* Misafirin ayaklarını toplayıp koltuğumun üstüne çoraplarıyla basmasına, koltuğa zıplarcasına sert bir şekilde oturulmasına (özellikle erkekler)
* Misafir çocuklarının zincirlerinden boşalmışçasına etrafta koşup, evimin diğer odalarına gidip gözden kaybolmalarına, elektronik aletlerin, laptop'un, cep telefonumun tuşlarına delicesine basmalarına, evcil hayvanlarımı tedirgin etmelerine, ellerine bir parça kek ya da bi tabak kısır alıp döke döke salonun her yanını dolaşmalarına ve en kötüsü de analarının bunlara ses çıkarmamasına, görmezden gelmelerine.. (Be kadın ben çocuğuna laf etsem senle kanlı bıçaklı olucaz, sen uyar işte küçük şeytanını!!)
* Bayan misafirin mutfakta bana yardım etmeye diye gelip mutfakta benimle egemenlik ve tecrübe savaşına girmesine (Görümceler, lafım size!!) :))))
* Kütüphanenim/elbise dolabımın karıştırılıp beğendiklerini ödünç istemelerine
* salonda sigara içme ısrarlarına
* sofrada salatanın/yoğurdun vb. şeylerin servis tabağından yenmesine :/ ııyy
* Ayakkabıların sokak kapısında çıkarıldıktan sonra orada bırakılmalarına
* Misafir bayanın çocuğunu uyutmak için en uygun odanın yatak odam olduğuna karar verip teklifsiz içeri dalmasına
* Evimin dekorasyonuyla ilgili çok biliyormuş gibi laf edilmesine, şöyle yapsaydın şöyle etseydin denmesine
* Kısa süreli ziyaretlerde tuvaletimin muhtelif kokularla donatılmasına :)))) (evine saklayıver be adam!!!)
DELİ OLUYORUMMMMM! O yüzden de pek misafir kabul etmem, her zaman bi bahanem vardır. Ancak çok çok yakın olduğum aileden kişiler ve en yakın arkadaşlarım gelebilir benim evime. Onlar da zaten bu saydıklarımı yapmazlar sağolsunlar.