Anket Evinize Gelen Misafirlerinizin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

Evinize Gelenlerin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

• Ankete Katılan
    243
seçeneklerin hepsi.......bide çocuklarının orayı burayı karıştırdığını görüpte ses çıkarmayanlardan hiç hoşlanmam

oda oda gezmelerinden
çocuklarına kendi evlerinde hiç birşeye dokundurmayıp senin evi park olarak kullandırmalarından(ben dayananamam müdahale ederim)nefret ediyorum

aslinda ben hicbirinden hoslanmiyorum..yakinlik derecesiyle alakali bir durum ama ne kadar yakinim olursa olsun yatak odama girmelerinden rahatsizlik duyarim...
birde dip köse ne varsa kurcalayanlardan,cocuklarina dikkat etmeyip ellerine sulu,yapisik,yagli yiyecekler verip gezdirmelerinden nefret ediyorum

Görgüsüz misafirlerden nefret ederim.Gelenlerin çoğu da görgüsüz olduğu için kendilerini tamamen haz etmem.

seceneklerin hepsi aslinda ama

bide ben yemek hazirlarken mutfaga gelip onunda benimle beraber yemek hazirlamasindan nefret edrim.....goya yardim edicek istemiyorum yardim mardim ben yaparim kendi isimi elim ayagima dolaniyo valla,git otur yaaa

mesela kaynanam ...cocugumu emzirmek icin yukari cikiyorum,bi bakiyom hemen pesime geliyo.ya emzirirken zaten daliyo cocugum oylede yatirdimmi ,,ooh rahatim...massallah bide cene var kadinda ,bende tam tersi agzi var dili yok gibilerden sinir basiyo bisey diyemiyom,cocukta uyuyamiyo onun cenesinden artik bigun esim karicim sana soyluyorum anacim sen duy yaptida...kurtuldum......

daha sayyimmi........

seçeneklerin hepsi yaa hele orayı burayı karıştırmaları,insanın önünde arkasında gezmeleri misafirde misafirliğini bilcek canım :mymeka:

çok fazla gürültü yapmaları... delirtiyolar beni.. ayıptır sölemesi bizim kızlar baya gürültülülerde.. sessiz olun dememe rağmen deli gibi ses yapmaları..(bağıra bağıra şarkı sölemek deli deli çığlık atmak gibi)

seçeneklerin hepsi ama en çok ta yatak odası beni deli eder
bide sigara içmeleri beni çok rahatız ediyorama nezaketen tepki göstermiyordum ama şimdi hamişim ve uygun bi dille uyarıyorumÇok üzgünüm çoook

ben sadece mutfaga girip servis yaparken bana yardım etmelerinden hoşlanmıyorum otursalar benim içime daha çok sinecek kendi yapmam misafirin gelmesine bayılırımçok hoşuma gider onlara bişeyler hazırlamak ikram etmek.uyuz olduklarım hariç tabi bayanlar anladınız siz onu :jeyyar: :jeyyar:

hepsi beni rahatsız eder, özellikle kendini bişey zannedip yapamadıkları şeyleri yaparmış gibi konuşmaları na gıcık oluyorumkötükedihüso.benim evimde asla sigara içilmez gelen herkes bunu bilir öyle davranır, bu davranışları hoş bişey.

elleri elelrinde oturmalarından hoşlanmam herseyı bnden beklemelerine sınır olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…