• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evini vermedi, öldürüldü

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Evini vermedi, öldürüldü
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristler, evinin mevzi haline getirilmesine karşı çıkan 70 yaşındaki Selahattin Bozkurt'u öldürdü.
Sitene Ekle
evini-vermedi-olduruldu-6420128.Jpeg

AA

Bozkurt'un Cudi Mahallesi Mezbaha Sokağı'ndaki evine giden bir grup terörist, güvenlik güçlerinin operasyonlarına karşı bu binayı mevzi olarak kullanmak istedi. Teröristler, evin kendilerine verilmesini reddeden Bozkurt'a silahla ateş etti.

Yaralanan Bozkurt, hayatını kaybetti. Bozkurt'un yakınları, sokağa çıkma yasağı öncesi ailesini ilçe dışındaki akrabalarının yanına gönderen Selahattin Bozkurt'un evinde yalnız yaşadığını belirterek şöyle konuştu: “Teröristler, 'Her yeri harabeye çevirdiniz, evimi mevzi yapmanıza izin vermeyeceğim' diyerek kendilerine karşı çıktığı için silahla öldürmüşler. Yaşananları hepimizin bilmesine rağmen örgüte yakın çevreler yayınlarında, 'Polis öldürdü' şeklinde propaganda yapıyor. Bu kesinlikle doğru değildir. Onu teröristler öldürdü.”

http://www.milliyet.com.tr/evini-vermedi-olduruldu-gundem-2166954/

İşte bu insanlara çok üzülüyorum devlet bişeyler yapmalı halkı pkk ya karşı korumalı .. 2 k.çı kırık densiz koskoca devlete karşı baş kaldıramamalı...

Vay amcam pisi pisine ölmüş. Allah rahmet eylesin
Senin gibi koca yürekli insalar doğuda var olduğunu bilmek yüreğime su serpiyor.

Insanlarini koruyamayan devlet var oldugu sürece daha PKK bize cok seyler yapacak diye düsünüyorum.
Yaziklar olsunki bu devlet, yani bizim dünya liderimiz hala bizi bu pislikten kurtaramadi.
Nerde insanlarin güvencesi ??? Dede fitratinda varmis, alin yazisi iste, kaderi böyleymis, diyip gömecekler ama belki 20 sene daha yasayacakti ?
Hani cok güclü devlettik, neden su bir avuc PKK`yi yok edemedik 14 senedir ?

diyorsunuz ya halk pkkya karşı çıksın. buyrun çıkmış. oradan klavyeden atmak çok kolay geliyor değilmi sizlere.

hadi orada yaşayında deyin pkkya evimi vermem diye. vermese öldürülüyor verse siz terörist diyorsunuz. napsın bu halk
birde kalkmış ölen masum halk yok diye maval okuyor birileri. git birde haber oku diyesim var bunlara. kaç kişi öldürüldü bu şekilde.

tek taraflı empati yapmadan bakmak kolay size. o kadar kızıyorumki bazılarınıza. hatta bazen çok konuda hemfikir olduğum o bazılarına. sizinki can bu insanların patlıcan sanki

Yok hani dünya liderimiz neden halkini korumasi icin ekip yollamiyor veya onlari koruma altina almiyor ?

kürt halkı için savaşıyorlarmışmış, yıllardır kendi ırkını katlediyor

Insanlarini koruyamayan devlet var oldugu sürece daha PKK bize cok seyler yapacak diye düsünüyorum.
Yaziklar olsunki bu devlet, yani bizim dünya liderimiz hala bizi bu pislikten kurtaramadi.
Nerde insanlarin güvencesi ??? Dede fitratinda varmis, alin yazisi iste, kaderi böyleymis, diyip gömecekler ama belki 20 sene daha yasayacakti ?
Hani cok güclü devlettik, neden su bir avuc PKK`yi yok edemedik 14 senedir ?
Ne 14 yılı.. 35 diye biliyordum. 37 senedir PKK var.
Her hükümet gelince PKK bitecek. Bıçak kemiğe dayandı vs vs.
Birsürü gencecik asker şehit oldu.. Devlet dairelerinde kadro vererek vicdanlarını rahatlamaya çalışmasınlar. Ki ben kesinlikle vicdanların olduğunuda düşünmüyorum. Silahlı mücadele ile olmuyor demekki. Yada natonun 28 üyesinden biri. geçen gün tv de gördüm silahlı güce sahip bilmem kacıncı ülkeymiş. ee neden bitmiyor.. neden sürekli aynı senaryoları yaşamak zorunda kalıyoruz ülke olarak..
Çözüm süreci diye başladılar.. Sonra çözüm süreci buzdolabında oldu.. Oyun değil bu. Bir halka bir ülkeye seslenen insanların böyle hataları yapmasına yer yok, yer olmamalı

çok yazık ya amcaya çok üzüldüm

bu pis teröristler daha kaç can alacak

Back