Evinizde ki fazla eşyaları verebileceğiniz adresler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
EVINIZDEKI FAZLA MOBILYALARI , KULLANMADIGINIZ KIYAFETLERI, KITAPLARI VE DAHA PEK COK ESYAYI VEREBILECEGINIZ ADRESLERI BILIYORMUSUNUZ ?

SIZIN IHTIYACINIZ OLMADIGINI DUSUNDUGUNUZ BIR COK SEYE IHTIYACI OLANLARI UNUTMAYIN LUTFEN YAZIYI TANIDIKLARINIZA DA YOLLADIGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ.

1. TOCEV 0212 280 25 11

2. ACIL IHTIYAC PROJESI VAKFI 0212 491 06 61 534 33 82

3. COCUK ESIRGEME KURUMU 0312 310 24 60

4. KADEV (KADIN EMEGINI DEGERLENDIRME VAKFI ) Beyoglu'ndaki vakif binasinin hemen alt katinda Nahil ismindeki dukkanda ikinci el esyalar satiliyor. 0212 292 26 72

5. www.velimolurmusun. org sitesinden bir cocugun velisi olabilir ve Express Kargo da sponsor oldugu icin ucretsiz gonderim yapabilrsiniz.

6. Taksim Genclik ve Cocuk Evi. 13 18 yaslarindaki kiz cocuklarinin siginma evi. Herseye ihtiyaclari oluyor. 0212 251 28 18

7. Beyoglu Sosyal Yardim Magazasi 0212 251 83 44 nolu telefonu arayip adresinizi soyledginizde bir gun sonra evinizden neyi vermek istiyorsaniz alip fakirlere dagitiyorlar.

8. Umut Cocuklari Dernegi ev esyalarini kabul ediyor. 0212 297 61 05 - 297 61 06

9. Toplum gonulleri vakfi'nin magazasina satilmak uzere hediye edebilirsiniz. www.tog.org. tr

10. TOFD (Turkiye Omurilik Felclileri Dernegi ) 0212 661 08 61

11. Bir ogretmenin cagrisina da kulak verebilirsiniz '' Trabzona bagli Duzkoy Cayirbagi I.O . ogretmeniyim. 600 civarinda ogrencimiz zor sartlarda egtim goruyor.yardimci olabilirseniz seviniriz.'' mesutmevlude@ mynet.com

12. Mahalle muhtarlari da bu tur yardimlari alip dagitabiliyor.

BELKI KULLANMADIGINIZ ESYALARINIZ BIRILERININ DAHA COK ISINE YARAYACAKTIR. DESTEGINIZ ICIN TESEKKUR EDERIZ
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

verdiğin 2 linkde kırık galiba canım bu tür dernekler genelde istbulla sınırlı aslında sanki istbldan başka şehir yokmuş gibi öyle çok kullanılmayan eşyalarımız varki bende çok rahatsızım bu konuda çok duyarlısın

Canim Galiba Evet,düzelticem şimdi Ama Eğer Olmazsa Google Dan Bulabilirsin.
Ayrica Diğer Iller Için Kargo Desteği Sağliyorlar Diye Biliyorum.
Inşallah Hepimizin Desteğini Görürler

walla çok işime yarayacak ev aldım oraya taşınırken eski eşya götürmek istemiyorum hala kullanılır durumdaki eşyalarıma yer arıyordum kadeve vereceğim

dostlar, evdeki kullanmadığınız eşyaları eski fakat giyilebilir tarzda kıyafetlerinizi kadıköydeki Sevgi Mağazası'na verebilirsiniz, ihtiyacı olanlar gidip ordan alabiliyor böylelikle. ben geçenlerde bütün dolabı aşağıya indirdim ve bir sürü kıyafet topladım en kısa zamanda götüreceğim

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği de her türlü giyilebilecek durumda kıyafet ve (büyük de alıyorlar mı bilmiyorum) küçük ev eşyalarını alıyorlar. bir yandan öğrencilere yardım ederken bir yandan da ikinci el mağazalarında satarak gelir elde ediyorlarkaydirigubbakcemile5

gerçekten paylaşım için teşekkürler hep elimizin altında olması çok iyi böyle adreslerin...

Arkadaşlar sokak çocukları derneğine de verebilirsiniz benim eşim öğretmen eğer birşey verme gibi bir durun olursa çok fakir öğrencileri var onlara vermeyi düşünüyorum.Sizlerde eğer isterseniz evinizin yakınlarında devlet okulları varsa oralara gidip fakir öğrencileri tespit ederek onlara yardımcı olabilirsiniz.çocuk esirgeme kurumu 0322 225 98 18 Adana

Son düzenleme:
bu tür paylaşımlarınız için çok teşekkürler herkes keşke bu kadar duyarlı olabilse biz kadınların başaramayacağı hiç birşey yok bence

Sevgili arkadaşlar benimde oğlumun anadolu lisesi sınavlarına hazırlanırken biriktirdiği birsürü dergi ve kitaplar var ayrıca küçülen kıyafetleri var.velimolurmusun sitesine girdim ekspres kargoyla göndereyim dedim ama kullanılmamış yeni eşyalar istiyor bir ara ogretmenim .com sitesinden de arama yaparak doğuya kitap göndermek istemiştim fakat ücretsiz gönderebileceğim bir yer yok kargo parasıda beni aşar.yeni kıyafetler ve eşyalar istemelerinin sebebini anlayamadım kendimiz yıllardır aynı şeyleri kullanıyoruz şu ortamda ancak çocuklarımızın küçülen kıyafetleri yeni kalıyor .ben izmirde oturuyorum fazlada araştırma yapmadım açıkçası bu konuda izmirde bildiğiniz bir yer varsa yazarsanız sevinirim.

İzmir çocuk yuvasına ya da izmir sokak çocukları derneğine götürebilirsin kesinlikle alırlar bence! Devlet okullarında da okuyan durumu çok kötü çocuklar var eğer biraz araştırırsan ihtiyacı olan birini kesinlikle bulursun okul müdürleriyle ya da sınıf öğretmenleriyle konuşursan sana daha kolay yardım ederler dilacım.

İZMİR KARŞIYAKA ÇOCUK YUVASI
Adres : Karşıyaka Çocuk Yuvası Müdürlüğü 1850 Sokak No: 2 Alaybey Karşıyaka / İZMİR
Telefon : +90.232.369 46 63 - 364 88 70
Fax : +90.232. 369 63 00
E-Mail : info@karsiyakayuva-shcek.gov.tr

İZMİR SOKAK ÇOCUKLARI DERNEĞİ

İlgili;
Hatice Kumalar
haticekumalar@ailemolsun.com

Posta Adresimiz;
KISIKLI CAD. NO:37/B KAT:3
34662 ALTUNİZADE / İSTANBUL

Tel : (216) 474 00 03 pbx
Fax : (216) 474 00 01

İZMİR : (0232)

İl Müdürlüğü 445 71 83 FAX:441 53 05
Karşıyaka Çocuk Yuvası 381 71 12 FAX:369 63 00
Şehit Asteğmen Adem Dertsiz Çoc. Yuv. 440 88 74 FAX:440 88 74
Buca Kız Yetiştirme Yurdu 440 02 41 FAX:420 O2 41
Bornova Erkek Yetiştirme Yurdu 388 05 19 FAX:342 90 20
İzmir Huzurevi 232 00 30 FAX:232 00 30
Hatay Kreş ve Gündüz Bakımevi 231 65 66
T.Aktaş Zih. Öz. Çoc. Rhb. Ve Aile Dnş. 261 57 31
Barbaros Çocuk Sitesi 772 82 15 FAX:772 81 02
İzmir Toplum Merkezi 368 06 91
İzmir Yaşlı Danışma Merkezi 463 69 28
İzmir Çocuk Rehabilitasyon Merkezi 422 58 12
İzmir Kadın Misafirhanesi 440 88 74

Karşıyaka çocuk yuvasının iki tane adresini buldum hangisi doğru bilmiyorum telefonla arayıp öğrenirsiniz.

Son düzenleme:
Bursada verebileceğiniz kullanılmış ama giyilebilecek durumda olan kıyafetlerimi verebileceğiniz bir adres yada adresler varmı? Ben uzun zamandır ablama veriyorumdum çoz zor durumda olan bir kadına veriyordu ama kadın o mahalleden taşındı ve nereye gittiğini bilmiyoruz böyle bir kadın yada aile olabilirse çok sevinirim bursanın biraz dışında oturduğum için fazla araştırma yapamıyorum.

keşke olsaydı da verseydim ama ben yeni evliyim henüz.ALLAH yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH herkese....

biz bu yıl kullanılmış ama giyilebilir durumda olan kıyafetlerimizi cem evine verdik onlar ihtiyacı olanlara vereceklerdi

çok sağol canım paylaşımın için bende ankarada arıyorum bir yer, çocuk değil de büyük kıyafetleri var bizde o yüzden bilemedim nereye vereceğimi muhtara danışmayı düşünüyorum bende.

çok güzel bir konu tşkler.bilgi sahibi oldum nerelere verilcegine dair

Arkadaşlar ben giymediğim, çok az kullanılmış, bana ve kardeşime ait tüm kıyafetleri yıkadım, ütüledim. O kadar çok şey çıktı ki, niye ihtiyacı olanlar varken dolaplarda atılmayı beklesinler? Çok kızıyordum kendime israf diye ama başkasının nasibiymiş onlar da.
Ankara'da Lösev'e götürdüm. Daha verebileceğim bir çok şey var. Onları da götürmeyi düşünüyorum.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VAKFI

Reşit Galip Cd. İlkadım Sk. No:14
06700 Gaziosmanpaşa / ANKARA haritayı görmek için tıklayınız.

Tel : 0 312 447 06 60
Faks : 0 312 447 68 33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…