Evine temizlik için bayan alanlar bakabilir mi?

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.484
Günaydın kızlar hepiniz için güzel bir gün olsun. Ben şu an bulunduğum eve biraz acil taşındım. Temizlik şirketinden temizlikçi çağırmak için 500tl istediler bende gerek duymadım. Yavaş yavaş temizleriz diye :) Gel görelim öyle olmadı. 2 ay olmadan hamile olduğumu öğrendim. Daha önce düşüklerim olduğu için kalan işlere devam edemedim. Özellikle pimapenlerde Kurumuş bantlar var ara ara hepsini çıkaramadım. Banyolarımın duvar fayansları da doğru düzgün tellenmedi ara ara matlıklar var :KK43:
SiZe sorum şu ben iki kadın alsam bunları ve evin dip köşe temizliğini 1 günde bitirirler mi?
Günlüğü 150 tl kişi başı
Tanıdık bir bayan var 100 e gelirim dedi ama tek başına yapamaz diye düşünüyorum yanıma arkadaşımı alırım dedi nasıl olur bilmiyorum.
Ev kendimizin değil. Şirketten çağırmak istedim eşim 1 seneye kalmadan evimize çıkıcaz ne gerek var yeni aldığımız eve çağırırız diyor. Ama bu bantları gördükçe de çok canım sıkılıyor.
Not: Bantlar sadece dış çerçevede var
Bazılarını temizlemiştim.
Derdime bir çare hanımlar :temizlik:
Bu arada bu bantlar için çözüm bulan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim:KK19:

Ben o şekilde gelen 2 Bayanın verimli çalıştıklarını düşünmüyorum açıkcası. Şirketler o konuda epey iyi. Çok etkili ilaçlar kullanıyorlar çıkmayan yerler için

öncelikle eviniz bebişiniz hayırlısı olsun, hayırlı doğumlar dilerim.
bantlara fön makinesi tutup ısıtın kolay çıkar.
ayrıca banyo wc de ki inşaat pisliği için önce kuru temizleme yapılmalıydı. yoksa yıkadıkça leke kendini kusuyor.
biz bilemedik öyle oldu. sonra selülozik tinerle sildik. ama siz hamilesiniz dikkatli olun.
ayrıca şirketten de gelenler sıradan temizlik elemanları.
ha ayrı makineleri varsa bilemem.
bir arkadaşım var evi 360 m2 bir günde bir kadın pırıl pırıl ediyor.
benim evim üçte biri kadar bir kadın aldım hiçbir şey yapamadı.
bence araştırın işinde iyi olan birini bulun. 1 gün gelsin. baktın bitti ne ala. bitmezse 2. güne de geldin. çift para verirsin.

Ben o şekilde gelen 2 Bayanın verimli çalıştıklarını düşünmüyorum açıkcası. Şirketler o konuda epey iyi. Çok etkili ilaçlar kullanıyorlar çıkmayan yerler için
Bazı şirketlerle görüştüm biri yer yüksek güvenliksiz ise Camlara çıkamıyoruz dedi ve 550 tl istedi ben şok :olamaz:
Asıl önemli olan cam çünkü
Biri de 300 diyor ama bir bayan bir erkek gönderecek cam içinde sıcak buhar makinesi gönderecek işe yarayıp yaramayacağından emin değil ben istedim diye
Of hiç bilmiyorum ne yapıcam

Valla 1.5 senedir ben oturuyorum bantlar da oturuyor evde :KK70:
Öyle yaşayıp gidiyoruz, boşver zaten taşınacakmışsın
Gerçekten mii :KK70:
Ay eşimde öyle diyor boşver dışarıda kim görüyor diye ama doğumumu bu evdeyken yaparsam misafirler görecek ev hiç temiz olmuyor camlar öyleyken keşke bende düşünmeden öyle kalabilsen canım

öncelikle eviniz bebişiniz hayırlısı olsun, hayırlı doğumlar dilerim.
bantlara fön makinesi tutup ısıtın kolay çıkar.
ayrıca banyo wc de ki inşaat pisliği için önce kuru temizleme yapılmalıydı. yoksa yıkadıkça leke kendini kusuyor.
biz bilemedik öyle oldu. sonra selülozik tinerle sildik. ama siz hamilesiniz dikkatli olun.
ayrıca şirketten de gelenler sıradan temizlik elemanları.
ha ayrı makineleri varsa bilemem.
bir arkadaşım var evi 360 m2 bir günde bir kadın pırıl pırıl ediyor.
benim evim üçte biri kadar bir kadın aldım hiçbir şey yapamadı.
bence araştırın işinde iyi olan birini bulun. 1 gün gelsin. baktın bitti ne ala. bitmezse 2. güne de geldin. çift para verirsin.
Çok saolun fön makinesini denicem inşallah çıkar :) Maalesef bizde ıslak temizledik sanırım ondan pırıl pırıl olmuyor bir türlü :ukala:
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :KK16:

Ay eşimde öyle diyor boşver dışarıda kim görüyor diye ama doğumumu bu evdeyken yaparsam misafirler görecek ev hiç temiz olmuyor camlar öyleyken keşke bende düşünmeden öyle kalabilsen canım

Ben içeridekiler söktüm
Dışarıdakilerin üst kısımlarının üstüne sıva yapmışlar uğraştım çıkmadı
Sonra da amannnnn dedim
Balkona çıkıp ona mı bakacaklar?
O yüzden saldım gitti, 500 lira ona vereceğine bebeğine bişey alırsın

Ben içeridekiler söktüm
Dışarıdakilerin üst kısımlarının üstüne sıva yapmışlar uğraştım çıkmadı
Sonra da amannnnn dedim
Balkona çıkıp ona mı bakacaklar?
O yüzden saldım gitti, 500 lira ona vereceğine bebeğine bişey alırsın
Haklısınız ama benim dış taraftakiler parça parça sökmeye çalıştıkça kopuyor bir cam silmeye kalksam heryer bezim su felan siyah bant parçaları oluyor :KK43:

Geçen sene bir gün için 500 tl verdim boş eve! Kaba inşaat temizliği olmayan eve! Sil süpür bile yapamamış hem de üç kişi göndermişti şirket. Neden? Çünkü tın sen o kadınları hatırlamayacaksın şirketi hatırlayacaksın zaten aldıkları üç kuruş. Bence şirkete hiç bulaşmayın. Yerinizde olsam ben dayanamam isterse bir ay oturayım oturduğum müddetçe bana batar o bantlar. Taşınmadığını müddetçe orası senin evin

1 sene snr tasınacagım evın dısındakı bantlar için ugrasmazdım açıkcası
hiç de umrum olmaz
500 tl cokmus
ben aldıgımda 150 tl ye alıyorum yardıma bayan

Açılın temizlik bağımlısı geldi
O bantlar için kazıyıcı var hırdavatçılarda bulursunuz
Birde üstüne makine yağı sıkın sprey formunda olandan bişeycik kalmaz
Not:her taşıdığım sıfır yerdi tecrübeyle sabit teşekküre gerek yok:KK52:

Bazı şirketlerle görüştüm biri yer yüksek güvenliksiz ise Camlara çıkamıyoruz dedi ve 550 tl istedi ben şok :olamaz:
Asıl önemli olan cam çünkü
Biri de 300 diyor ama bir bayan bir erkek gönderecek cam içinde sıcak buhar makinesi gönderecek işe yarayıp yaramayacağından emin değil ben istedim diye
Of hiç bilmiyorum ne yapıcam

canım belli ki doğumuna az kalmış. şimdi evin genel olarak temiz ise benim tavsiyem doğuma yakın şirketi çağır dipli köşeli temizlesinler hem eve bebek gelmeden önce de iyice bi hijyenik olur emin olursun. kendi evine geçecek olsan bile bebek için hijyen önemli. tanıdık iyice bildik kadın olursa onlar da olabilir bana gelen abla eşimin ailesinin 20 yıllık tanıdığı güvenilir ötesi bir kadın mesela öyle biri olursa kadın gelsin yoksa şimdi iki kadın da gelse 300den aşağı çıkmayacak emin olup olmaman da cabası. o sebeple dediğim gibi doğuma yakın şirket çağır en azından garantili iş yapıyorlar.

Günaydın kızlar hepiniz için güzel bir gün olsun. Ben şu an bulunduğum eve biraz acil taşındım. Temizlik şirketinden temizlikçi çağırmak için 500tl istediler bende gerek duymadım. Yavaş yavaş temizleriz diye :) Gel görelim öyle olmadı. 2 ay olmadan hamile olduğumu öğrendim. Daha önce düşüklerim olduğu için kalan işlere devam edemedim. Özellikle pimapenlerde Kurumuş bantlar var ara ara hepsini çıkaramadım. Banyolarımın duvar fayansları da doğru düzgün tellenmedi ara ara matlıklar var :KK43:
SiZe sorum şu ben iki kadın alsam bunları ve evin dip köşe temizliğini 1 günde bitirirler mi?
Günlüğü 150 tl kişi başı
Tanıdık bir bayan var 100 e gelirim dedi ama tek başına yapamaz diye düşünüyorum yanıma arkadaşımı alırım dedi nasıl olur bilmiyorum.
Ev kendimizin değil. Şirketten çağırmak istedim eşim 1 seneye kalmadan evimize çıkıcaz ne gerek var yeni aldığımız eve çağırırız diyor. Ama bu bantları gördükçe de çok canım sıkılıyor.
Not: Bantlar sadece dış çerçevede var
Bazılarını temizlemiştim.
Derdime bir çare hanımlar :temizlik:
Bu arada bu bantlar için çözüm bulan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim:KK19:
Boşver bantları zatenn tasinacskmidin doğuma yakın sadece bi kadın al kapı cam silsin millet yıllardır bantlı oturuyoki birde ev sahibi salla gitsin

Banyo fayanslarının üstündeki tozları baştan kuru olarak almak gerekiyor. Öbür türlü yıkasan da sürekli yeniden kusuyor sanırım derzler...

Camların dışındaki bantlar güneş ısıttıkça salmaya başlıyor kendini. Eğer acele ediyorsanız fön Makinesi tutabilirsiniz. Ya da koçtaşta falan satılan kimyasallar vari onlardan alın.

Çıkmasa bile umursamam ben açıkçası. Dışarıda duruyor sonuçta.

500 lira çok bence. Düzgün yapılacağını da sanmıyorum.

Eşiniz camları ve fayansları halleder. Siz normal temizliğinizi yaparsınız. Doğuma yakın da normal temizlik yaptırırsınız, birini çağırıp.

Açılın temizlik bağımlısı geldi
O bantlar için kazıyıcı var hırdavatçılarda bulursunuz
Birde üstüne makine yağı sıkın sprey formunda olandan bişeycik kalmaz
Not:her taşıdığım sıfır yerdi tecrübeyle sabit teşekküre gerek yok:KK52:
Kazıyıcı zarar vermez mi ki canım

X