Anket Evinize Gelen Misafirlerinizin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

Evinize Gelenlerin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

• Ankete Katılan
    243
seçeneklerin hepsinden nefret ederim asla kendim yapmam yapandanda hoşlanmıyorum:1closedeyes:
birde ek olarak şimarık yaramaz sağı solu kurcalayan döken saçan çocuklarına bakmamalarından nefret ederim:kızgın::mymeka:

1.Şahsi/özel eşyalarımı direk kullanmalarından
2. İzinsiz buzdolabını açıp karıştırmalarından
Masalah varda var yemeklere laf edilirse hoşlanmam birde tv kanalina bakarken filme bunu deyish proqrama bakcam demelerinden nefret ederim. Ben misafirliye gitdiyimde sakin oturup geliom hiç bir yeri karışdırmıom bize gelenlen misafir direk tv kumandani istio. Bi kez geldiler cocuk ben cizgifilme bakcam diye tutdurdu bende olmaz ben film izliom sakin otur evinde bakarsin dedim :) cok kotuyum biliom :)

hepsi beni sinir etmeye değil bir arada olursa delirtmeye ve evden kovalamaya bile yeter!

Şıkların Hepsinden........
Ama misafirin kim olduğuna bağlı. Anneciğim, manevi ablam, yakın dostlarım herşeyi elleyebilir. Bütün bu şıklardaki hepsini yapabilir. Onlar benim canııımmm. Rahat olmamalılar evimde. Zaten onlar çizgilerini bilir ayrıca....

VALLA bunların hepsini yapan bir misafirim var her gelişte çoğunu yapar ama ben bişey diyemem misafir işte ne diyebilirim

Yatak odama girmeleri ve şahsi eşyalarımı sormadan karıştırmaları. Aaaa bide çocuklu bayanların çocukları ne isterse sanki kendilerine aitmiş gibi bişey yapmaz oynasın diye ellerine vermelerinden nefret ediyorummm kötükedihüso

Sıkların hepsı bırde ayrıyeten cocuklu mısafırlerın cocukları evın altını usutune getırdıklerınde annelerının tepkı vermemesıne gıcık oluyorumm

dolaplarımın açılıp karıştırılmasından
bilgisayarın başına geçip dosyaların karıştırılmasından
sabahın köründe gelip gecenin bi yarısında kalkmalarından
hatta gitmeyin kalın dememi beklemelerinden vs vs vs vs vs ............

Yatak Odama girmelerinden
Şahsi/özel eşyalarımı direk kullanmalarından
Bana haber vermeden başkalarını da evime davet etmelerinden(acayiiiiip uyuz olurum)
İkram için yaptıklarımı eleştirmelerinden(mısafır umdugunu degıl buldugunu yer ayıptır konusulmaz)
Dolapları ve vitrinleri açıp içlerini karıştırmalarından
Evimdeki yerini beğenmedikleri eşyaların yerini değiştirmeye kalkmalarından

hele son ıkı sıkta hayretler ıcınde kaldı heralde boyle bısı yapsalar benım sabrımın taştığı an olur mısafırse mısafır edebını bılsın dımı ama

en gıcık olduğum şey destur almadan yatak odama dalmalarıdır :kızgın:
hele evlendiğimiz ilk sene gelen misafirler yeni gelin evi gezeceğiz diye
iç çamaşırlarımın bulunduğu dolapları bile açmaya kalkıştırlar -tatlicadiarzu-
ben mi ne yaptım tabiki oracıkda ümüklerini sıktım
herşey tamam ama yatak odası diyince durmak lazım :jeyyar:

sız tamda benım kafadansınız.ayrıca bunların hepsı delırtır benı. :lepi:

Yatak Odama girmelerinden ve Şahsi/özel eşyalarımı direk kullanmalarından bi rahatsız olurum tabi ama o kadar da mühim değil..
Dolapları ve vitrinleri açıp içlerini karıştırmaları, İkram için yaptıklarımı eleştirmeleri, İzinsiz buzdolabını açıp karıştırmaları ve Bana haber vermeden başkalarını da evime davet etmeleri kesinlikle sorun değil..

Evimdeki yerini beğenmedikleri eşyaların yerini değiştirmeye kalkmaları tam anlamıyla bir sorun, çok kızarım.... her eşyanın aklımda yeri vardır, kanıksamışımdır. elimi attığımda orda değilse çıldırırım...

Hepsinden rahatsız olurum.Aslında ben misafirin kendindende rahatsız olurum.Kendi ailem (ki onlar misafir sayılmaz aslında)dışında evimde kimseyi misafir olarak ağırlamaktan hoşlanmıyorum misafir sevmiyorum.

Son düzenleme:
hepsine gıcık olurum ama en fenası yatak odama girilmesi ve evime habersiz misafir çağrılması:47:

çat kapı gelmeleri, ben zaten çalışıyorum. kapıya kadar gelmişken birde müsaitmisin diye sormaları,( sanki değilim desem geri gitceksin, telefonla sor düşüncesiz). uzun süre oturmaları, kalkacağı saati bilmemeleri, mutfağıma girmeleri odalarda rahatca dolaşmaları, (misafirse bilsin otursun salonda) daha ne sayayım, çoçuklarını pasaklı olması ellerinde yiyecekle dolaşmaları sağa sola dökmeleri, eşyalarıma zarar vermeleri. benim de iki çoçuğum var ama misafirlikte nerede duracaklarını bilirler. ay daha ne sayayım bilmiyorum ki

Back