yapıyodu zaten ben istemiyorum..madem giriyo o zaman tüm evi temizlesin yemek yapsın sende işten gelince rahat rahat oturursun
Sonraki mesajimda yazdım konu sahibine onu anladığımı okumamışsınızBak geldigi zaman diyosun. Konu sahibi de diyo ki hep bizde. Emin ol istemezdin:)
uzak maalesef hem annem girmez.. benim takıntılı olduğumu biliyor kızacağımıda biliyor.. hatta bi kaç kez kayınvalidemi arayıp yapma arkadaşım benim kızım öyle şeylerden hoşlanmaz kalbini kırar üzülürsün bile dedi.. biizmkide kırsın ana yüreği barışırız diye cevap verdi
Konu Sahibi arkadaşım seninde kendine göre haklı yanın var tabi k.v abartmış , eşinin de annesinin herşeyine eyvallah demesi yanlış, benimde başımda ha bire laf sokan arkamdan iftira attı en son hatta öyle bi görümce ve düğünümüze misafir gibi gelip giden bi çay kaşığı dahi evimde bulunmayan kayınvalide var ve dedem 5 ay önce vefat etti başsağlığı bile dilemedi ne anneme ne bana tel dahi açmadı neymiş utanmadan haftaya evime geleceklermiş yüzsüz insanlar ben bunların yüzüne bakıp ne konuşcam bunlarla bunca olandan sonra bilmiyorum
Ne güzel demişsiniz valla bravo ben kv hatta görümcem evlerine girmediğim halde gelip duruyorlar insan alınır bu gelmiyor der geldiği yetmezmiş gibi buzdolabımı kurcalar en son yatak odasına girmiş kapıyı arkadan kapatmış çocuk uyutcakmış bu ne densizlik insan izin alır hep sustum laf soktu sustum salaklığıma doymayım aman kocamla aramı bozarlar kötü olmayım dedim artık hadlerini aştılar haftaya gelcekler bakalım ilk önce kv dedemin vefatından sonra gelmediği aramadığını çok ayıp ettiğini yüzüne yapıştırcam hiç bişey umrumda değil içime atıp hasta olmaktansa yüzlerine çarpcam herşeyi şimdiye kadar sustum ne olduysa..yapıyodu zaten ben istemiyorum..
evde bişeyler yaptıkça evi sahiplenip eşyaların yerini değiştiriyordu misafir çağırıyodu bende artık istemiyorum girip çıkma dedim bi süre gelmedi şimdi yine dingonun ahırı gibi oldu.
Ezdirmeyin kendinizi, sizin degerinizi bilen koca da zaten sizi ezdirmez, olanlari konusulanlari duysa bile.Ne güzel demişsiniz valla bravo ben kv hatta görümcem evlerine girmediğim halde gelip duruyorlar insan alınır bu gelmiyor der geldiği yetmezmiş gibi buzdolabımı kurcalar en son yatak odasına girmiş kapıyı arkadan kapatmış çocuk uyutcakmış bu ne densizlik insan izin alır hep sustum laf soktu sustum salaklığıma doymayım aman kocamla aramı bozarlar kötü olmayım dedim artık hadlerini aştılar haftaya gelcekler bakalım ilk önce kv dedemin vefatından sonra gelmediği aramadığını çok ayıp ettiğini yüzüne yapıştırcam hiç bişey umrumda değil içime atıp hasta olmaktansa yüzlerine çarpcam herşeyi şimdiye kadar sustum ne olduysa..
Öyle yapcam canım eşim de ben onlara hak ettiği cevabı verdim diye benden kopcaksa onun sorunu valla hasta olmaya niyetim yok ben bırak kv ye görümcem aynı yaştayız onun laflarını yedim neymiş sinir hastası olmuş ben ne yapayım stres topumuyum en son yaptığı çok ağrıma gitti neymiş aynı kuaföre gidiyoruz senelerdir bilmiyormuşuz geçen ay karşılaştık eşime demişki Ayy abi kuaför diyorki gelininizin kişiliği yokmu hep annesini dinliyo annesi ne derse onu yapıyo elimde bana söyledi bunu neyse ertesi gün gittim Kaş aldırayım dedim benim x görümcem olur biliyorsun galiba dedim Ayy öylemi bilmiyodum kız gelin görümce olduğunuzu dedi meğer görümcem iftira atmış annemle bana nasıl insan bunlar ya ..kusura bakmayın çok doluyum ben galiba.Ezdirmeyin kendinizi, sizin degerinizi bilen koca da zaten sizi ezdirmez, olanlari konusulanlari duysa bile.
Yok canim ne kusuru, bence mesafeli ol onlarla. Ne kadar az gorursen kârdir. En guzel yollardan biri nadir gorusmek. Bir de seni rahatsiz eden bir sey soylediklerinde, o an mantikli sekilde ver cevaplarini. Gerçi bazen insanin sabrini tasiriyorlar ters seyler de cikiyor agizdan.Öyle yapcam canım eşim de ben onlara hak ettiği cevabı verdim diye benden kopcaksa onun sorunu valla hasta olmaya niyetim yok ben bırak kv ye görümcem aynı yaştayız onun laflarını yedim neymiş sinir hastası olmuş ben ne yapayım stres topumuyum en son yaptığı çok ağrıma gitti neymiş aynı kuaföre gidiyoruz senelerdir bilmiyormuşuz geçen ay karşılaştık eşime demişki Ayy abi kuaför diyorki gelininizin kişiliği yokmu hep annesini dinliyo annesi ne derse onu yapıyo elimde bana söyledi bunu neyse ertesi gün gittim Kaş aldırayım dedim benim x görümcem olur biliyorsun galiba dedim Ayy öylemi bilmiyodum kız gelin görümce olduğunuzu dedi meğer görümcem iftira atmış annemle bana nasıl insan bunlar ya ..kusura bakmayın çok doluyum ben galiba.
Şu ana kadar hep sustum ama haftaya gelceklermiş o kadar doluyum ki kendimden korkuyorum ama geldiklerine pişman etcem onları , onlar beni çok saf buldu hep Yuvam bozulmasın diye sustum buraya kadarmış sabır taşı, çok merak ediyorum gelsin defolup gitsinler de yüzlerini şeytan görsün , eşim annemle kötü olma demişti yıllar evvel herşey beklenir ondan demişti korkmuyorum ne yapcaksa hodri meydan valla , Sağol canım yorumun için.Yok canim ne kusuru, bence mesafeli ol onlarla. Ne kadar az gorursen kârdir. En guzel yollardan biri nadir gorusmek. Bir de seni rahatsiz eden bir sey soylediklerinde, o an mantikli sekilde ver cevaplarini. Gerçi bazen insanin sabrini tasiriyorlar ters seyler de cikiyor agizdan.
maalesef evet..
hiç istemedim orada oturmayı ama babası vefat ettiği için annemi bırakmam başka yere taşınsak aynı evde kalmak zorunda kalacaksın böyle kapın ayrı dedi orayı yaptırdı
annesine neler diyor bi bilsen.. diyor ama anahtarı almam gerek yok evde bişey olur ihtiacımız olur diyor.
adamla tek tartısma konumuz bu başka hiç bi problemimiz yok.
üfff işin zor güzelim ya stresini çok iyi anlıyorum.....ama sana kendi annemden bir örnekle açıklayabilirsem belki ruh halini biraz çözebilirsin annem severek ailesinin karşı çıkması sonucu kaçarak evlenmiş biz 5 kardeşiz ve hepimiz evlendik ve herbirimizin düğününde zavallı babam anneme ya koltuk takımı aldı ya kellebaş mobilya yani annem ısrar ederdi bahane birileri yatıya gelecek ti ama biz anlardıkki aslında hiç bir eşya düğün yapmadan evlenen annem aslında her evladının düğününde o özentisini bastırmaya böyle çözüm bulmuştu....diyeceğim o ki kv mutlaka senin evine imreniyor ve düzenin eşyaların ona huzur veriyor o evde zaman geçirmek ona yapamadığı belkide içinde bulunduğu durumu unutturuyor...bilmiyorum en iyimser bakış bu olur galiba...sende iyisini düşün bence çünkü bunu sıkıntı yapmakla da sinirlerini iyice yıpratırsın...belki baktın aldırmıyor görünürsen bu huyundan vazgeçer....ah anneler ah.....