- Konu Sahibi eldevarhayat
Benim anladığım "kadının üstünde yakalansa ayağım kaydı düştüm aşkım. Sen bana güvenmiyor musun? Ruh hastası mısın sen diyebilitesi var bu erkek cinsinin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim anladığım "kadının üstünde yakalansa ayağım kaydı düştüm aşkım. Sen bana güvenmiyor musun? Ruh hastası mısın sen diyebilitesi var bu erkek cinsinin.
ama bence kolyeyle fular bir değil. bez parçası sonuçta erkekler anlamaz bile belki fular olduğunu ne bilim.
belki kardeşiniz satarım demiştir siz kullanırsınız demiştir ama bu bence bam başka bişey değil mi
yenilesi zor bir yalan
Bana mantıksız gelmedi.
Çünkü yaklaşık 3-4 yıl önce bi sokakta fularımı kaybettim. Farkettiğimde sokağı incik cincik aradık ama bulamamıştık. Parfüm kokması da gayet mantıklı bence.
Bi yerim parfüm kokuyorsa o kesin fularımdır. Parfümümü boynuma sıkar fularımı bağlarım ya da önce fuları bağlar üstüme parfüm sıkarım.
Ama fular benim değil haaa, yanlış anlaşılmasın :)
Mantıksız olan kısmı fuların parfüm kokması ya da yolda düşürülmüş kaybolmuş olması değil, bir erkeğin yoldan bayan fuları bulup beğenip eve getirmesi.
Çevrenizde bulduğu bir şeyleri eve getiren kimse yoksa mantıksız gelebilir tabi. Ama fuları bulamadığımı da anlatmıştım yazımda. Yani biri alıp götürmüş... Ha erkek aldı ha kadın mesela.
Babam kampta kalırken sabah karaya vuran birçok eşyayı eve getirir mesela. İhtiyacı var mı, yok. Ben bulsam alır mıyım, hayır ama böyle şeyler olmuyor demek değil ki bu. İmkansız, mantıksız değil yani.
Canim o adamin derdi o imiş zaten adam seninle tartışma çıkarmak için o salı oraya koymuş ve bu kadar çabuk silebiliyorsa seni hiç içinde sizi falan olmasın eğer zaten sevseydi seni sana öyle bağırıp terk etmezdi bunu daha düzgün açıklayabilirdi alttan alabilirdi mesela Hayır hayatım falan ayrıca ne sacma sapan bi bahane bu yok yolda bulmuş hoşuna gitmis falan hadi kız olsa bunu yapan anlarım da o bir erkek ne alaka desen falan ayrıca yolda bulduğu salda ki parfüm buram buram kokmaz sen takma onu boşver devam et bu adamın peşine düşersen çoook üzülürsun ben tecrubeliyimArkadaşlar sevgilimin evinde kadın fuları buldum. Buram buram parfüm kokuyordu. Buldum derken de öyle evini didiklerken değil yanlış anlaşılmasın. Fular aynanın önünde duruyordu tesadüfen gördüm. Gayet düzgün bir şekilde bu kimin diye sordum. "Yolda buldum çok hoşuma gitti deseni aldım" dedi. Cevap beni tatmin etmedi. Yolda bulduğum bir şeyi kesinlikle almam ben mesela. Bunun hastalığı var mikrobu var. Bunları söyleyince "yıkayacaktım" dedi. Bunu çöpe atalım lütfen dedim. Yok atmayalım dedi. Bu noktadan sonra ben koptum. Bu eve birini mi getirdin yoksa dedim. Bu sorumdan sonra çıldırdı. Beni suçlamanı telafi etmiyorsan bitti dedi. Bitirdi. Yüreğimde bir sızı oldu resmen. Ben de ağır bir soru sordum kabul ediyorum ama bu durumda ne düşünmeliydim. Resmen içime sızı düştü. Üzüntüyle saçma bir şekilde anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Her türlü eleştiriye de açığım herkes düşüncesini yazabilir. Kendime şu an objektif bakamıyorum çünkü. Çıldırmak üzereyim
İkna etmeye calisti derken?? Yolda bulduguna mi ikna etmeye calisti. Hey Allahim yaason durum beni ikna etmeye çalıştı biraz sonra da hiç konuşmadık.