arkadaşlar ben yeni üye oldum. iç mimarlık yapıyorum.sizlere tavsiyem ilk önce kendinizi bilin birinin evinde görüp beğendiğinizin peşinde koşmayın :) nasıl bir insansınız bir kraliyet ailesinden mi geldiğinize inanıyorsunuz yoksa modern çağa ayak uyduranlardan mı?
mesleğiniz,eşiniz,çocuğunuz evde yaşayan bir köpeğniz bile olsa biz tasarımlarımızı ona göre belirleriz
kaç kişi yaşar meslekleri nelerdir?....
mobilya seçerken ewiniz büyükse daha koyu renklere kaçın küçüksede doğal olarak açık tonlarda bol bol dergi karıştırın fikir edinin internetten vs. bilgi almak için bir iç mimarla görüşün güvenin ..:)
o evde yaşayacak olan insan sizsiniz sizin mutlu olmanız içinize ne sinerse onu alın..
aama isteyerek zevk alarak planlı başlayın :)
duvar kağıdı seçerken silinebilir olmasına dikkat edin.ve bir evi gerçekten iddaalı kılan tek şey dir bana göre duvar kağıdı.
perde yaptırıyorsanız panolar renkli ise tülünüz düz olsun ya da tam tersi..
vs vs vs kolay gelsin
mesleğiniz,eşiniz,çocuğunuz evde yaşayan bir köpeğniz bile olsa biz tasarımlarımızı ona göre belirleriz
kaç kişi yaşar meslekleri nelerdir?....
mobilya seçerken ewiniz büyükse daha koyu renklere kaçın küçüksede doğal olarak açık tonlarda bol bol dergi karıştırın fikir edinin internetten vs. bilgi almak için bir iç mimarla görüşün güvenin ..:)
o evde yaşayacak olan insan sizsiniz sizin mutlu olmanız içinize ne sinerse onu alın..
aama isteyerek zevk alarak planlı başlayın :)
duvar kağıdı seçerken silinebilir olmasına dikkat edin.ve bir evi gerçekten iddaalı kılan tek şey dir bana göre duvar kağıdı.
perde yaptırıyorsanız panolar renkli ise tülünüz düz olsun ya da tam tersi..
vs vs vs kolay gelsin