Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu evinizin kendinizi yansıtmalı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sblylmz85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
2
0
arkadaşlar ben yeni üye oldum. iç mimarlık yapıyorum.sizlere tavsiyem ilk önce kendinizi bilin birinin evinde görüp beğendiğinizin peşinde koşmayın :) nasıl bir insansınız bir kraliyet ailesinden mi geldiğinize inanıyorsunuz yoksa modern çağa ayak uyduranlardan mı?

mesleğiniz,eşiniz,çocuğunuz evde yaşayan bir köpeğniz bile olsa biz tasarımlarımızı ona göre belirleriz

kaç kişi yaşar meslekleri nelerdir?....

mobilya seçerken ewiniz büyükse daha koyu renklere kaçın küçüksede doğal olarak açık tonlarda bol bol dergi karıştırın fikir edinin internetten vs. bilgi almak için bir iç mimarla görüşün güvenin ..:)

o evde yaşayacak olan insan sizsiniz sizin mutlu olmanız içinize ne sinerse onu alın..

aama isteyerek zevk alarak planlı başlayın :)

duvar kağıdı seçerken silinebilir olmasına dikkat edin.ve bir evi gerçekten iddaalı kılan tek şey dir bana göre duvar kağıdı.

perde yaptırıyorsanız panolar renkli ise tülünüz düz olsun ya da tam tersi..

vs vs vs kolay gelsin

tesekkurler canim ne kadar guzel tavsiyeler bunlar ... ben evime yeni tasindim salonumu mutfagimi yatak odami oturma odami tamamladim icime sine sine tam istedigim gibi dosedim (tabi esimin isteklerinede uyarak) iki bos odam kaldi birini bebek odasi birinide hem esime buro seklinde hemde kitaplik koyup bibliotek seklinde dosemek istiyorum ..
ama artik hem hevesim hemde pilim bitti .. bide istedigim duvar kagitlarini bulamiyorum artik gina geldi hamileliktenmi bilmiyorum hic yapasim yok .. gerci bebek daha cok yeni insallah soyle bi kac aya toparlayabilirsem kendimi sendende fikirler alip bi el atarim su bos odaciklarima ..

X