Evlat Ayrımı Olur Mu ?

Ayy içim şişti. Sabrınız sınanıyo galiba yada bi yerden şaka diye kamera çıkacak mı ????? Bunların görünmeyeceğini mi sanıyolar , sizi ve nişanlınızı mı saf sanıyolar ne kuruyolar küçük beyinlerinde ailecek ??? Kimseye minnet etmediğinize göre tavırları sizi hiç etkilemesin arkadaşım , ne istiyosanız yapın , balayına da gidin . Altınlarıda ev peşinatı yaparsınız yada araba alırsınız hayırsız abinin kredisini kapatıpta daha beter havalandırmaya gerek yok

inşallah evlendiğinizde çok mutlu olursunuz. eşinizin ailesi diğer abiye ev aldı, eşinizin ailesi ödüyor krediyi ve sizden de düğünde takılan takıları isteyip abinin borcunu kapatmayı düşünüyorlar, doğru mu anlamışım,
sizden altın talepleri olduğu zaman , siz hiçbirşey söylemediniz mi?

Sanki eltiniz yeni gelin gibi.. Size yapılması gerekenler ona yapılmış değişik düşünce.. Allah yardımcın olsun..

evlatlar arasında ayrım oluyor.
istediklerin normal şeyler.bir kere evleneceksin yani. borç harç olucak elbet normal .zamanla ödersiniz inşallah. siz nişanlınla kendi ağırlığınızı koyun olaya

Benim sükunetim sanırım saf ve aptal bir kız izlenimi veriyor.
Ben çalışan bir insanım.18 yaşımdan beri çalışıyorum.O kadar çok insan ilişkileri içerisinde olduk ki nefes alıp verişlerinden kimin niyeti ne anlıyorum.Kişiliğimden de hiç bir zaman ödün vermedim.
Nişanlımla dükkanımızı açalı daha 3 yıl oldu ve bu süreçte en ufak desteklerini dahi görmedik.Destekten kastım madden değil manevi bir destek bile yok..
* Oğlum işlerin nasıl gidiyor ?
* Kızım bir sıkıntınız var mı ?
* Sağlığınız sıhhatiniz iyi mi ? Bunları sadece sorması bile yeter de artar.

Bakınız kayınvalidemin kaç kere lanet okumasını duydum.Bir insan evladına nasıl lanet okur.Hemde bağrına vura vura..Sebep ise saat 9:30 da neden işe gidiyorda saat 7 de gitmiyor.Gece 12'ye kadar çalışıyoruz ben neyse bürodayım oturuyorum ama nişanlım sürekli serviste montaj işleminde.Yorulması en tabi şey.Bütün bunlar onlara şaka gibi geliyor.

Ben çok iyi gözlemliyorum tavırlarında ki samimiyetsizliği.Kayınvalidemin bir huyu var aşırı megoloman kendisini dünyanın en mükemmel insanı zannediyor ve sürekli itaat edilsin istiyor..Büyük oğluda aşırı derecede anne kuzusu olduğu için büyük eltimde mecburan peşinden ayrılmıyor ha memnun mudur memnun olmak zorunda..

Şöyle de bir durum var iki gelini çöpsüz üzüm hiç bir akrabaları yok arkalarında duracak kimseleri yok..Benim ailemle tanışmaları Nişanımda oldu ve aileme minnettarım tüm akrabalarım yalnız bırakmadı ve babaannem dedem komşularım başta olmak üzere hep destek olduklarını arkamda olduklarını onlara hissettirdiler..

Benim ilişkilerim nişandan önce çok kötüydü gerçekten bu şehirde hiç bir akrabam yok diye çok üzerime gelinmişti ve sağolsun nişanlım sayesinde ayakta durdum..Nişan olduktan sonra ise daha iyi davranıyorlar ve canım cicim altından su yürütmeye çalışıyorlar ha bunu yiyormuyuz nişanlımda bende yemiyoruz...
Ama bana laf etmeye korkuyorlar..İnceden mesajlar veriyorlar yersen...

Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki nişanlım mükemmel bir insan ve çok iyi ama ondan en ufak şüphem olsa yol verir yoluma bakarım..Emek veriyorsam sadece onun için yoksa hiç birisi umrumda değil..Bana bir adım atsın ben ona on adım atayım..Ben bu şehir de insana acım..Buradan vurmasınlar.

Hikaye cok tanidik,tıpkı bnm esimin ailesi gibi bir aile ve ayni cevabi esimde zamaninda vermişti,ne yazik ki.
Esimden buyuk iki kaynim var yillardir ayni is yerinde asgari ucretle çalışırlar,3er 4er cocuklari var ona ragmen daha iyi bi iş bulmak icin asla caba sarfetmezler,bnm esim tam tersi,belki benle ilgili bilmiyorum,maaş zaman ulaşım olarak neresi uyarsa bize orayi tercih etti (bu yuzden 2 is degistirdi) cok sukur abilerinden iyi bi maaşı var,hatta onlar (15 ve 20 yillik evliler)hala kiraci biz ev alip ev sahibine verecegimiz parayi bankaya veriyoruz,kaynanamlarda buna beceri aklini kullanma diyemiyorlarda kıskançlık yapip digerlerine destek cikip bize gelirken aldigi 2 ekmegin parasini geri istiyor.!
Alismaya çalışıyorum ama cokta üzülüyorum evlat ayrimi olmamali,ne olursa olsun.!

Cok ilginc bir aile ..
Siz ne kendinizi ne nisanlinizi uzmeyin.Kendi yavrularini bunca yil ayirmislar, sizi mi bagirlarina basicaklar.
Dugun takilarinizi kesinlikle vermeyin tabi.İyiymis elalemun gelinligini giymeye ikna et, birde tinlarla baskasinin borcunu kapa!bu kadin kendini akilli saniyor sanirim.Araya mesafe koyun,net olun.

Yüzünü yumuşak görmüş bu akıllılar... Sen yine he he de söz dinler gibi ama kendi bildiğini oku. Düğünden sonra şoka girsinler. Mümkün olduğunca da az görüşün bunlar ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…