- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
- Konu Sahibi Amazing family
Günaydın kızlar hepiniz için güzel bir gün olsun. Ben şu an bulunduğum eve biraz acil taşındım. Temizlik şirketinden temizlikçi çağırmak için 500tl istediler bende gerek duymadım. Yavaş yavaş temizleriz diye :) Gel görelim öyle olmadı. 2 ay olmadan hamile olduğumu öğrendim. Daha önce düşüklerim olduğu için kalan işlere devam edemedim. Özellikle pimapenlerde Kurumuş bantlar var ara ara hepsini çıkaramadım. Banyolarımın duvar fayansları da doğru düzgün tellenmedi ara ara matlıklar var
SiZe sorum şu ben iki kadın alsam bunları ve evin dip köşe temizliğini 1 günde bitirirler mi?
Günlüğü 150 tl kişi başı
Tanıdık bir bayan var 100 e gelirim dedi ama tek başına yapamaz diye düşünüyorum yanıma arkadaşımı alırım dedi nasıl olur bilmiyorum.
Ev kendimizin değil. Şirketten çağırmak istedim eşim 1 seneye kalmadan evimize çıkıcaz ne gerek var yeni aldığımız eve çağırırız diyor. Ama bu bantları gördükçe de çok canım sıkılıyor.
Not: Bantlar sadece dış çerçevede var
Bazılarını temizlemiştim.
Derdime bir çare hanımlar
Bu arada bu bantlar için çözüm bulan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim
SiZe sorum şu ben iki kadın alsam bunları ve evin dip köşe temizliğini 1 günde bitirirler mi?
Günlüğü 150 tl kişi başı
Tanıdık bir bayan var 100 e gelirim dedi ama tek başına yapamaz diye düşünüyorum yanıma arkadaşımı alırım dedi nasıl olur bilmiyorum.
Ev kendimizin değil. Şirketten çağırmak istedim eşim 1 seneye kalmadan evimize çıkıcaz ne gerek var yeni aldığımız eve çağırırız diyor. Ama bu bantları gördükçe de çok canım sıkılıyor.
Not: Bantlar sadece dış çerçevede var
Bazılarını temizlemiştim.
Derdime bir çare hanımlar
Bu arada bu bantlar için çözüm bulan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim