Anket Evinize Gelen Misafirlerinizin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

Evinize Gelenlerin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

• Ankete Katılan
    243
ilk başda aaa dedım bir tanesıne değil bn hepsine sinir olurum bendemi bi gariplik var ama neysekı çoğu kişi butun hepsi demiş gıcık olurum kımse ızınsiz dolab falan açamaz benım evımde ben açar gösterırım gerekırse başkasının evınde de aynısı yaparım böylede olması gerekir

Bende herşeyden önce yatak odama girilmesini asla kaldıramam, bırakın ki karıştırılsın. zaten gelen misafirlere başta nasıl davrandıysanız ona göre hareket ediyorlar. ben hiçbir zaman böyle bir taviz vermeyeceğimi sanırım farkettirmiş olmalıyım ki kimse yatak odama da girmedi, şahsi eşyalarımı da karıştırmadı çok şükür..

şıklarda belirtilen tüm davranışlardan nefret ederim.ilave olarak muhabbete dalıp çocuklarıyla ilgilenmemelerinden nefret ederim.misafir misafirliğini bilecek bana göre.ben nasıl gittiğim yerlerde misafir olmasını biliyorsam herkes bilmeli.

Çocuklarını ortalığa salıp kendi oturanlara,illa bişeyimi beğenirler bunu nereden aldın parasını vereyimde banada al diyenlere ( o para hiç verilmez o da ayrı konu) ,buzdolabını açıp karıştırmalarına,bide lavabo yerine mutfakta el ağız yıkamalarına illet oluyorum yaaakötükedihüso

çocukları ortalığı kırıp geçirirken bi kere olsun uyarmamalarına gıcık olurum.
birde ben öğrenciyken her tatile geldiğimde anneme gözün aydına gelirlerdi sinir olurdum yani daha ben yenni gelmişim bide gitmek bilmezler ...

yatak odama girmeleri ,eşyalarımı karıştırmaları ve şu şurda daha güzel olur yerini değiştir falan demeleri özellikle eşimin annesi benimle alakası olmayan insan ve ayrıca eveme gelen misafirin arkadaş olarak değilde sırf fesatlığa gelmesi en gıçık olduğum şeydir.

Yatak Odama girmelerinden ne münasebet canım izinsiz girilmez
Evimdeki yerini beğenmedikleri eşyaların yerini değiştirmeye kalkmalarından´, oracıkta bayıltırım
İkram için yaptıklarımı eleştirmelerinden , beğenmeyen yemesin :dilcikar:
Şahsi/özel eşyalarımı direk kullanmalarından, adı üstünde özel cok sinir olurum

cok şükür böyle misafirle karsılasmadım

aslında seçeneklerin hepsi...... gelen kardeşimmi misafirmi yav otursun oturdu yerde alla alla bir kabul ederim ikinciye kusura bakmasın yokum evde.......klava:

hepside sinir bozucu şeyler

bi de bunları gizli gizli yapmaya çalışan tipler var

mutfağa gidersin bi gelirsin çekmeceyi açmış falan..

ne uyuz insanlar var:enbuyukkk:

benimde kayınvalidem her geldiğide koltuk minderlerinin arasına elini sokup temizmi değilmi diye bakar. birde özellikle başka bi misafir geldiyse halıda çöp aramaya başlar bazen toplu iğne başı kadar bi ip parçası bulsa herkesin gözüne sokardı bit kadar tozu. kendi evi çok temiz olsa hasta diycem ama nerdee misafire can kurban :)

ayyy hakkaten mutfakta el yıkamaya kalkanlardan tiksiniyorum,
ayrıca uyuz olduğum başka bir şey, daha ikram başlamadan ne var ne yok araştıran, tadına bakan, çocukların eline verip sağa sola savurtturmalarına neden olan ve üstüne bi taraflarını yayıp oturan hatunlar...
o çocuklara bağırdığım zaman da hiç üstüne alınmaz anaları, direk yüzüne mi söyleyelim be kadın

senin kaynanan çok biliyor cadı işte ne olacak...hihoyyyt

kisisine gore degisir. ama en sinir oldugum sey cocuklu arkadaslarimin cocuklariyla ilgilenmemeleri. bir de bazi misafirlerimizin hic sormadan ayakkabilariyla iceri girmeleri ki evde bebek var.

aaaaa seninkide başka uyuzmuş kusura bakma canım zaten bakacağada benzemiyorsun bende terasa terlik koyarım çıkanlar giysin diye giymezler sinir olurum söyleyincede ben terlik giyemem ayaklarım yanıyor falan derler yüzsüzlerher evin kuralı vardır canım

klava:aslında şıkların hepsi bi dakika yanlarından ayrılayım evin heryerini dolaşmaya çıkanlardan nefret ederim ki bu türler nedense hep beni bulur mok var sanki ben size gelince yeriimden kalkıp dolanıyomuyum dimiya kızlar

d hepsi ve ayrıca ......evime gelip evimi esyalarımı eleştirenlere uyuz olurum yada marka takıntısı olanlara görüşmüyorum bidaha cok sevdigim samimi arkadasımsa karıştırsın kullansın hiç sorun deilde benim evie gelip eksik arayana cok gıcık oluyorum sen kaliteli güzel esyalarınla mutlu ol Allah daha cok versin benim imkanlarım böleydi bunlar alındı mutluyum huzurluyum sanane giderken sırtına yüklemeyecemya keyfine bak git ha acmadıysa bidaha gelmessin olur biter yani .....birde kaynanamlar son 1 yıldır ayrı şehirlerdeyiz bir kez olsun biz geliyoruz demediler direk yoldayız az sonra ordayız buda çok sıkıntılı bi durum bizim için ama tabi saygıda kusur yok yinede ........

Ah arkadaşım ne kadar muzdaribim bu konudan bir bilsen..
Nişanlım da hekim ve bir topluluğa girdiğimizde yurttaki tüm sağlık sorunlarını nişanlıma şikayet ediyorlar ve deli oluyoruz..
Bu yüzden ne misafir ister oldum ne de kimsenin evine gitmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…