Evine çağırmayıp ha bire kendini davet ettiren arkadaş.

Bı daha asla kabul etme en azından seni çağırana kadar.sen de bir bahane bul o ısrarla kabul etmiyorsa aynısını yap. Böyle insanlara taviz verme eşimin bı akrabası var k.validemin gün grubuna katıldı herkese gitti ona gelmek istediklerinde bin bir bahane buldu en sonunda herkes birer çeşit yapıp evine gidebildi .evi gayet müsait maddi sorunu yok ama misafirden hiç hoşlanmıyor başkalarının evine gitmeyi seviyor kendisi. bu huyu yüzünden 20 yıllık arkadaşı küstü .Bana çeşitli sebeplerle geldi kabul ettim sonra yolda karşılaştık hiç görüşemiyoruz özledim dedi yani demek istiyor ki çağır görüşelim bende vaktim olmuyor dedim kestirip attım.Bu tarz insanlara taviz vermemek gerekiyor çünkü bildiğin insan kullanıyorlar

O gelmek istediginde kabul etmezdim. Tabii birilerinin k.ı.ç larina takilip gelince sen gelme denmez ama zaten yuzsuz biri belli. Yinede bir daha yalniz gelmek istediginde kabul etmeyin, soguk yapin. Sizi kullaniyor, onun gibisine ihtiyaciniz yok.

Müsait değilim. Bitti bu kadar. Yapamıyorsanda rahatsızım halsizim vs

Hasta olduğumu söyledim diğer arkadaşımı kullanıp gelmek için ona mesaj attırması komik.

Kesinlikle evinize çağırmayın bence

Ya evinin durumundan, ailesinden birisinden çekiniyor sizi eve davet edemiyor, ya da misafirperver değil,hizmet etmeyi sevmiyor bilemedim. Bundan sonra görüşmek isterse iletişimi azaltın ya da artık dışarda görüşün.

Ben birine gitmissem bı sonraki buluşmada mutlaka evime davet ederim.var böyle uyanık olan insanlar.madem misafir sevmiyorsun o zaman kimsenin evine de gitme.

Siz de evinize kabul etmeyin. Aynı onun yaptığı taktiği uygulayin. Hiç sevmiyorum böyle insanları. Hep banacilar.

Çok basit kimse kimseyi evine davet etmesin kimseyi kendin gibi görme dışarıda bi çay için sohbet edin kalkın evde görüşmek nedir zaten ev ev eev sosyalleşin. Dışarıda hayat var .. arkadaşların sana gereken davranışlarda bulunmuyolarsa teklif etme ve kendine hobiler bul kendinle vakit geçirmeyi sev bu harika bişey

arkadaşlar bilmeden düşünmeden yorum yapmayın. şimdi böyle bir arkadaşım var, gurbette ve sürekli evine davet ediyor. o hep boşta ve sosyalleşmek istiyor. Benimse akrabalarım hep burada, ekstra sosyalleşmeye vaktim bile yok. her evine davet ettiğinde dışarıda görüşelim diyorum yok ben dışarıda para vermek istemiyorum diyor. Ben eve çağıramıyorum çünkü hem uygun zamanım hiç yok hem de eşim evde oluyor, çalışma saatlerinden ötürü.
şimdi dışarıdan bakılınca ben 5 kere gittiysem arkadaşım 1-2 kere gelmiştir. ve 5 kere gittiysem 10 kere de reddetmişimdir.
konu sahibi siz yalnızsınız gelen gideniniz yok. siz evde buluşmayı seviyorsunuz ama arkadaşınız akraba ağırlamaktan bıkmıştır ve arkadaşlarıyla da dışarıda buluşmak istiyordur. ev ortamı uygun değildir belki. bence biraz da onun tarafından bakın. fırsatçı mı yoksa şartlar gereği mecburen mi öyle davranıyor, emin olun. ona göre vaziyet alın.

Müsait degilim deyin dısarda görüsün.

Aaa benim vardı böyle bir arkadaşım şuan sadece sosyal medya takipleşmesi olarak kaldı.
Kendisini evde yatılı dahi ağırladım. Annesini, nişanlısıyla kendisini yemekli ağırladım. Evlendi eşiyle çat kapı geldi onda bile ses çıkarmadım ki hiç hoşlanmam normalde. Ama eşi eşimin arkadaşıydı o sebeple arkadaş olmuştuk aman neyse dedim.
Evlendi size hayırlı olsuna gelicez diye aradım ve bunu bir kaç kez tekrarladım. Şu gün müsaitim buyrun gelin hayatta ağzından çıkmadı. Eşime dedim ki benden bu kadar. Eşi arkadaşındır görüşürsün gider buluşursun ama eşli işi benim için bitmiştir.
Ondan sonra aynı şehre tayinimiz çıksa bile görüşmedim. ( Ki sadece tanıdığımız ikimiz denk gelmiştik ) Ona rağmen görüşmedim, görüşmem.
Ben çabuk insan silebiliyorum çünkü benden önemli değil hiç kimse. Ailem hariç kimse için kendimi yoramam, üzemem

Hasta olduğumu söyledim diğer arkadaşımı kullanıp gelmek için ona mesaj attırması komik.
Sizi deniyor aklinca
Hastayim degilde musait degilim deyin. Baska arkadaşi kabul etmissin derse sonra müsait oldum ona tmm dedim ne var deyin. Uzatirsada acik acik soyleyin. Tek tarafli ozveride bulunmam kusura bakma. Kac kez bana geldin ama beni hic kabul etmeyip vede hala israrla bana gelmek istiyorsun deyin.

Bugun degilse yarın arkadaşliginiz biter zaten bunun gibi insan kullanicilarla. Bence bir an once bitsin işte.

Siz de müsait değilim deyin ve birdaha bahane bulup görüşmeyi kesin. Ben de sevmem böylelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…