Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
çilek reçelim minik kızım
Kayıtlı Üye
kızlaaaarrrr !
Derya Baykal'ın programından bir tarif hem de buzdolabını açıp hemen su saniye yapabileceğiniz bir formül :
1 salatalık rendesi
1 domates rendesi
1 kaşık yoğurt
karıstırıyorsunuz yüzünüze sürüp 15 dakika bekletiyorsunuz ve yıkıyorsunuz
akneli ciltler de bir iki damla limon koyabilirler içine
kolay gelsin :)
seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
canım sağol paylaşımm için
Kayıtlı Üye
faydası olduysa ne mutlu bana :)
Evet canım bende yaptım bana iyi geldi
bi deneyelim iyi gelir inşallah
Hımm anladım da bu maskenin cilde faydası ne? Yumuşatıryor mu? Lekelere mi iyi geliyor? ...?
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
domatesten korkuyorum ama çünkü çok asitli
Kayıtlı Üye
Hımm anladım da bu maskenin cilde faydası ne? Yumuşatıryor mu? Lekelere mi iyi geliyor? ...?
pürüzüslük sağlıyor limonla kullanılırsa akneleri kurutuyor
Çok sagol denicem teşşekürler
domates ve salata maskesini yazamı bıraksak? Şimdi kış meyvelerinden olan maskeleri deneyin. Ya da bal ve yoğurtu. Her meyve mevsiminde faydalı. Maske için olsa da...
Katılıyormusunuz bana?
Sevgi neydi?Sevgi emekti
Kayıtlı Üye
domates ve salata maskesini yazamı bıraksak? Şimdi kış meyvelerinden olan maskeleri deneyin. Ya da bal ve yoğurtu. Her meyve mevsiminde faydalı. Maske için olsa da...
Katılıyormusunuz bana?
Evet ya, simdi ki domates-salatiliklar kesin hormonludur, zarari olmasin :1shok:
bunları sürmek yerine yemeye ne dersiniz
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
iyi gelir mi acaba
kızlar yapıpta memnn olan var mı ya?
Valla arkadaslar aslinda bu tarif kulaga hos geliyor. ama benim her sabah yaptigim bakim su: maden suyu ve limon suyundan elde ettigim karisimi buz kaliplarina dökün. sonra her sabah yüzünüzde bir tane gezdirin.Bana cok iyi geliyor, ciltte sivilce vs. kalmiyor.Ayrica lekelere de iyi geliyor.
Valla arkadaslar aslinda bu tarif kulaga hos geliyor. ama benim her sabah yaptigim bakim su: maden suyu ve limon suyundan elde ettigim karisimi buz kaliplarina dökün. sonra her sabah yüzünüzde bir tane gezdirin.Bana cok iyi geliyor, ciltte sivilce vs. kalmiyor.Ayrica lekelere de iyi geliyor.
ne kadar limon suyuna ne kadar maden suyu nidacım
ciltteki tim lekelere iyi gelirmi pürüzsüzlük verirmi nekadardır kullanıyorsun
ne kadar limon suyuna ne kadar maden suyu nidacım
ciltteki tim lekelere iyi gelirmi pürüzsüzlük verirmi nekadardır kullanıyorsun
Csnim ben bugün hatta buzluga yapip yine attim. Bir büyük su bardagina, maden suyu ve yarim limon yetiyor.
Valla benim cildimde lekler olustu sivilcelerden ama o kadar da abartilacak kötü bir cildim yok.Yine de mevcut lekelerimi gecirdi.
♥ Shimmer Gold ♥
Kayıtlı Üye
Evet bunu ben de yapıyorum gerçekten hem sarkmayı da önler hem kan dolaşımını hızlandırır,çok faydalı çook :) hem de serinletiyo ne güzel benim çok hoşuma gidio
Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
haftasonu ender saraca yesim salkım konuk olmustu
ender sarc cildinin sırrını sorunca yyesim salkım
haftadabir sodayla yüzünü yıkadığını söyledi
hergnde bitane soda icermis
tşkler canım ...... bende genelde yüzüme salata sürerimmm çok güzel oluyor