maalesef öyleQUOTE="hararet, post: 49111114, member: 171943"]Bu ne kadar saçma bi sistem böyle. İyi ne güzelmiş Besle büyüt 5 yaşına getir sonra bi dava açsın hazır çocuğu alsın götürsün. Oh ne ala memleket
Merhaba ben yeniyim sizin hakkınızda da bilgi sahibi değilim öncelikle yavrunuz.hayırlı olsun ve surecinizi anltrmsnz hangi sehirdesinzMerhaba bacılar nasılsınız
Yeni katılanlar olmuş hosgeldiniz
Süreciniz su gibi aksın
Bizim boncuk sonunda dün ilk dişini çıkardı :)
2 aydır aralıklı iştahsızlık yaşıyordu
Dun dişi ciktiktan sonra bıçak gibi kesildi
Maşallah bugün çok güzel yemek yedi
Sizlere tavsiyem kuzucuk gelince kehribar diş kolyesi alın
İştahsızlık ve gece sık sık uyanmak haricinde bizde öyle çok ishal ve ateş olmadı ben kolyeye bağlıyorum
Gerçekten işe yarıyor
Çok güzel bir duyguymuş ilk diş
Şimdi hazırlıklara başladım kısmetse diş buğdayı yapicaz
Rabbim tez zamanda sizlere de yaşatsın inşallah
can sıkıcı gibi görünsede hiç biri mahkemeye gelmiyor.yurt görevlisi geliyor mahkemeye.bir aile evlatlık aldıktan sonra öz annesi mahkemeye başvurdu.ama mahkeme öz annesine vermedi.kimlik evlatlık ailenin üstüne olduğu için öz annesine vermediler.nadir olan bir şeymiş.yurda başvuran bir daha aramıyomuş zaten.bence üzmeyin kendinizi
can sıkıcı gibi görünsede hiç biri mahkemeye gelmiyor.yurt görevlisi geliyor mahkemeye.bir aile evlatlık aldıktan sonra öz annesi mahkemeye başvurdu.ama mahkeme öz annesine vermedi.kimlik evlatlık ailenin üstüne olduğu için öz annesine vermediler.nadir olan bir şeymiş.yurda başvuran bir daha aramıyomuş zaten.bence üzmeyin kendinizi
Cok tesekkur ederim bilgilendirginiz için. Allah bebeginizle sizinle bir omur mutlu kilsinBu rıza konusuna çok takılmayın uzmanlar en kötüsünü söylüyor hakli olarak bence de bunları anlatmalari çok güzel en azından önünüzdeki riskler neler bunları bilebiliyorsun
böyle bir risk her zaman
Gelgelelim durum böyle değil
Rıza dediğiniz şey zaten aile kuruma vermekle hemen evlat edindiriliyor demek değil
Kuruma gelen bebeklerden sadece durumu evlat edinmeye müsait olanlar veriliyor
Buda ailesi kesin evlat edinilsin diyenler oluyor
Kurum biyolojik aileye önce maddi destek öneriyor para verelim yanınızda kalsın deniliyor biyolojik aile yok derse ozaman yuvada kalsın gelin gidin deniliyor gene yok illa istemiyorum derse rıza denilen olay oluyor biyolojik aile vekaleti evlat edinmek üzere kurum aracılığıyla veriyor bunda da 6 hafta bekleniyor yani aklına her esen öyle kuruma gidip al sonra da geriver diyemiyor
Bir kere bu kadar prosedür ile verdikten sonra geri alan da çıkmıyor
Bırakın geri almayı kurtuldum diye düşünüyorlar herkes bizim gibi bir cana kurban olmuyor
Zaten kurum ve mahkeme de bizden yana oluyor
Gelelim bana nezaman nasıl oldu diye sormuşsunuz
Biz 3 yıl bekledik tabii gözünüzü korkutmasın terk beklediğimiz için bu kadar uzun sürdü
Siz sormadan söyleyeyim
Terk tercih etmeminizin nedeni biz biyolojik aile hakkında hiç bir bilgi bilmek istemediğimiz için terki seçtik
Yoksa rıza ile terk arasında risk açısından fark yok
Bebeğinizin cinsiyeti nedir hangi sehirdesiniz ve neden biyolojik aile hakkında birşey bilmek istemedinzCok tesekkur ederim bilgilendirginiz için. Allah bebeginizle sizinle bir omur mutlu kilsin
Bence yıllarca evlat hasretiyle yananlar o minicik ellere minicik bedenlere özlem duyanlar evlat edinen ailelerin ne denli sevdiklerini anlayabilirler dusunuyorum evladıma kavustugum zaman allahn izniyle onu çok sevecegiz değer vereceğiz biliyorum aklımızı kaybedecegiz onun için ama kimse buna inanmicik kimse samimiyetimizi ne kadr değer verdigimizi anlamayacaklar birtek aynı kaderi yaşadıklarımız siz değerli anne baba adayları anlayacagiz birbirimizi...Çevremde bir çok tanıdığı m var hepsi çok mutlu HAYATLARINI çocukların ın üstüne kurmuşlar özel okula gönderende var kurslara gönderende var kendi çocuğu olsa belki bu kadar sevmez ihş herşey istediğimiz gibi olur
Merhaba Özlem dolu anneler...
Ben 4.5 yaşında bir kızı olan anneyim...
Evet kızım 4.5 yaşındasın
Zaman çok çabuk geçiyor..
Birde bakmışsınız hayatınızın tam ortasında cennet kokulunuz.
Bu yaşadığınız günleri gerçekten unutacaksın.ciddiyim unutuluyor.ama sizde beni gibi sabır günlüğü tutarsanız hatırlarsınız.
Herşey boş herşey ondan sonra ..dünya inanın bambaşka dönüyor.damarlarımızdaki kan grubu aynı değil ama sadece o kadar ...can var diymi? Yok can filan yok çünkü candan öte bir sevgiki canı bile feda edersiniz. Onun ensesinde terlemiş saçlarını hafifçe kaldırıp kokladığınız koku varya. ..var işte...herşeye bu bile değer inanın. ..milyon kere anne diyecek belkide milyar kere..ben her gece şükrediyorum. .Allahım yine sonsuz şükürler olsun. ..[/QUOTE
o kadar güzel yazmışsınız ki tüylerim diken diken oldu okurken:) ben de böyle düşünüyorum hiçbir soru işareti yok kafamda kalbimde, öyle büyük bir aşkla bekliyoruz ki çünkü aksi olmasının imkanı yok diye düşünüyorum o yüzden. allah herkesin gönlüne göre versin tez zamanda kavuştursun inşallah ve hiç ayırmasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?