- 4 Nisan 2008
- 3.713
- 4.259
- Konu Sahibi eldevarhayat
Ne kadar da zeytinyağı gibi üste çıkan bir erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona inanmadığımı inanmama gerekçelerimi belirten ve bitmesi konusunda hak verdiğimi söyleyen bir mesaj attım gece. sabah görmüş. suçlama ve iftira attığımı söyleyen bir mesaj yazmış. deminden beri de iki kez aradı açmadım. biraz da olsa gözüm açıldı artık sanırım. bunun için teşekkürler kk hanımları
aynen öyle. akıl mantık sıfır olmuş bende. adam gel otur şuraya ben de bunu sormanı bekliyordum diyecek sanki. :) Allah karşıma çıkardı işte.
Benim bir erkek arkadaşım da böyle, yolda yürürken kolye görmüştük yerde aldı mesela, ne yapacaksın dedik "temizlerim evde belki lazım olur" dedi, yine yüzük kutusu gibi bir şey vardı onu da almıştı yani böyle garip şeyler yapıyor gözümle görmesem inanmazdım ama var böyle tipler gerçekten. O yüzden iyice emin ol derim.
Kardeşi ve annesi onda kalıyordu bir aydır. Kardeşimin ya da annemin dese yine aklıma birşey gelmeyecekti. Yolda buldum getirdim deyince film koptu bende
Kardeşi ve annesi onda kalıyordu bir aydır. Kardeşimin ya da annemin dese yine aklıma birşey gelmeyecekti. Yolda buldum getirdim deyince film koptu bende
Hic inanmam bana yolda buldum denseArkadaşlar sevgilimin evinde kadın fuları buldum. Buram buram parfüm kokuyordu. Buldum derken de öyle evini didiklerken değil yanlış anlaşılmasın. Fular aynanın önünde duruyordu tesadüfen gördüm. Gayet düzgün bir şekilde bu kimin diye sordum. "Yolda buldum çok hoşuma gitti deseni aldım" dedi. Cevap beni tatmin etmedi. Yolda bulduğum bir şeyi kesinlikle almam ben mesela. Bunun hastalığı var mikrobu var. Bunları söyleyince "yıkayacaktım" dedi. Bunu çöpe atalım lütfen dedim. Yok atmayalım dedi. Bu noktadan sonra ben koptum. Bu eve birini mi getirdin yoksa dedim. Bu sorumdan sonra çıldırdı. Beni suçlamanı telafi etmiyorsan bitti dedi. Bitirdi. Yüreğimde bir sızı oldu resmen. Ben de ağır bir soru sordum kabul ediyorum ama bu durumda ne düşünmeliydim. Resmen içime sızı düştü. Üzüntüyle saçma bir şekilde anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Her türlü eleştiriye de açığım herkes düşüncesini yazabilir. Kendime şu an objektif bakamıyorum çünkü. Çıldırmak üzereyim
Ayrilmak istiyor da olabilir.Kardeşi ve annesi onda kalıyordu bir aydır. Kardeşimin ya da annemin dese yine aklıma birşey gelmeyecekti. Yolda buldum getirdim deyince film koptu bende
Yalan söylemek de zeka işidir.evden saç teli çıkabilir annesi kardeşi kaldılar gittiler birara çünkü. parfüm kokusu konusunda da fuları kokladı kokmuyor birşey dedi. nasıl kokmuyor kokuyor işte dedim. tekrar baktı. kardeşim sıkmıştır belki dedi. sonra ben çıldırırken o mevzu arada kaynadı tabi.