Anket Evinize Gelen Misafirlerinizin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

Evinize Gelenlerin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

• Ankete Katılan
    243
yatak odama giren hele ki yatağıma dokunan oturan misafir misafir değildir düşmandır..o bnm odam bnm yatağım bnm özelim ya kmsenin dokunmasını istemem hiç de tahammül edemem.! :45:

En çok ta Çocuklarını ortalığa salıp kendi oturanlara sinir oluyorum :18:yeni evliyim daha şmdiden bikaç şeyim kırıldı bile,,illa bişeyimi beğenirler bunu nereden aldın parasını vereyimde banada al diyenlere ( o para hiç verilmez o da ayrı konu) ,buzdolabını açıp karıştırmalarına,bide lavabo yerine mutfakta el ağız yıkamalarına illet oluyorum.:37:

hepsi şıkkı da ekleyin lütfen

Son düzenleme:
Yatak Odama girmelerinden
Şahsi/özel eşyalarımı direk kullanmalarından
İzinsiz buzdolabını açıp karıştırmalarından
Bana haber vermeden başkalarını da evime davet etmelerinden
İkram için yaptıklarımı eleştirmelerinden
Dolapları ve vitrinleri açıp içlerini karıştırmalarından
Evimdeki yerini beğenmedikleri eşyaların yerini değiştirmeye kalkmalarından
:95::95:

kesinlikle sofra toplandıktan sonra mutfağıma girip mutfağı toplama girişimlerinden nefret ederim..mutfak işlerime kimseyi karıştırmam desemde mutlaka çıkıntılar oluyo

Hepsinden nefret ederim ama en rahatsız olduğum bir şey yatak odama izinsiz girilmesidir. Orası çiftlere özel mülk, belki müsait değil. Toplamak zorunda da değilim bana özel bir alan sonuçta. Adı üstünde misafir odası var, orada takılsana. Değil mi? :47:

Son düzenleme:
Sayılanların hiçbirinden hoşlanmam tabii ama beni en çok illet eden evde temizlenmemiş bir yer arayanlardır. Kimsenin evi her daim pırıl pırıl olamıyor maalesef. Ameliyathane hijyeni arayan lütfen bana gelmesin. Sohbetimi muhabbetimi sevenlere kapım sonuna kadar açık...

Çocukları olduğunu unutmalarına ve kendi hallerine bırakmalarına bu yüzden de evin dağılmasına (çocukları severim ama onlara sahip çıkmayanlara sinilenirim. :47:

Son düzenleme:
Şahsi/özel eşyalarımı direk kullanmalarından ve + olarak mutfağa birinin girmesininden :84:

Odama izinsiz giriLmesinden, eşyaLarımın karıştırıLmasından, eşyaLarımın yerLerinin değiştiriLmesinden, doLabımın açıLıp kurcaLanmasından, ütüLeyip astığım eLbiseLerimin kırıştırıLmasından, eL sürüLmesinden, beğeniLen bir eşyamın denenmesinden, makyaj maLzemeLerimin kuLLanıLmasından, günLüğümün okunmasından ve Laftan anLamaz çocukLarın yaramazLıkLarından, odamı alt üst etmeLerinden bunun üzerine anneLerinin bakıyor abLası bir şey yapmıyor ki ya da baksın ne oLacak bir daha aLınır ve ya sanki çok önemLi bir şey ver çocuğa oynasın deniLmesine iLLet oLurum, fenaLık basar, ateşim çıkar, sinirLenir, kızarır, bozarırım... DayanıLmaz bir haL aLıyorsa durum patLarım hem de çok fena yapmasınLar, yaptırmasınLar canım gözLeri kör mü :47::47::47::47:

Hepsi ama özellikle yatak odama destursuz girmelerinden nefret ederim herhalde..
Bugüne kadar böyle birşey başıma gelmedi ama..
En sinir olduğum şey birilerinin habersiz gelipte sürprizzzzzz biz geldiiiiiikk demeleri..:53:
Kardeşim telefon diye birşey var haber versenize yaaaa..:18:

ikram için yapılanları eleştirince gıcık oluyorum
bir de etrafa 4 gözle bakıyorlar nerede ne var incilemeleri
sanki alıcı mübarek:41:

iş yaparken benı suzmelerıne bıde bılmıs bılmıs sunu soyle yapsaydın demelerı yokmu cok ıı yapıosan sen yapda bız gelelım canım aaaaa

Back