Anket Evinize Gelen Misafirlerinizin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

Evinize Gelenlerin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?

• Ankete Katılan
    243

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
1.049
4
116
39
Kayseri
Evinize Gelen Misafirlerinizin Neleri Yapmalarından Hoşlanmazsınız?
Evimize zaman zaman arkadaşlarımız, aile dostlarımız, akrabalarımız yemeğe, çaya, kahveye, akşam oturmalarına ya da kısa ziyaretlere gelirler, bazen de yatılı misafirliğe. Peki bu süreç içerisinde misafirleriniz evinizdeyken neleri yapmalarından hoşlanmazsınız?

1- Sürekli benim peşimde dolaşmalarından.
2- Evimdeki eşyaların yerini değiştirme konusunda verilen fikirlerden..
3- Mutfağımı karıştırmalarından...

Hiç hoşlanmam...

en gıcık olduğum şey destur almadan yatak odama dalmalarıdır :kızgın:
hele evlendiğimiz ilk sene gelen misafirler yeni gelin evi gezeceğiz diye
iç çamaşırlarımın bulunduğu dolapları bile açmaya kalkıştırlar -tatlicadiarzu-
ben mi ne yaptım tabiki oracıkda ümüklerini sıktım
herşey tamam ama yatak odası diyince durmak lazım :jeyyar:

evimdeki yerini begemedikleri esyalarin yerlerini degistirmek istemesi..............bu hicda bir misafire uygun birsey degil................tabii diger leride öyle ama ben önce buna cok kizarim herhalde.............

seçeneklerin hepsi kesinlikle:mymeka: bunları yapan kişi ilk önce düşünülmeli bu yaptığım bana yapılsa hoşuma gidermi CADIARZUdiye ama en çok karıştırılması ve izin almadan bana ait birşeyi kullanmaları:dilcikar:

seeneklerin hepsini yapmalarından hoşlanmıyorum..
ama şu ara misafir almaktan haz almıyorum..:sm_confused:
hamileliğim yüzünden eşim bile hizmet beklemezken benden;birde eşe dosta şirin gelecek diye misafirlik yaptırıp onlara servis yapamam açıkçası..
ondan kimseyi çağırmıyorum..:içelim:

genel olarak hepsinden
misafiri cok seviyorum herkesi ağırlyayım falan ama rahat olmasınlar bilsinlerki burası benim evim
sinirrrr oluyorum

yaramaz cocuklari varsa odama girip makyaj malzemelerimi kariştirmalarına deli olurum, bi kaç veledin kulagini çekmişliğim de vardir bu yüzden :ecrin_bebek:

Seçeneklerin hepsi..........Annem bile evimde ölçülü hareket eder, başkalarını düşünemiyorum.......Sana yapılmasını istemediğin şeyleri sen de başkasına yapma.........

Evime gelen misafirlerin odaları karştırmasından bizim evi yazlık pansiyon gibi görüp yanlarında tanımadığımız insanlarla gelmesinden bıktım bide öyle rahatlar ki kendi kendilerini davet ediyorlar haftayada geliriz diye sinirden ölücem :oklava: kafamçokkarıştı

Evet acilen hepsi şıkkı eklenmeli..
Hepside sinir bozucu şeyler..
Misafir olmak adabına aykırı..

hepsi şıkkı eklenmeli bence deşutarafagitti

bir de çocuklarını saldım çayıra meval kayırakaydirigubbakcemile yapan annelerden hiç ama hiç hoşlanmıyorum:dilcikar:

bencede hepsi heleki tam sevdiğim diziyi izlerken kumandayı ele geçirip maç açmalarına vaya başka kanal zaplamalarına sinirrrrrrr oluyorum kardeşim orası benim evim ne istersem seyrederim değilmi kızlar:mymeka::mymeka:

Hiç biri kedilerime yapılan kötü bir hareket kadar sinir etmez beni. Diğerlerine rahatsız olsam da tahammül edebilirim, misafir nede olsa .

Ben bu durumların hepsinde rahatsız olurum..Evim konusunda pek hoşgörülü olamıyorum:utangac:

Back