Anket Evinize Gelen Misafirlerinizin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

Evinize Gelenlerin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

• Ankete Katılan
    243
Hepsi beni rahatsız eder.
Fakat en çok çat kapı gelen misafir rahatsız eder.
Hiç sevmiyorum bunu.
Kuzenlerim dahi gelse en azından 1 saat öncesinden haber vermelerini isterim.
Hele ki hem habersiz gelip hem de yanlarında başkalarını getirmelerine daha çok kızarım klava:

z şıkkı hepsi diyeceğim ben.Herkes yerini bilmeli bence.
Ben başkasının evinde kalsam diken üstünde otururum
Ama bazı insanlar son derece rahat
Ama en nefret ettiğim şey iizn istenmesi gereken şeyler için istenmemesi..
Evim benim şahsi alanım..kimse izin istemeden o alana belli sınırlar çinde dahil olmamalı

seçeneklerin çoğunu yaparlarsa gıcık olurum ama en çokta yatak odama girilmesinden özel eşyalarımın kullanılmasından
şımarık çocuklarına sahip çıkmamalarıda beni kızdırır ama mümkün olduğunca ses çıkarmam kafamçokkarıştı

Seçeneklerin hepsi....
Bir yerlerimin karıştırılmasından ve bana karışılmasından hiç hoşlanmam...

seçeneklerin hepsi canım kardeşim özellikle gelen misafirin çoçukları varsa ve herşeyi karıştırmaları bide benim evimde kırılacak çizilecek çok şey var inanın geldiklerinde çoçukların üstünden gözümü alamıyorum seviyo gibi yapsamda içim içimi kemiriyooo valla

ayy hepsınden rahatsız olurum otursunlar oturdukları yerde misafir dediğin oturur sohbet eder dimi.özellikle cocuklarıyla ilgilenmezler ona ayrıdan gıcık olurum klava:

misafire bayılırım

misafırle ilgilenmek izzet ikram çokta hosum agıder..kaydirigubbakcemile2

yalnız yatak odama gırmelerı, yan gelip yatıp bana emretmeleri, yaptıklarımı eleştırmeleri durumunda dellenirim...

7 aylık hamıleyken gelen bır mısafır tayfam vardı.. allahım düşman başına vermesin işallah..:1shok:

işten gelip yataklarını ben topluyordum.. içtiklerı çay bardaaklarını ben kaldırıyordum...

üstelik ben işten gelince aç olduklarını söyleyip dinlenmeme musade etmeden benden yemek yapmamı bekleyen, ya da sıpariş ver diyen bır misafir tayfam vardı.. oyyyy kalbim sıkıştı..........kafamçokkarıştı

-tatlicadiarzu-Yatak Odama girmelerinden
Şahsi/özel eşyalarımı direk kullanmalarından
İzinsiz buzdolabını açıp karıştırmalarından
Bana haber vermeden başkalarını da evime davet etmelerinden:mymeka:
İkram için yaptıklarımı eleştirmelerindenklava:
Dolapları ve vitrinleri açıp içlerini karıştırmalarından
Evimdeki yerini beğenmedikleri eşyaların yerini değiştirmeye kalkmalarından:mymeka:
hepsine gıcık olurum tabi can dostum değilse benim eksimi aramayan biriyse

hepsi bütün şıklar, misafir adı üstünde işte biraz durduktan sonra gidecek, bu süre zarfında herşeye karışma hakkına sahip değilkiiiiiiiiii, gicik olurum ıyyyyyykötükedihüsoklava:

hepsinden ayol.tercih yapılabilecek gibi şeyler değil ki.hepsi kötü

ben çocuklarına sahip olamayan;
onlarla hiç ilgilenmeyen ve çocukları evimin eşyalarını
karıştırırken hiç sesini çıkarmayan insanlara illet olurum

Seçeneklerin hepsini tercih ediyom ben

Yatak odama girilmesine deli olurum bi kere.Ne işin var senin elin namahrem denilen yerinde kaydirigubbakcemile

İzinsiz eşyalarımı karıştırmalarından...Çocukları karıştırıyosa sessiz kalanlara uyuz olurum.Çocuğun kurcalıyo sağı solu baksana sen kaydirigubbakcemile tembihlesene yapma diye..Yok çıt çıkarmıyo işte :mymeka:

İkram için yaptıklarımı eleştirmeleri de bozar sinirimi.Ne bulduysan ye işte.İçine zehir koymadık ya,töbe töbee Çok üzgünüm çoook...yok bunun tuzu az,yok tadı yok vs...Görümcemin eşinden duyarım genelde.Onun da huyudur zati herşeye kusur bulmak,kendi eşine bile der millettin içinde :mymeka:

Evimdeki eşyalarımın yerini kafalarına göre değiştirmelerinden...Kayınvalidem yapardı ilk zamanlar,ama şimdi yapamıyo tabi sengözlerimebaksanab

Misafir dediğin misafirliğini bilecek canım,ev sahiplerini zora sokmayacak

Bana haber vermeden başkalarını da evime davet etmelerinden

Dolapları ve vitrinleri açıp içlerini karıştırmalarından

Evimdeki yerini beğenmedikleri eşyaların yerini değiştirmeye kalkmalarından

Başıma böyle şeyler gelmedi ama gelseydi hoşlanmazdım herhalde..
Hı bir de bazı anneler var çok rahatlar çocukları evi alt üst eder;duvarları çizer boyar dolapları aşağı indirir kırar parçalar anne gııkıını çıkarmaz dumur olurum...
Tamam çocuklar nıhayetınde ama ben annelerın bu mudahele etmemelerıne kızıyorum..Yoksa zaten toplarız ederız sorun degıl...
Sorumlu olmaya davet edıyorum efendımmmm:dilcikar:

seçeneklerin hepsi bence de. misafirliğinde bir adabı vardır. ben ne başkasının eşyasını izinsiz karıştırırım. ne de izinsiz odalarına girerim. ben de aynı şeyleri beklerim karşımdan.
bir de benim eşim bayan kuaförü ayyy! gelenler saçları hakkında bin tane soru soruyor. ben esnemeye başlıyorum sıkıntıdan. işyerine gidin dimi ama?
ikramları hazırlarken yardıma geliyorlar ya erkenden. elim ayağıma dolaşıyor. ben çayları koymadan tabaklar gitmiş herkes yemeye başlamış. ben sakin sakin hazırlayayım sonra yardım edin.
bir de yemek hazırlarken başımda durulmasından hiç hoşlanmam. huysuz muyum ne?

harfiyen katılıyorum birde ek olarak gelip çocukları evi altını üstüne getirsede sesini çıkarmayan ilgisiz misafirlerede sinir olurum...:çok üzgünüm:

ben hiç birini işaretlemedim evime gelenler bana bununları yapamaz çünkü sert mizaçlıyım cesaret edemezler en yakınlarım bile mutfağıma sokmayı sevmem hiç kimseyi yatak odamada çünkü ben kimsenin mutfağına yatak odasına girmem annemin bile yatak odasına girmeyi sevmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…