Eviniz güzel koksun

murun84

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
867
132
Bugüne dek birçok yöntem denemiş olmama rağmen içlerin de en etkin olanını hala bulamadım derken air wick elektirikli oda parfümü ile tanıştım ve sizlerle paylaşmak istedim. Şuan onu kulanıyorum ve evim mis gibi kokuyor. İstediğiniz kokuyu alabilirsiniz tabi ama benim gözlemlerimden yola çıkarak söylüyorum ki en güzel kokusu white flowers (bahar çiçekleri) fişe takmadan ayarını en kısığa alıyorum böylece daha soft bi koku elde etmiş oluyorum. Ayrıca bunu kullanmak istemeyen hanımlar sizin için de bir önerim var yine aynı markanın aynı ürününün sprey oda parfümü olanından alıyorsunuz ve istediğiniz zaman istediğiniz yere sıkıyorsunuz çok fazla kalıcı değil ama rahatsızlık vermeyen tek koku diyebilirim.

03102009328548328548.jpg

bumu cnm

ben koku hastası biri olarak zaten kullanıyorum air vick elektrikli holumde salonumda var seviye 1 e ayarlı mis gibi koku yayıyo eve gelenler hımm mis gibi kokuyo diyolar benim gül kokulu rossense

ürün bu hanımlar elektirik prizine takılan modeli yani ilk iki resimde ki prize takılarak kullanılan diğer resimdeki de sprey parfüm olanı fiyatı konusunda ise elektirikli olanını ben 8.99 tl ye aldım diğerini de iki ürün bir arada kampanyalıydı 4.50 falandı sanırım ama elektirikli olanının da yanında bir adet yedeği var yani oda kampanyalı diğer koku çeşitlerini marketlerde bulabilirsiniz bunlar benim kullandıklarım tabi elektiriklinin kullanımı hakkında bir kaç önerim var sürekli takılı tutmayın özellikle evde olmadığınız ve yattığınız zaman tehlikeye yol açabiliyor diye duymuştum dikkatli kullanım gerektiriyor yani hem sağlık açısından hemde elektiriğe takılı bir cihaz olmasından dolayı dikkat edelim!!! sonuçta kimyasal ürünler bunlar aşırı derecede solunum veya aşırı derecede ısınma olayı açısından dikkatli kullanım gerektiriyor.

Eklentiler

• $Görüntü080.jpg
    $Görüntü080.jpg
    6,9 KB · Görüntüleme: 714
  • $Görüntü081.jpg
    $Görüntü081.jpg
    3,6 KB · Görüntüleme: 772
  • $Görüntü082.jpg
    $Görüntü082.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 426
bu değil balım elektrikli olanı dedi sanırım arkadaş

hımm ben elektrikli hiç almadım hep billi kullanıyorum deosu bittikçe alıyorum benimkide harika kokuyor bazen 9.18.36 istediğim dakikaya ayarlıyorum ev mis gibi kokuyor hemde bir aya yakın gidiyor bayanssulusmile

hımm ben elektrikli hiç almadım hep billi kullanıyorum deosu bittikçe alıyorum benimkide harika kokuyor bazen 9.18.36 istediğim dakikaya ayarlıyorum ev mis gibi kokuyor hemde bir aya yakın gidiyor bayanssulusmile

canım senin kullandığın urunun markası nedir.ben elektriklilerin tehlıkelı oldugunu duymustum.ondan senınkını merak ettım..

ben kullandım verneli boş bi şişede biraz suyla kaıştırıyorum perdelere halılara falan sıkıyorum havaya
mis gibi kokuyo
hıı kayıyomu diceksiniz sıktınız yerler hayırrr zaten ıslak yere basılsındada ayak kayar:)
renk bırakıyomu hayırrrr bıraksa çamaşırlardada bırakırdı

sprey kokular elektrikli kokulara nazaran daha taze daha fresh.. elektirkli de koku üstüne defalarca parfüm sıkılan kazaklar gibi kokuyor. pilli olanlar bence daha ideal. ama zevk tabi ki. güzel koksunda ha pilli ha elektrikli

aie wickin agua mist diye bir ürünü çıktı onu kullanan varmı acaba varsada memnunmusunuz bende almak istiyorum ama karar veremedim hangisi...

ben kullanıyorum canım onu suanda çok memnunum harıka birşey almalısın!

nedir bu koku hastalığımız ya...kanser olacaz vallaha...bende evim hep çok güzel koksun istiyorum.en son elektirklilerde karar kıldım.diğerleri hemen geçiyo.bide evi hergün süpürüp siliyorum.

merhabalar evinizin uzun süre güzel hoş kokmasını istiyorsanız aktarcıdan nane yağı alın ve selpak mendilin üstüne 3-5 damla damlatın ( isteğe bağlı fazlada damlatabilirsiniz ) nane yağı damlatılmış mendili bir çay tabağının içine koyup nereye isterseniz oraya koyun. isterseniz odaya, salona, gardolabınızın içine, banyoya, fortmantonuzun içine lütfen bir deneyin inanın sonuçtan çok memnun kalacaksınız. diğer oda parfümleri gibi kanser yapıyor korkusu olmaz nane yağı bitkisel rahatça kullanabilirsiniz. ben bir haftadır kullanıyorum evim misler gibi kokuyor naneli şeker gibi vede koku öğle uçup gitmiyor. bu yöntemi uygularsanız sonucunu buraya yazmanızı beklerim.

X