi uzmanımız hayırlısı diyorum elbette ama en zoru beklemek keşke Ocak ayında gittiğimde vazgeçtim geçmeseydim 1 yıl olacaktı nasip elbette bide dedi bakarsın 18 bebek birden gelir diye ama işte hayal sadece en az bir 2 senesi var da ne diyim beklediğimize değsin gül kokulu bebeklerimize kavuşalım bir an önce nasıl geçecek derken bakarsınız kollarımızda tüm dualarım hepimizle sevgiyle kalın
Hic merak etmeyin, bize de 500 kusur sorudan sonra murekkep testi uygulandi, heyet raporunda da bir sorun cikmadi..gonlunuzu ferah tutun bence bir olumsuzluk olmayacak...♡Evet canım nerden bildin. Bende bilmiyodum araştırınca öğrendim :)
Evet canım nerden bildin. Bende bilmiyodum araştırınca öğrendim :)
Ayyyy aldığım en güzel haberdi bu. Çok mutlu oldum :))) evlatlarıma kavuşmak istiyorum bendeHic merak etmeyin, bize de 500 kusur sorudan sonra murekkep testi uygulandi, heyet raporunda da bir sorun cikmadi..gonlunuzu ferah tutun bence bir olumsuzluk olmayacak...♡
Asla umidinizi kaybetmeyin....herseyin ustesinden gelebiliriz...cunku kalbimizde sevgimizi verecegimiz bir filiz buyuyor...cogu zaman ruh halimiz inisli cikisli..cok zor bir surec..cokca ic sesimiz "acabalar" ile dolu...inanmamiz, sabretmemiz ve guclu olmamiz gerekiyor...hersey cok guzel olacak insallah.Ayyyy aldığım en güzel haberdi bu. Çok mutlu oldum :))) evlatlarıma kavuşmak istiyorum bende
Çanakkale, sıramız 4Siz neredensiniz?