evinize siz yokken giren kayınvalide

Pislik olsun diye dediydim ama ben kocana derdin annem iyi niyetli sen de hep daha fazlasini istiyorsun diye
Bu arada kaynananin girmesini istememek nasil daha fazlasini istemek oluyor ben anlamadim, aslinda hic birsey istememek bu bence?

ben olsam bu adama acımam ona normal geliyorsa sizde anahtarı sormadan değiştirin eşinize anahtarı verin
ya da siz anahtarın isteyin eşinizin birşey yapmayacağı aşikar siz atılın
ayrıca bu kadının laftan imadan anlayacağına ihtimal b,le vermiyorum

Pislik olsun diye dediydim ama ben kocana derdin annem iyi niyetli sen de hep daha fazlasini istiyorsun diye
Bu arada kaynananin girmesini istememek nasil daha fazlasini istemek oluyor ben anlamadim, aslinda hic birsey istememek bu bence?

eskiden evime girip herşeye karışıyordu şimdi hiçbişi yapmıyor öylesine giriyor ya eşimde bak eskiden yaptığı hiç bişiyi yapmıyor sende görmezden geliver girsin en olmuş yani diyor.. bana hep daha fazlasını istiyosun diyo :/

hekza anahtar dışında çözümün kalmamış.

kendi ailen yakınmı ? onlarada ver anahtar didişip dursunlar

kapıları kitle dedim eşime arar dedin eşinede biraz göz dağı ver açmasın ogün teli yada eşinden sonra çık evden onunda haberi olmasın.

3-5 liralık bardak al kır dök heryere 1 hafta yapsan onuda mı anlamaz

Fetisist veya sapik falan mi acep? Gelip oglunun oteberisini mi kokluyor manyak napiyor anlamadim

Seni cok iyi anlıyorum isteyken bendede hep öyle düşünce vardı insanı yiyo beynim de sürekli düsünce. Bir yolunu bulursan bana da söyle :)

yeni mi evlisiniz? eşyalarınız yeni ve ferahsa belki kayınvalidenize evinizde vakit geçirmek rahatlatıcı geliyordur. ben de hoşlanmazdım yerinizde olsaydım. kapının kilidini değiştirip bu sefer vermeseniz ?

Çilingir çağır kilidi değiştir diyecem ama sen kocişine kıyamazsın. Boş ver o halde şükretmeye devam . Daha kötü şeyler yapabilirdi yapmaması bir lütuf bol bol şükür. Yarabbi şükür !

Bende kayınvalidenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama yaptığı yanlış.Ne işi var sizin evinizde sürekli yani.Ha acil bir durum olur gelir tamam ama böyle her gün her günde olmaz ki ya.İnsanın yeri geliyor kendi öz annesinin bile görmesini istemeyeceği özel şeyleri oluyor evinde,bir de kayınvalide geliyor bence hiç hoş değil.Ben olsam kocamıda dinlemez anahtarımı alırdım.Güvenip anahtar verildi diye kayınvalideninde afedersin işin b.kunu çıkartmasına gerek yok yani,otursun kendi eviyle ilgilensin.

Aklima gelen oneriler soyle:

1. Kadinin iyi niyetine guvenip sal kendini gitsin. Esyalari o gunduz degistirsin sen aksam degistir. Meditasyon filan yap cok sinirlenince. Ya da kosu bandi al, ofken gecene kadar kos.

2. Kocana rest cek ve o evden tasinin. Tabii bu kocanla olan iliskinin derecesine bagli. Restimi yemez diyorsan hic girme bu topa.

3. Esyalari zemine sabitle. Evini bilmedigim icin nasil yaparsin tam yol gosteremiyorum. Altlarina kucuk bir plaka takip o plakayi da parkeye sabitlersin. Ugrassin dursun sonra.

4. Kucuk dadi kameralari var. Salona ve yatak odasina belli olmayacak sekilde tak. Isteyken arada bak goruntulere. Eve geldigini gorunce hemen arayip cemkirmeye basla.

5. Calismadigin gunlerde sen onun evine cik ve aynisini sen ona yap. Esyalarini olabilecek en abuk sekilde duzenle.

Ayni seyi 3 yil boyunca her yaz yasamis biri olarak Allah sabir versin diyorum.

Size katılmıyor değilim herkes düzenini sağlamak ister ama ben kv'yi kötü niyetli göremedim açıkçası

Tamamen iyi niyetinden yapıyor bana göre tabi bu benim şahsi fikrim,

Ama bu ağır değilmi yani dediğiniz kelime ''yaptığın hiç bi iyiliği istemiyorum uzak dur evimden dedim''

Yazık değilmi belki ne üzülmüştür ,kadıncağızı kovmaktan beter etmişsiniz !!

Ne olursa olsun bizde ilerde onun yerinde olacağız karşımızdaki bir ANNE ve Üslubumuzu BUNA göre ayarlamalıyız.Çok rahatsızsan kilitle yatak odanı ve kv 'ne ise anne yatak odama girmeseniz orayla ben ilgilensem deseniz daha uygun olur..

Tuhaf gerçekten bu da başka bi kv modeli demek.
Ruh hastası mıdır nedir ne işi var sürekli boş evde anlamadım gitti.
İyi niyetli düşünemiyorum artık bu kvler hakkında.

Kocan seni geçiştiriyor, "istemiyorum o kadar" de kocana, gerisini o halletsin. Sen yüz göz olma kayınvalidenle

eşin anahtarı almıyosa evin iç kapılarını kilitle çıkarken onları açamayacağı için bişeyde yapamaz.

eşimede kıyamıyorum deme o sana kıyıyo, annesine kıyamıyo

Arkadas ozetlemis iste. Sana kiyiyor. Annesine kiyamiyor. Ya evin tum kapilarini kilitle anahtarlari da yanina al. Ya dis kapinin kilidini degistir o da giremesin. Ya da bir zahmet idare etme esime kiyamiyorum deme. Cunku esin sana saygi duysa bu kadar musade etmez. Isine gelmiyor kv nin o yuzden gurursuz gibi takiliyor. Yoksa dediklerini sindirdigini dusunmuyorum. Gercekten cok rahatsiz edici bu sekilde evine girmesi. Iyilikle olmuyorsa esine biraz ciddiyetini belli et isterse de alinsin kirilsin. Ozelin ozel kalmaycaksa ne manasi var ki.

Bizdr yan yana oturuyoruz elini sürmez bişeye anahtaru var ben yollamazsam girmez ama biz evdeyken bile anahtarla girer ara ara bende anahttı kapıda bırakıyorum.açamıyor.kayınvaliden fazlasıyla iyi niyetli bence bunca söylemeye kımse gelmezdi tadını cıkar.yemek yapma konusunda haklısın ben evde olsugum halde kayınvalidem sürekl bizede yemek getirir.ben yapıcam dersen yapmaz

işte cinnet noktasına geldim yoksa bende kalbini kırayım üzülsün ağlasın derdinde değilim biraz rahatsızlığımı anlasın da gelemesin derdindeyim ama hayır onca lafa kavgaya rağmen yine aynı şeyler..

bende anne olcam evet ama çocuğumun evine giripte gelinimin çamaşırını toplamam temizliğini yapmam herşeyden önce ben hizmetçimiyim diye düşnüürüm kaldı ki bana karışma dese ömrü billah adım atmam o eve.. kadında biraz pişkinlik var.. yada ben anne olmadığım için fazla kötü düşünüyorum.

ooo öyle kaynanayı öp başına koy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…