benim gibi deterjan manyağı biri olarak kullandıklarım şunlar.
evde yerler için arap sabunum mutlaka vardır ama çok fazla kullanamıyorum kokusu kötü

domestos (mutfak tezgahı,tuvalet ,banyo,lavabo) haricinde kullanmam
mr muscle glade genel temizlik ürünü çıkartmış aman allahım okadarmı güzel kokar ben lavantalı olanını kullanıyorum. fayans aralarını bile beyazlattı o derece mutfak tezgahı içinde kullanılıyor mutfak dolaplarının dışlarına birebir.ben bide srpeye doldurup tuvaleti ve lavaboyu hergün bununla yıkarım çok amaçok güzel bi ürün gerçekten tavsiyemdir.
evde cifim mutlaka vardır,
çamaşırlar için perwoll siyah kullanıyorum.beyazlar için alo toz deterjan (sıvılar beyazlara etki göstermiyor malesef) bide persil sıvı var evde onuda renkliler içni kullanıyorum.
yumuşatıcı o an hangisi indirimdeyse zaten hepsi güzel kokuyor şuan vernel deniz esintisini kullanıyoruz.
bulaşık makinası için bimde olan toz deterjan dan kullanıyoruz gerçekten temiz yapıyor.
toz almak için bimde satılan mikrofiber bezler var havlu gibi gerçekten güzel onu kullanıyorum.bide clin vazgeçilmezimdir.
bu arada okadar çok deterjan denedimki en güzel yüzey temizleyicileri şunlar;
bingosil bebeğimin dünyası gerçekten kalıcı yan komşu sormuştu ne kullanıyosunuz diye
mr muscle glade katkılı olan lavantalı
marc yüzey temizleyicisi mor yada pembe farketmiyor.
arkadaşlar gerçekten üçünden vazgeçmem :):)

not eklemeden edemiycem beyaz kalıp sabunu mutfağımdan eksik etmem yağ kir hiç bişey bırakmıyor bu arada mutfak bezine sürtüyorum dolapların dışını siliyorum okadarmı temiz yapar. ben yağ çöz kullanmıyorum zaten işede yaramıyor tavsiyemdir beyaz kalıp sabun :)