Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Arkadaşlar lütfen yardım. Psikometri testini değerlendiren dr testimin geçersiz olduğunu söyledi. Böyle bi durumla karşılaşan var mı....

merhaba kızlar...uzun zamandır yoktum...memleketteydim....aramıza yeni katılanlar olmuş...hoşgeldiniz....sıranız su gibi aksın inşallah....ocakta eve kağıt yollanacak sıralar bildirilecekmiş....arayamıyorumda kurumu...inşallah bu ay sıra ilerlemiştirde bana sıra gelmiştir....önümde 2 kişi vardı en son

Neden geçersizmiş ki? Birşey demedimi?
Yarida birakip baska hastaneye basvursaniz. Bize yapilmadi mesela domtor
merhaba kızlar...uzun zamandır yoktum...memleketteydim....aramıza yeni katılanlar olmuş...hoşgeldiniz....sıranız su gibi aksın inşallah....ocakta eve kağıt yollanacak sıralar bildirilecekmiş....arayamıyorumda kurumu...inşallah bu ay sıra ilerlemiştirde bana sıra gelmiştir....önümde 2 kişi vardı en son
Hosbulduk. Insallah tez zamanda dolar kucaklarimiz

Neden geçersizmiş ki? Birşey demedimi?
Pardon tam yazamadim. Bizim doktorumuz da bize yapacakti sonra gerek gormedi. Sonucta pskiyatri uzman icinde onemli bir bolum. Yarida kesip baska hastaneye gitme imkaniniz varsa sonuc almadan sansinizi deneyin bence.

Pardon tam yazamadim. Bizim doktorumuz da bize yapacakti sonra gerek gormedi. Sonucta pskiyatri uzman icinde onemli bir bolum. Yarida kesip baska hastaneye gitme imkaniniz varsa sonuc almadan sansinizi deneyin bence.
Bilemedim ama başka hastaneye gitmeyeceğim heralde. Dr değerlendirsin bakalım. Inşallah neticesinde evlat edinmeye engel bi sonuç çıkmaz. Allahım yardımcı olsun bana. Biz neleri feda ediyoruz. Nelere göğüs geriyoruz. Bide böyle pürüzler moral bozucu. Ne diyeyim hakkımıxda hayırlısı olsun.

12 le başladım bende sıramız....şubatta 2 sene olacak ....erkek çabuk çıkıyo ama ...

Arkadaşım çok şaşırdım ben şimdi. İlk başvurduğunda 12. Siradaydin ve Nerdeyse 2 sene olacak ama hala bekliyosun öyle mi ? Yoksa ben mi yanlış anladım. Niye böyle yavaş ilerliyor yaaa poofff :KK64:

Bilemedim ama başka hastaneye gitmeyeceğim heralde. Dr değerlendirsin bakalım. Inşallah neticesinde evlat edinmeye engel bi sonuç çıkmaz. Allahım yardımcı olsun bana. Biz neleri feda ediyoruz. Nelere göğüs geriyoruz. Bide böyle pürüzler moral bozucu. Ne diyeyim hakkımıxda hayırlısı olsun.
Doktor sert mizacli bir yapiya sahip degilse sorabilirdiniz aslında "saglik raporumuza herhangi bir engel teskil edecek mi bu konu"diye. Sonucta raporda hepsinin imzasi oluyor. Birinin olumsuz vermesi raporu etkiliyor. Her seyde vardir bir hayir emin olun. Herkes işlemlere baslarken pürüzlerle karşılıyor. Onemli olan mücadeleyi ve umudu elden birakmamak... Her seye degecek bir can icin hepimizin mucadelesi

Arkadaşım çok şaşırdım ben şimdi. İlk başvurduğunda 12. Siradaydin ve Nerdeyse 2 sene olacak ama hala bekliyosun öyle mi ? Yoksa ben mi yanlış anladım. Niye böyle yavaş ilerliyor yaaa poofff :KK64:
aynen öyle maleseff :( ... kızda sıra çok oluyor....şansıma sıralarda çok yavaş gidiyor....:(

aynen öyle maleseff :KK43: ... kızda sıra çok oluyor....şansıma sıralarda çok yavaş gidiyor....:KK43:
Cok uzun bir zaman geçmiş. 2 senede nasil hic sira ilerlemez?? Surekli kurumu arayip soruyorsunuz sanirim. Ilk giriş siraniz 12 halen 12 degil mi?? İnşallah bir anda atar kucaginiz dolar

Hayır. Anladigim kadariyla şu an sırası 2. Ama yine de çok yavaş yaa , benim sıra 30 cookk yol katetmem lazım coookkk:110:. Başvuralı 1 ay oldu. inşallah fazla beklemeden kavuşuruz evlatlarimiza

Hayır. Anladigim kadariyla şu an sırası 2. Ama yine de çok yavaş yaa , benim sıra 30 cookk yol katetmem lazım coookkk:110:. Başvuralı 1 ay oldu. inşallah fazla beklemeden kavuşuruz evlatlarimiza
Hiim tam okumamisim mesaji benim hatam. Ama artik normal bir surec 2 yil 2,5yil beklemek. Bir de hic belli olmaz bir bakarsiniz bir anda ilerleyivermis,hayirlisi ne ise o olsun.

Cok uzun bir zaman geçmiş. 2 senede nasil hic sira ilerlemez?? Surekli kurumu arayip soruyorsunuz sanirim. Ilk giriş siraniz 12 halen 12 degil mi?? İnşallah bir anda atar kucaginiz dolar
ben her ay kurumu arayıp sıramı soruyorum ...şimdi ay başını bekliyorum eve kağıt yollayacaklarmış

ben her ay kurumu arayıp sıramı soruyorum ...şimdi ay başını bekliyorum eve kağıt yollayacaklarmış
Hayirlisi insallah 2017 size ugurlu gelsin. Sizin önünuz de olan ailenin kiz ya da erkek oldugunu sorabilme sansiniz var mi? Bizim de siramiz 2 ama daha cok yeniyiz biz

Back