• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinin temiz duzenli olmasini isteyenler gelin beraber birbirimizi motive edelim :))

Sweet03

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
556
612
23
Hanimlar merhaba yeni bahar temizligine basladim halen bitirimedimde :kızgın: bazen yapasim geliyor bazende usengecligim tutyor bayagi dagildi evim gelin birbirimze destek olalim birbirimiz motive edelim hergun naptigimiz yada napacagimizi paylasalim temiz evlere kavusalim benim gibi motive olmaya ihtiyaci olanlari bekliyorum :KK24:

:) ınsallah işe yarar sizde.. bende yaramaaz orası kesin :)

esler yardımcı olmayınca yapmak gelmıyor kendimi enayi gibi hissediyorum

:) ınsallah işe yarar sizde.. bende yaramaaz orası kesin :)

esler yardımcı olmayınca yapmak gelmıyor kendimi enayi gibi hissediyorum
Hosgeldin:KK54:
Eslerdenmi kaynakli bilemiyorum benimde esim hic yardimci olmaz iki kisiyiz ama evimiz cok dagiliyor daginik olunca yapmak icmden gelmiyor .cocuk olursa napacam diye dusunuyorum dogrusu bi an once evimin temiz duzenli olmasini cok istiyorum

Meraba kızlar bende evimin düzenli olmasını çok istiyorum bahar temizliğine başladım daha bitmedi bitirdikten sonra daha düzenli ve sistemli olmak istiyorum işin ucunu bırakınca çok fena oluyor altından kalkamıyorum bu sefer kararlıyım inş düzenimi kurabilirim

Meraba kızlar bende evimin düzenli olmasını çok istiyorum bahar temizliğine başladım daha bitmedi bitirdikten sonra daha düzenli ve sistemli olmak istiyorum işin ucunu bırakınca çok fena oluyor altından kalkamıyorum bu sefer kararlıyım inş düzenimi kurabilirim
Insallah canim bende oyle dusunuyorum duzenli olmayi umarim artik olur

Hergun naptgmiz yazalm birbirimizi motive edelim ben bugun evde degilim yarin baslayacam insAllah

Kızlar bende buzdolabını temizlemeye baslıyacam ama icindeki ortulerden sıkıldım örtü kullanmayıp durumdan memnun olan var mı bilgi lütfen tencere falan konulduğunda çizik falan oluyomu camlarında

Hergun naptgmiz yazalm birbirimizi motive edelim ben bugun evde degilim yarin baslayacam insAllah
Tamam canım bende yazmaya başlarım hatta oğlum uyutabilirsem kalkıp bi kaç bişe daha yapmak istiyorum halim kalırsa tabi yaparsam yazarım :)/

Bugunki yapacaklarim

Yatak odasi
Kiyafetleri yerlestirme
Toz alma
Yer silme yikamadan gelen halilar serme

Oturma odasi
Toz alma
Yerleri silme halilari yerlestirme

Mutfak
Bulasik makinasi bosaltma
Kirlileri yerlestirip kalanlari yikama
Buzdolabi bulasik camasir makinasi toz alma yerini silip halisini serme

Bunlari bitireyim digerlerine sira gelrse yazacam insAllah

Kızlar bende buzdolabını temizlemeye baslıyacam ama icindeki ortulerden sıkıldım örtü kullanmayıp durumdan memnun olan var mı bilgi lütfen tencere falan konulduğunda çizik falan oluyomu camlarında

Bi fikrim yok canm bende ortu kullanyrm ortuleri hep makinaya atip icini silip tekrar kullaniyorum

Bugunki yapacaklarim

Yatak odasi
Kiyafetleri yerlestirme
Toz alma
Yer silme yikamadan gelen halilar serme

Oturma odasi
Toz alma
Yerleri silme halilari yerlestirme

Mutfak
Bulasik makinasi bosaltma
Kirlileri yerlestirip kalanlari yikama
Buzdolabi bulasik camasir makinasi toz alma yerini silip halisini serme

Bunlari bitireyim digerlerine sira gelrse yazacam insAllah

Bebişiniz yokken sık sık yapın eliniz alışıp pratikleşsin. Ben hamileyken çok üşenirdim. Şimdi bi çamaşır bile olsa bırakmıyorum. Eşime birşey söylemem vallahi yaptıkça ev benim gözüme güzel görünüyor. O nasıl görürse görsün :) sonuçta hergün adam da dağınık eve gelmek istemez. Ben erkek olsam sürekli söylenirdim :KK47::KK71:

Bebişiniz yokken sık sık yapın eliniz alışıp pratikleşsin. Ben hamileyken çok üşenirdim. Şimdi bi çamaşır bile olsa bırakmıyorum. Eşime birşey söylemem vallahi yaptıkça ev benim gözüme güzel görünüyor. O nasıl görürse görsün :) sonuçta hergün adam da dağınık eve gelmek istemez. Ben erkek olsam sürekli söylenirdim :KK47::KK71:
BUgun bitirmeye calsyrm halen bitmedi insallah tertemiz olacak ve artik dagilmayacak

Merhaba kızlar şimdi eve geldim evi topladım oğlumu uyuttum yemek yapmaya başlıyorum temizliğe devam yazarım yine

Merhaba kızlar;

Bende yeni anne olarak ev işlerimi düzenlemeye çalışıyorum.

Öncelikle bahar temizliğimi doğumdan önce yapmıştım evimde yikanmadik el demedik bişey kalmamıştı o yüzden temizlik yaptığımda içim rahat oluyor.

H.sonu yatılı misafirim olduğu için ev karışmıştı doğal olarak. Bugün yaptıklarım;

Öncelikle bütün odalar toplandi
Tozlar alındı
Kanepe altları çekildi yerler süpürüldü ve silindi. Bebeğimin odasının cami silindi.
Kanepeler silindi.

Balkon yıkandı çöpler atıldı , diğer balkon silinip çamaşır asıldı.

Tuvalet banyo duşakabin temizlendi havlular değiştirildi.

Mutfak dolapları üstten silindi.

Bunların hepsini tabii ki emzirme aralarında yapabiliyorum.:anne:

Herkese kolaylıklar diliyorum:halay:

Hayirli kandiller :))
Bugun yapilacaklar
Koridor duvar silinecek
Vestiyer bosaltilip temizlenecek
Camasir makinaya atilacak
Banyo wc bahar temizligi yapilacak
Ve insallah bahar temizligim bitecek :KK49:

Merhaba kızlar;

Bende yeni anne olarak ev işlerimi düzenlemeye çalışıyorum.

Öncelikle bahar temizliğimi doğumdan önce yapmıştım evimde yikanmadik el demedik bişey kalmamıştı o yüzden temizlik yaptığımda içim rahat oluyor.

H.sonu yatılı misafirim olduğu için ev karışmıştı doğal olarak. Bugün yaptıklarım;

Öncelikle bütün odalar toplandi
Tozlar alındı
Kanepe altları çekildi yerler süpürüldü ve silindi. Bebeğimin odasının cami silindi.
Kanepeler silindi.

Balkon yıkandı çöpler atıldı , diğer balkon silinip çamaşır asıldı.

Tuvalet banyo duşakabin temizlendi havlular değiştirildi.

Mutfak dolapları üstten silindi.

Bunların hepsini tabii ki emzirme aralarında yapabiliyorum.:anne:

Herkese kolaylıklar diliyorum:halay:
Sagol cnm sanada kolayliklar onsAllah :))

Buzdolabının içine nasıl bir örtü ortüyorsunuz bende istiyorum cinsi ne olmalı bilgi verir misiniz ?

Back