Anket evınızde hangi ısıtıcıyı kullanıyorsunuz ve aylık ne kadar ücret ödüyorsunuz?

evinizde ne ile ısınıyorsunuz?aylık ne kadar?

• kombı

OY: 21 84,0%
  • dogalgaz sobası

OY: 0 0,0%
  • elektrıklı soba

OY: 2 8,0%
  • sıcak hava ufleyen fan

OY: 2 8,0%

• Ankete Katılan
    25

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar bız kombı petekler var goruntude havalar anca cok kotu olunca yakıyoruz usuyorum resmen yakarsak en az gelen 250 300 oda dusuk derecede acaba su fan ufleyen ısıtıcıdan alsam mı dıyorum elektrıklı var ama onu yakıncada cok gelıyo elektrık faturası fıkırlerınızı beklıyorum

kombı ıyıde yakabılsek soyle sıcak bı derecede az yakıncada ısınmıyoruz kı

her yerın sıcak olması ıcın kı herşey bızlere bakıyor..
bır bolumde kalamıyoruz.)
ama bır yerden sonra katlanabılıyoruzda...
bızler şimdılık bır yerde ufo kullanıyoruz..
soguklar ıyıce bastırdıgında kombıye donerız umarım..
bu arada bayanlar onerebılecegınız kombı markası var mı..
ılk aklımda olan vaıllant..
ıkıncı olarak baymak..
ne dersınız...

biz de kombi kullanıyoruz
5 ay öncesine kadar başakşehirde oturuyorduk
yatak odası ve salonu açmıyordum
mutfak, banyo, oturma odası ve kütüphane yanıyordu
en fazla 100 ödedik
ama hiç kapatmıyorduk
evde yokken en kısığa alıyorduk
evdeyken de en fazla 50de yanardı o da çok soğuklarda
şimdi avcılardayız
ev biraz daha büyük
yatak odası ve salonu yine kapalı tutarız
diğer yerleri yakıcaz
bakalım bu yıl ne kadar ödicez

biz de kombi kullanıyoruz
5 ay öncesine kadar başakşehirde oturuyorduk
yatak odası ve salonu açmıyordum
mutfak, banyo, oturma odası ve kütüphane yanıyordu
en fazla 100 ödedik
ama hiç kapatmıyorduk
evde yokken en kısığa alıyorduk
evdeyken de en fazla 50de yanardı o da çok soğuklarda
şimdi avcılardayız
ev biraz daha büyük
yatak odası ve salonu yine kapalı tutarız
diğer yerleri yakıcaz
bakalım bu yıl ne kadar ödicez

her yerın sıcak olması ıcın kı herşey bızlere bakıyor..
bır bolumde kalamıyoruz.)
ama bır yerden sonra katlanabılıyoruzda...
bızler şimdılık bır yerde ufo kullanıyoruz..
soguklar ıyıce bastırdıgında kombıye donerız umarım..
bu arada bayanlar onerebılecegınız kombı markası var mı..
ılk aklımda olan vaıllant..
ıkıncı olarak baymak..
ne dersınız...

demırdokum ve suandada vaılant kullanıyoruz memnunduk her ıkısıde ıyı kızlar bısey sorucam bu kapama acma daha mı cok fatura gelmesıne sebep oluyor gunduz yakıyoruz gece kapıyoruz dun bugun hıc yakmadık havalar ıyıce soguyunca yakıyoruz

demırdokum ve suandada vaılant kullanıyoruz memnunduk her ıkısıde ıyı kızlar bısey sorucam bu kapama acma daha mı cok fatura gelmesıne sebep oluyor gunduz yakıyoruz gece kapıyoruz dun bugun hıc yakmadık havalar ıyıce soguyunca yakıyoruz

evet cnm kapatıp açma faturayı kabartıyor biraz
kapatmayın en kısığa alın
hem evin içi ılık kalır hem fatura daha az gelir

kombi kullanıyoruz vaillant.. zamdı imdirimdi derken faturalar çok dengesizleşti:bbo:

bizimkide merkezi sistem.eşime işyeri tarafından verilen sitede oturuyoruz yakıt parası vermiyoruz yani bedavaaazemuszemuszemuszemus

Kombi kullanıyoruz,bu sene soğuk değil sanki yada biz soğuğu pek hissetmiyoruz,kombiyi yakmaya başladığımızdan beri toplam 70 tl fatura ödedik,tüm petekler açık,hatta şu anda kızım kombiyi kapa piştim diye uyandı ama kapatmıyorum,24 saat açık,açma kapama yapınca evin duvarları ısınana kadar kombi epey bir metreküp sarfiyat yapıyor.
Kombilerin markasına göre değişiyor sanırım sarfiyat,bizimki ferroli.

Birde oda sıcaklığı seçimi kişiden kişiye değişiyor,kimi 25 derecenin altında olursa üşür,kimi 20 derece üstüne çıkan oda sıcaklığında pişer,biz çok sıcağı sevmiyoruz,20 derece yeterli oluyor,üstüne çıkarsa kapı pencere açmaya kalkıyoruz:delphin:

Bu kış çok soğuk olmadığı için kombiyi düşük seviyelerde kullanıyoruz. En kısıkta bile sıcaklıyoruz. O yüzden gündüzleri evde yokken kapatıyoruz kombiyi. akşam açınca hemen ısınıyor ev. Havalar soğuk olsaydı kapamazdım, Dediğiniz gibi yakıt sarfiyatı artardı. Ama zaten havalar iyi 24 saat açık bırakmanın bi anlamı yok bence.

şıklarda yok ama klima kullanıyoruz , yaz kış 100 lira ve üzeri fatura ödüyoruz ortalama

kombi kullanıyoruz, evim orta kat hiç yakmasam bile eğer havada iyiyise sorun olmuyor, sağolsun aşağıdaki ve yukardaki komşular çok yakıyor banada faydası oluyor , yıllık gaz alıyoruz 1500 TL .
benim bir yıl boyunca kalorifer,sıcask su, ve ocağımda yakmama yetipde artıyor ..boshayallersmile

Back