• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evinde Wall Stickers kullanan var mı?

ELZKRY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
312
1
96
İzmir
MERHABA ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZE BİR KAÇ ÖRNEK SUNUCAM BEN BU TARZ
DUVAR DESENLERİNE BAYILIYORUM VE EVİNDE KULLANANLAR VARSA YORUM
YAPARLARSA NASIL YAPILIYO NERDEN TEMİN EDİLİYO MALİYETİ KULANIŞLIMI
GİBİ AYDINLATIRSANIZ ÇOK SEVİNİCEM BUNLAR BENİM BULDUGUM
ÖRNEKLER SİZLERDE ÖRNEKLER EKLEYEBİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN
ÇOK TEŞEKKÜRLER ....

045grance6.jpg

016gransv9.jpg

0511gransb6.jpg

2957klnb4.jpg

3028grak3.jpg

3029klbj0.jpg

naturestickcb7.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimler Neden çikmadi Ya
Neyse Arkadaşlar üzerine
Tiklayinca Açiliyor Yorum-
Larinizi Bekliyorum....

canım ben çok beğendim...hatta evimde kullanmayı bile düşünebilirim ama nerden temin edebiliriz bu duvar süslerini bilgi verirsen mutlu olurum...
çok teşekkür ederim paylaşım ve öneri için aklıma parlak fikirler getirdin gerçekten...

canım bende bu stikerları çok beğeniyorum ama nereden temin edebilirim yada nasıl uygulayabilirim bilmiyorum

kızlar koçtaşta minikleri vardı ama o kadar büyükler için bi sorun derim yapı marketlere belki onlar da bulunur

ben çok beğendim ilkleri açıldı ama ikinci msjındakileri açamadım sağol

Canimya Tşkler Bende çok Istiyordum Bu Duvar Süslerini Evime Ama Duvar Tual Biliyordum Ben Bunlarin Yapistirma Oldugunu Bilmiyordum Peki Kolay Cikarmi Yani Sikilinca Uzerine Boyayi Nasil Yapacagiz Birde Nerden Bulabiliriz Acaba Ki Bunlari Resimlerdeki Ornekler Cok Guzel Miş Emeğine Sağlik

İzmir Agora alışveriş merkezi Paşabahçe mağazasında var.Çok hoş desenler vardı.Ama ben göreli 1 ay kadar oldu neler kaldı,gerisi geldimi bilmiyorum.

Canım birde gıda çarşısında Niş diye büyük toptancı var.Duvar kağıdı üzerine çeşitli ürünler varmış.Ben görmedim ama kızım çok beğenmiş.Müsait olduğunda orayada bakarsan fikir edinebilirsin.Uygulamasını da gösteriyorlarmış.

ben kullanmıyorum ama cok begendim bir site buldum bir bak istersen

1. [belki burdan daha geniş bilgi bulabilirsin

ben şimcik yaptım kendime fotosunu eklerim bakalım beğencek misiniz

oturma odam lila ve yeşil renklerinde olduğu ve de elimde lila renk malzeme olduğu için şimdilik sadece oturma odam için yaptım :) ama devamını da yapıciim diğer odalara

s6002835qq8.jpg

s6002836it3.jpg

bedafa sırnaşık şey koçtaştan aldığım yapışkanlı bir kağıdım vardı yani kutuları falan kaplamıştım ona çizip yapıştırdım duvara umarım kalıcı olur en yakın zamanda koçtaşa gidip yapışkanlı kağıtlara bakıcam kendim çizip yapıştırcam heryere evde lila ve pembe vardı o yüzden sadece oturma odama yapabildim :teytey:

Niş gıda çarşısının neresinde,biraz tarif edebilir misin? duvar kağıdı almak istiyorum bir bakayım oraya.

Canım ,kızım gitti o söyledi çok güzel ürünler varmış.Adres olarak Temsil plazadaymış.Belki sana yardımcı olur.

tatlım gerçekten süperler bayıldım bende evde bir kaç yerime yapmıştım özellikle solunma kapı yok alçıdan kemer var onun içine yaptım şablonu kendim çıkardım ve boyadım çok hoş oldu

ama seninkileride bil. kaydettim özellikle yatak odasındaki çok hoşuma gitti yatak baş ucuna onu yapacağım

Back
X