teşekkürler güzel dileğiniz içinSizde bu şekilde sınanmışsınız umarım eşinizden yana yüzünüz güler
ikiside dert yanıyor annemde babamda. ama illa ki birşeyleri söylemek isyan mı etmek lazım. abimde ablamda işlerine geldiği gibi davranıyorlar. ikisi de anne babadan beklenti içindeler.Bosver canim aile icinde okumus kiz cocuklarinin dustugu durum iste.anne baban sikayetci degil.onlar buyukler olgunlar evlat atsan atilmaz satsan satilmaz sen keyfine bak takma kafana.zaten idaretmissin yuk almissin yuk olmamissin.icin rahat.evliliginin tadini cikar arada ihtiyavlari olursa yardmci olmk istersen olursun.canini hic sikma.bende benzer durumu.yasadim.anne baban sana dert yanmiyorsa problem yok.
belki de dediğiniz gibi de olabilir. zaten amacım bana da maddi anlamda destek olsunlar değil. sadece kendileri rahat etsin.Dert etmyn ne gusel meslgnz varmis muhtac dglsnzya ona bakin.bu dunyanin mali icin dert etmye degmz.annenzle babaniz bnce korumci davranyrlr onlr destek etmslr sanki ablnzla abiniz duzeni devm ettrmyck gbi bsy olms.szede anldgm kadaryla guvenyrlr kendi ayaklrnzn ustnde durablcgnze inabyrlr bnce.ha allah gostermsnde sizde bi skntya dussenz eminimki anne ve babanz szede destek olcktr.kardeslrnz icin dyeblcgm her insan bir dgldr bnmde kardeslrm var kimi umursamz kimi cok ustne titrr annemn boyledr bu aile olmk boyle bsey emn olun ayni seyi yasyn yuzlerce insan var.anne babaniz 50 yas ustymus bde bn o yasta olsam ölumun yakin oldgnu ve elimden geldgnce cocuklrma son kurusuma kadr faydali olmya calisrm.burda bn sadce annenzn babanzn size guvendgni hissedyrm canim
Elinden bsey gelemzki canim kardeslrne bnu desende senn gbi dusunmye bilirler.bu tarih boyu boyle olmustr bes parmagn besi bir dgl dye bosuna dememsler.hic uzulme canim ölümlu dunya kimsye kalmysa onlrda kalmz anneligi babaligda bi cocugn oldgnda anlynca hak vercksn annenlrebelki de dediğiniz gibi de olabilir. zaten amacım bana da maddi anlamda destek olsunlar değil. sadece kendileri rahat etsin.
kaç yaşında insalar ablamda abimde sorumluluklarını bilsinler istiyorum ama elimden de birşey gelmiyor
zaten artık yardımım yok. ama versem annem hayır demez. babam kesinlikle kabul etmez. annem hem söyleniyor, hem de yardım etmeye devam ediyor. benimde evim var artık yapamam.sizin yerinizde olsam artik tek kurus vermezdim aileme.Cünkü yaptığınız yardım,abinize ve ablaniza gidecek.Ayrica sizinde yuvaniz var,kendinizi ve esinizi düsünün.Eger bu işe siz dur demezseniz, bu kısır döngü sürüp gidecek.Siz fedakar evlat ,anneniz sizden ,diğerleride annenizden bekleyecek.Annenizin ayması için,sizin geri çekilmeniz gerekir.
Hastalık,acil durum olur o zaman tamam,ama onun dışında ne kadar verirseniz o kadar kıymetiniz bilinmez.Çoğu ailede böyle,yalnız değilsiniz.
zaten bekarken çekmiştim.sorumluluk sahibi bir insana daha fazla sorumluluk yüklemek adetimiz ne yazıkki.
üç kuruş maaşın olur herkes köşkte yaşıyosun muamelesi yapar.
elinden bir iş gelmeyene herkeste bir yardımcı olma durumu.
Allah kolaylık versin size de.
bir daha kredi çekip vermeyin anne babanız bile olsa.
çünkü kendi ihtiyaçları için değil belliki.
teşekkürler güzel dileğiniz için.biz 6 kardesiz
en kucukleriyim
evlat ayrimciligini en iyi ben bilirim
umarim kendi kurdugunuz ailenizde mutlu olursunuz
yoksa baska aile yok yani