evişi için haftada 1 gün yardımcı arıyoruz

boganingucu

akışına bırakmak lazım
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
2.989
161
688
izmir güzelyalı ve daha sonrasında balçova semtine gelebilecek haftada 1 gün yarımgün olarak evişine yardımcı arıyoruz.

güzelyalı semtinde oturan arkadaşım için ve daha sonrasında balçova semti için kendi evimede almak istiyorum.
tüm gün çalışıyoruz ve evi biz yokken gönül rahatlığıyla bırakabileceğimiz bir yardımcıarıyoruz.
sadece genel temizlik için istiyoruz.ütü işinide yapabilen olursa ayrıyetten ilave olarak ütüde (ayrıca ücretlendirilmek koşuluyla) yaptırmak istiyoruz.

ilgilenenler lütfen buradan bana ulaşırsa sevinirim.

malesef vicky bulamadık istediğimiz gibi birini.arkadaşım bu arada başka bayanda aldı eve ama memnun kalmadı.oda senin gibi aynı özellikleri arıyor.temizliğinden çok memnun olan arkadaşlarımız yardımcılarına soruyorlar malesef başka evlerede gitmeyi kabul etmiyorlar.
bu nasıl bir piyasadır

malesef vicky bulamadık istediğimiz gibi birini.arkadaşım bu arada başka bayanda aldı eve ama memnun kalmadı.oda senin gibi aynı özellikleri arıyor.temizliğinden çok memnun olan arkadaşlarımız yardımcılarına soruyorlar malesef başka evlerede gitmeyi kabul etmiyorlar.
bu nasıl bir piyasadır

ben gelebilirim şimdiye kadar gittiğim herkes çok memnun kaldı hatta arkadaşlarına bile tawsiye ediyolar özelden tel werirseniz ben ararım özel msj yazamıyorumda

ben gelebilirim şimdiye kadar gittiğim herkes çok memnun kaldı hatta arkadaşlarına bile tawsiye ediyolar özelden tel werirseniz ben ararım özel msj yazamıyorumda

ilgine teşekkürler ama şimdilik bulduk birini.yine bir durum olursa irtibata geçeriz.

tekrar teşekkürler

mrb ben de izmirde yaşıyorum acil eve temizlik için birini arıyorum.sizin önerebileceğiniz biri var mı?

merhaba kobeduck

şuan memnun olduğumuz kişi başka eve gitmek istemiyor.yinede soralım belki tanıdığı biri vardır.öyle bir durumsa seni bilgilendiririm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…