O gelmek istediginde kabul etmezdim. Tabii birilerinin k.ı.ç larina takilip gelince sen gelme denmez ama zaten yuzsuz biri belli. Yinede bir daha yalniz gelmek istediginde kabul etmeyin, soguk yapin. Sizi kullaniyor, onun gibisine ihtiyaciniz yok.Merhaba hanımlar bilgi ve tecrübelerinize dayanarak bir olaydan bahsetmek istiyorum. Çevremde çok iyi arkadaşlarım olduğu kadar çok garip kesim de var onlardan bahsetmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımı evime alırım hizmetimi yaparım misafirperverim gurbetteyim ve sıkıldığım zamanlar oluyor benim çağırdığım insanlar beni de davet etsin isterim olması gereken bu bence.. Daha önce bana gelen arkadaşıma belki 3 defadır müsait olduğunda sana geleyim dedim. Evde değilim yok okula başladım yok nenem bizde falan sonra okul tatil oldu.Sonrasında müsait oldu ve buluşalım dedim bi ara evde oluyor musun dedim nenemdeyim ayarlayalım dedi. Aradan zaman geçti diğer ortak arkadaşımla konuşup tekrar bana gelmeyi düşünüyor. O kadar sana geleyim dediğim halde. Hiçbir şeyde karşılık beklemem bir kez beni davet eden olur yeri gelir çoğu kez ben çağırırım samimiysem özellikle. Ama ben gelmeyi düşünüyorum bunu belirttiğim halde böyle uyanıklık yapan kesim için öneriniz nelerdir siz olsanız ne tepki verirdiniz.
Müsait değilim. Bitti bu kadar. Yapamıyorsanda rahatsızım halsizim vsMerhaba hanımlar bilgi ve tecrübelerinize dayanarak bir olaydan bahsetmek istiyorum. Çevremde çok iyi arkadaşlarım olduğu kadar çok garip kesim de var onlardan bahsetmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımı evime alırım hizmetimi yaparım misafirperverim gurbetteyim ve sıkıldığım zamanlar oluyor benim çağırdığım insanlar beni de davet etsin isterim olması gereken bu bence.. Daha önce bana gelen arkadaşıma belki 3 defadır müsait olduğunda sana geleyim dedim. Evde değilim yok okula başladım yok nenem bizde falan sonra okul tatil oldu.Sonrasında müsait oldu ve buluşalım dedim bi ara evde oluyor musun dedim nenemdeyim ayarlayalım dedi. Aradan zaman geçti diğer ortak arkadaşımla konuşup tekrar bana gelmeyi düşünüyor. O kadar sana geleyim dediğim halde. Hiçbir şeyde karşılık beklemem bir kez beni davet eden olur yeri gelir çoğu kez ben çağırırım samimiysem özellikle. Ama ben gelmeyi düşünüyorum bunu belirttiğim halde böyle uyanıklık yapan kesim için öneriniz nelerdir siz olsanız ne tepki verirdiniz.
Hasta olduğumu söyledim diğer arkadaşımı kullanıp gelmek için ona mesaj attırması komik.O gelmek istediginde kabul etmezdim. Tabii birilerinin k.ı.ç larina takilip gelince sen gelme denmez ama zaten yuzsuz biri belli. Yinede bir daha yalniz gelmek istediginde kabul etmeyin, soguk yapin. Sizi kullaniyor, onun gibisine ihtiyaciniz yok.
Ya evinin durumundan, ailesinden birisinden çekiniyor sizi eve davet edemiyor, ya da misafirperver değil,hizmet etmeyi sevmiyor bilemedim. Bundan sonra görüşmek isterse iletişimi azaltın ya da artık dışarda görüşün.Merhaba hanımlar bilgi ve tecrübelerinize dayanarak bir olaydan bahsetmek istiyorum. Çevremde çok iyi arkadaşlarım olduğu kadar çok garip kesim de var onlardan bahsetmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımı evime alırım hizmetimi yaparım misafirperverim gurbetteyim ve sıkıldığım zamanlar oluyor benim çağırdığım insanlar beni de davet etsin isterim olması gereken bu bence.. Daha önce bana gelen arkadaşıma belki 3 defadır müsait olduğunda sana geleyim dedim. Evde değilim yok okula başladım yok nenem bizde falan sonra okul tatil oldu.Sonrasında müsait oldu ve buluşalım dedim bi ara evde oluyor musun dedim nenemdeyim ayarlayalım dedi. Aradan zaman geçti diğer ortak arkadaşımla konuşup tekrar bana gelmeyi düşünüyor. O kadar sana geleyim dediğim halde. Hiçbir şeyde karşılık beklemem bir kez beni davet eden olur yeri gelir çoğu kez ben çağırırım samimiysem özellikle. Ama ben gelmeyi düşünüyorum bunu belirttiğim halde böyle uyanıklık yapan kesim için öneriniz nelerdir siz olsanız ne tepki verirdiniz.
Yani başka arkadaşınıza Mavilime yazar mısın, onun evine gidelim görüşelim bizi davet etsin mi diyorHasta olduğumu söyledim diğer arkadaşımı kullanıp gelmek için ona mesaj attırması komik.
Siz de evinize kabul etmeyin. Aynı onun yaptığı taktiği uygulayin. Hiç sevmiyorum böyle insanları. Hep banacilar.Merhaba hanımlar bilgi ve tecrübelerinize dayanarak bir olaydan bahsetmek istiyorum. Çevremde çok iyi arkadaşlarım olduğu kadar çok garip kesim de var onlardan bahsetmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımı evime alırım hizmetimi yaparım misafirperverim gurbetteyim ve sıkıldığım zamanlar oluyor benim çağırdığım insanlar beni de davet etsin isterim olması gereken bu bence.. Daha önce bana gelen arkadaşıma belki 3 defadır müsait olduğunda sana geleyim dedim. Evde değilim yok okula başladım yok nenem bizde falan sonra okul tatil oldu.Sonrasında müsait oldu ve buluşalım dedim bi ara evde oluyor musun dedim nenemdeyim ayarlayalım dedi. Aradan zaman geçti diğer ortak arkadaşımla konuşup tekrar bana gelmeyi düşünüyor. O kadar sana geleyim dediğim halde. Hiçbir şeyde karşılık beklemem bir kez beni davet eden olur yeri gelir çoğu kez ben çağırırım samimiysem özellikle. Ama ben gelmeyi düşünüyorum bunu belirttiğim halde böyle uyanıklık yapan kesim için öneriniz nelerdir siz olsanız ne tepki verirdiniz.
Yeme içmeyi gezmeyi seviyorlar. İnsan ağırlamayı sevmiyor pasazadeler.Ben birine gitmissem bı sonraki buluşmada mutlaka evime davet ederim.var böyle uyanık olan insanlar.madem misafir sevmiyorsun o zaman kimsenin evine de gitme.
Madem öyle otursunlar oturdukları yerdeYeme içmeyi gezmeyi seviyorlar. İnsan ağırlamayı sevmiyor pasazadeler.
Çok basit kimse kimseyi evine davet etmesin kimseyi kendin gibi görme dışarıda bi çay için sohbet edin kalkın evde görüşmek nedir zaten ev ev eev sosyalleşin. Dışarıda hayat var .. arkadaşların sana gereken davranışlarda bulunmuyolarsa teklif etme ve kendine hobiler bul kendinle vakit geçirmeyi sev bu harika bişeyMerhaba hanımlar bilgi ve tecrübelerinize dayanarak bir olaydan bahsetmek istiyorum. Çevremde çok iyi arkadaşlarım olduğu kadar çok garip kesim de var onlardan bahsetmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımı evime alırım hizmetimi yaparım misafirperverim gurbetteyim ve sıkıldığım zamanlar oluyor benim çağırdığım insanlar beni de davet etsin isterim olması gereken bu bence.. Daha önce bana gelen arkadaşıma belki 3 defadır müsait olduğunda sana geleyim dedim. Evde değilim yok okula başladım yok nenem bizde falan sonra okul tatil oldu.Sonrasında müsait oldu ve buluşalım dedim bi ara evde oluyor musun dedim nenemdeyim ayarlayalım dedi. Aradan zaman geçti diğer ortak arkadaşımla konuşup tekrar bana gelmeyi düşünüyor. O kadar sana geleyim dediğim halde. Hiçbir şeyde karşılık beklemem bir kez beni davet eden olur yeri gelir çoğu kez ben çağırırım samimiysem özellikle. Ama ben gelmeyi düşünüyorum bunu belirttiğim halde böyle uyanıklık yapan kesim için öneriniz nelerdir siz olsanız ne tepki verirdiniz.
Müsait degilim deyin dısarda görüsün.Merhaba hanımlar bilgi ve tecrübelerinize dayanarak bir olaydan bahsetmek istiyorum. Çevremde çok iyi arkadaşlarım olduğu kadar çok garip kesim de var onlardan bahsetmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımı evime alırım hizmetimi yaparım misafirperverim gurbetteyim ve sıkıldığım zamanlar oluyor benim çağırdığım insanlar beni de davet etsin isterim olması gereken bu bence.. Daha önce bana gelen arkadaşıma belki 3 defadır müsait olduğunda sana geleyim dedim. Evde değilim yok okula başladım yok nenem bizde falan sonra okul tatil oldu.Sonrasında müsait oldu ve buluşalım dedim bi ara evde oluyor musun dedim nenemdeyim ayarlayalım dedi. Aradan zaman geçti diğer ortak arkadaşımla konuşup tekrar bana gelmeyi düşünüyor. O kadar sana geleyim dediğim halde. Hiçbir şeyde karşılık beklemem bir kez beni davet eden olur yeri gelir çoğu kez ben çağırırım samimiysem özellikle. Ama ben gelmeyi düşünüyorum bunu belirttiğim halde böyle uyanıklık yapan kesim için öneriniz nelerdir siz olsanız ne tepki verirdiniz.
Sizi deniyor aklincaHasta olduğumu söyledim diğer arkadaşımı kullanıp gelmek için ona mesaj attırması komik.
Siz de müsait değilim deyin ve birdaha bahane bulup görüşmeyi kesin. Ben de sevmem böyleleriniMerhaba hanımlar bilgi ve tecrübelerinize dayanarak bir olaydan bahsetmek istiyorum. Çevremde çok iyi arkadaşlarım olduğu kadar çok garip kesim de var onlardan bahsetmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımı evime alırım hizmetimi yaparım misafirperverim gurbetteyim ve sıkıldığım zamanlar oluyor benim çağırdığım insanlar beni de davet etsin isterim olması gereken bu bence.. Daha önce bana gelen arkadaşıma belki 3 defadır müsait olduğunda sana geleyim dedim. Evde değilim yok okula başladım yok nenem bizde falan sonra okul tatil oldu.Sonrasında müsait oldu ve buluşalım dedim bi ara evde oluyor musun dedim nenemdeyim ayarlayalım dedi. Aradan zaman geçti diğer ortak arkadaşımla konuşup tekrar bana gelmeyi düşünüyor. O kadar sana geleyim dediğim halde. Hiçbir şeyde karşılık beklemem bir kez beni davet eden olur yeri gelir çoğu kez ben çağırırım samimiysem özellikle. Ama ben gelmeyi düşünüyorum bunu belirttiğim halde böyle uyanıklık yapan kesim için öneriniz nelerdir siz olsanız ne tepki verirdiniz.
Merhaba hanımlar bilgi ve tecrübelerinize dayanarak bir olaydan bahsetmek istiyorum. Çevremde çok iyi arkadaşlarım olduğu kadar çok garip kesim de var onlardan bahsetmek istiyorum. Bazı arkadaşlarımı evime alırım hizmetimi yaparım misafirperverim gurbetteyim ve sıkıldığım zamanlar oluyor benim çağırdığım insanlar beni de davet etsin isterim olması gereken bu bence.. Daha önce bana gelen arkadaşıma belki 3 defadır müsait olduğunda sana geleyim dedim. Evde değilim yok okula başladım yok nenem bizde falan sonra okul tatil oldu.Sonrasında müsait oldu ve buluşalım dedim bi ara evde oluyor musun dedim nenemdeyim ayarlayalım dedi. Aradan zaman geçti diğer ortak arkadaşımla konuşup tekrar bana gelmeyi düşünüyor. O kadar sana geleyim dediğim halde. Hiçbir şeyde karşılık beklemem bir kez beni davet eden olur yeri gelir çoğu kez ben çağırırım samimiysem özellikle. Ama ben gelmeyi düşünüyorum bunu belirttiğim halde böyle uyanıklık yapan kesim için öneriniz nelerdir siz olsanız ne tepki verirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?