evinize siz yokken giren kayınvalide

madem giriyo o zaman tüm evi temizlesin yemek yapsın sende işten gelince rahat rahat oturursun
yapıyodu zaten ben istemiyorum..
evde bişeyler yaptıkça evi sahiplenip eşyaların yerini değiştiriyordu misafir çağırıyodu bende artık istemiyorum girip çıkma dedim bi süre gelmedi şimdi yine dingonun ahırı gibi oldu.

Oy oy cnm yaa
Bence kv iyi birisi hiç ses etme tatsizlik çıkar çok pişman olursun
Girsin çıksın bakalım ne geçecek se eline

Konu Sahibi arkadaşım seninde kendine göre haklı yanın var tabi k.v abartmış , eşinin de annesinin herşeyine eyvallah demesi yanlış, benimde başımda ha bire laf sokan arkamdan iftira attı en son hatta öyle bi görümce ve düğünümüze misafir gibi gelip giden bi çay kaşığı dahi evimde bulunmayan kayınvalide var ve dedem 5 ay önce vefat etti başsağlığı bile dilemedi ne anneme ne bana tel dahi açmadı neymiş utanmadan haftaya evime geleceklermiş yüzsüz insanlar ben bunların yüzüne bakıp ne konuşcam bunlarla bunca olandan sonra bilmiyorum

Allah yardımcın olsun arkadaşım.. öyleleri daha zor tabi.. işte herkesin derdi kendine büyük geliyor ya bizimki o misal

Ne güzel demişsiniz valla bravo ben kv hatta görümcem evlerine girmediğim halde gelip duruyorlar insan alınır bu gelmiyor der geldiği yetmezmiş gibi buzdolabımı kurcalar en son yatak odasına girmiş kapıyı arkadan kapatmış çocuk uyutcakmış bu ne densizlik insan izin alır hep sustum laf soktu sustum salaklığıma doymayım aman kocamla aramı bozarlar kötü olmayım dedim artık hadlerini aştılar haftaya gelcekler bakalım ilk önce kv dedemin vefatından sonra gelmediği aramadığını çok ayıp ettiğini yüzüne yapıştırcam hiç bişey umrumda değil içime atıp hasta olmaktansa yüzlerine çarpcam herşeyi şimdiye kadar sustum ne olduysa..

Anahtari geri vermiyorsa kapinin alt kilidini degistirin çaktirmadan ( o evde olmadiginda) tek çare bu gibi geldi. Ben yokken evime kimsenin gelmesini istemem. Baştan anahtar verilmemeli arkadaşlar. Anahtari ellerinle teslim ettikten sonra, gelmemesi ihtimali zaten azdır.

Ezdirmeyin kendinizi, sizin degerinizi bilen koca da zaten sizi ezdirmez, olanlari konusulanlari duysa bile.

eşinizi kayınvalidedeki anahtarı almaya ikna etmeniz lazım.kayınvalideniz laftan anlamıyorsa iki çözüm yolu var biri taşınmak biri anahtarı almak.eşinizi ikincisine ikna etmeniz daha kolay.eşinizden habersiz kilidi değiştirip sadece iki anahtar çıkarttırsanız ne olur?evet belki çok kötü kavga edersiniz ama bir süre sonra affeder herhalde.gerçi o zaman da bir tane daha anahtar çıkarttırıp annesine verir...bilmiyorum ya ama görünen o ki bu dertten kurtulmanızın tek yolu kayınvalidede anahtar olmaması.

Ezdirmeyin kendinizi, sizin degerinizi bilen koca da zaten sizi ezdirmez, olanlari konusulanlari duysa bile.
Öyle yapcam canım eşim de ben onlara hak ettiği cevabı verdim diye benden kopcaksa onun sorunu valla hasta olmaya niyetim yok ben bırak kv ye görümcem aynı yaştayız onun laflarını yedim neymiş sinir hastası olmuş ben ne yapayım stres topumuyum en son yaptığı çok ağrıma gitti neymiş aynı kuaföre gidiyoruz senelerdir bilmiyormuşuz geçen ay karşılaştık eşime demişki Ayy abi kuaför diyorki gelininizin kişiliği yokmu hep annesini dinliyo annesi ne derse onu yapıyo elimde bana söyledi bunu neyse ertesi gün gittim Kaş aldırayım dedim benim x görümcem olur biliyorsun galiba dedim Ayy öylemi bilmiyodum kız gelin görümce olduğunuzu dedi meğer görümcem iftira atmış annemle bana nasıl insan bunlar ya ..kusura bakmayın çok doluyum ben galiba.

Yok canim ne kusuru, bence mesafeli ol onlarla. Ne kadar az gorursen kârdir. En guzel yollardan biri nadir gorusmek. Bir de seni rahatsiz eden bir sey soylediklerinde, o an mantikli sekilde ver cevaplarini. Gerçi bazen insanin sabrini tasiriyorlar ters seyler de cikiyor agizdan.

Şu ana kadar hep sustum ama haftaya gelceklermiş o kadar doluyum ki kendimden korkuyorum ama geldiklerine pişman etcem onları , onlar beni çok saf buldu hep Yuvam bozulmasın diye sustum buraya kadarmış sabır taşı, çok merak ediyorum gelsin defolup gitsinler de yüzlerini şeytan görsün , eşim annemle kötü olma demişti yıllar evvel herşey beklenir ondan demişti korkmuyorum ne yapcaksa hodri meydan valla , Sağol canım yorumun için.

eve kamera koy yada odaların kapısını kilitlyip git.iyi niyetli bile olsa mahremiyet denilen bişey var.

Alma evine anahtari mi var nasil giriyor, al elinden. Bir mesafe koy. O ne öyle ya napiyosun diye ariyorun senin evdeyim diyor? Canım sinirlerini yıpratma boşver, bu durumdan rahatsiz olduğunu söyle açık bir dille, girip evine mutfagina karismasin.

Valla ben iyi niyetli olduğuna inanmıyorum çünkü düşünceli bir insan sizi rahatsız edeceğini de düşünmeli bence.Bende 5 6 sene seningibiydim ve seni çok iyi anlıyorum bırak yemek yapmasını kırmızı hali serse.gözümde yoktu yani o yüzden anahtari alsan bile yine zırt pirt.gelcek gidecek yani .Ne yap ne et uzağa taşınmaya bak derim ben o zaman rahatladım ancak

maalesef evet..
hiç istemedim orada oturmayı ama babası vefat ettiği için annemi bırakmam başka yere taşınsak aynı evde kalmak zorunda kalacaksın böyle kapın ayrı dedi orayı yaptırdı

Haha gördüğün gibi kapının ayrı falan değil. Oda kapılarını kilitle demiş birisi. Aynen bunu yap laftan anlamıyor madem

Sizi anlıyorum. Kv nin niyeti iyi aslında ama siz de evinizi mutfağınızı sahipleniyorsunuz. Sizi haklı buldum. Bir insana bir kez söylenir onun da anlaması gerekirdi. Gelinini ve oğlunu zor durumda bırakıyor

annesine neler diyor bi bilsen.. diyor ama anahtarı almam gerek yok evde bişey olur ihtiacımız olur diyor.
adamla tek tartısma konumuz bu başka hiç bi problemimiz yok.

bir gün eve git anne anahtarımi kaybettim de al anahtarını sonrada verme. İstesin dursun anahtarciya gidemedim yaptırım diye oyala dur. Bir kaç hafta sonra kocan yaptırır verir zaten ama en azından biraz rahat edersin.

Evin içindeki kapıları niye kitleyemiyorsun onu anlamadım. Mutfaga ve Odalara giremez hiç olmazsa.

Evet böyle birşeyse kvye eşya alırlar kurtulurlar en azından.

Canım yemek mi yaptı o yemeği dokeceksin. Koltukların yerini mi değiştirdi akşam kocan eski haline getirecek. Sizin çamaşırlarınızi mi yıkadı aŞti, sen onları kurumdan toplayıp tekrar yikayacaksin. Kocana astiracaksin. Yatak çarşafini mi değiştirdi sen ona yatmadan onu kaldırıp başka çarşaf takacaksin. Hergün evde olay çıkaracaksın kocan görecek.

Ya da sende evin anahtarını vereceksin yakın bir arkadaşına gelecek bütün gün evde cips yiyip televizyon izleyeçek. Yok mu öyle ergen bir tip ailede. Kocanın esyalarini karıştıracak. Onun kıyafetlerini giyecek falan Ayy yap biseyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…