Evinde kadın fuları buldum....

Ona inanmadığımı inanmama gerekçelerimi belirten ve bitmesi konusunda hak verdiğimi söyleyen bir mesaj attım gece. sabah görmüş. suçlama ve iftira attığımı söyleyen bir mesaj yazmış. deminden beri de iki kez aradı açmadım. biraz da olsa gözüm açıldı artık sanırım. bunun için teşekkürler kk hanımları

Şöyle yazsaydınız inanmama gerekçesi olarak. Allah'a şükür beynim yerinde duruyor. Senin gibi beyin terk değilim sevgiliciğim. Sevgiliniz yakalandı mı zırvalayan erkeklerin krallığını ele geçirmiş durumda ve dünya tarihinin bir daha böyle bir vaka göreceğini sanmıyorum. :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

aynen öyle. akıl mantık sıfır olmuş bende. adam gel otur şuraya ben de bunu sormanı bekliyordum diyecek sanki. :) Allah karşıma çıkardı işte.

Benim anladığım "kadının üstünde yakalansa ayağım kaydı düştüm aşkım. Sen bana güvenmiyor musun? Ruh hastası mısın sen diyebilitesi var bu erkek cinsinin.

Benim bir erkek arkadaşım da böyle, yolda yürürken kolye görmüştük yerde aldı mesela, ne yapacaksın dedik "temizlerim evde belki lazım olur" dedi, yine yüzük kutusu gibi bir şey vardı onu da almıştı yani böyle garip şeyler yapıyor gözümle görmesem inanmazdım ama var böyle tipler gerçekten. O yüzden iyice emin ol derim.

Benim bir erkek arkadaşım da böyle, yolda yürürken kolye görmüştük yerde aldı mesela, ne yapacaksın dedik "temizlerim evde belki lazım olur" dedi, yine yüzük kutusu gibi bir şey vardı onu da almıştı yani böyle garip şeyler yapıyor gözümle görmesem inanmazdım ama var böyle tipler gerçekten. O yüzden iyice emin ol derim.

ama bence kolyeyle fular bir değil. bez parçası sonuçta erkekler anlamaz bile belki fular olduğunu ne bilim.
belki kardeşiniz satarım demiştir siz kullanırsınız demiştir ama bu bence bam başka bişey değil mi
yenilesi zor bir yalan

1. canım benim fikrimi sorarsan bence o birinindi . yani tahmin ettiginiz gibi birini getirmişti eve . ha bu normal arkadaş olur flort olur orasını bilemem . o aynanin önünde unuttu . sevgilinizfe atarsanız o kişi sizde unutmuşum der ister diye çekindi . e size de mevzuyu anlatamadigi için direk sıyrılmak için ayrıldı .

Hadi sokakta buldu aldı diyelim,öyle varsayalım,ama neden kimin olduğu belli olmayan birşey ićin sevgilisinin kalbini kırsın ki. Ne demek atamam. Tanıdığı birinin muhtemelen, ve o fuları'fuların bende kalmiş,görüşelim de vereyim'demek için kullanacak. Ben böyle düşündüm okuyunca

Kardeşi ve annesi onda kalıyordu bir aydır. Kardeşimin ya da annemin dese yine aklıma birşey gelmeyecekti. Yolda buldum getirdim deyince film koptu bende :KK43:

Emin misin annesi ve kizkardesinin 1 aydir orada kaldigindan. Gidip gordun mu, tanistin mi, baska bir kadın falanla gecirilmis 1 ay yoktur demi...
Dedigin gibi bizimkilerin dese hic uzerinde durulmaz bile. Ama supheli durum vesselam ...

Kardeşi ve annesi onda kalıyordu bir aydır. Kardeşimin ya da annemin dese yine aklıma birşey gelmeyecekti. Yolda buldum getirdim deyince film koptu bende :KK43:

aniden sorunca aklına gelmemiştir. daha doğrusu annesiyle kardeşinin orada kaldığını bile unutmuştur.
erkekte bişeylerden şüphelenince aniden sorucaksın ki şaşalasın, zaten abuk subuk bahaneler buluyorlar ani olunca iyice saçmalıyorlar.
herşeyden önce sokakta bulsa sen at dediğinde atması lazım. fuların sahibi belli ki var atamadı.

sevgilinin düzenli olarak eve getirdiği düzenli bir cinsellik yaşadığı biri var muhtemelen. eee bu kişi dişi elbette ve her dişi gibi çok tehlikeli.. bu dişi sizi bildiğinden kendisinin de sadece kullanıldığı düşüncesine dayanamadığından size bir hediye bırakmış.sevgiliniz ona kızsa dahi unutmuşum diyip geçebileceği hatta üstüne sen neden kontrol etmedin etrafı diye suçunu bastırabileceği türden.. taze koku sıkmış üstüne hani daha yeni gittim bu evden havasında..

sevgilinize gelince, bunu sizin sevgiliniz için özel olarak söylemiyorum bu erkek beyni hatanın kendinde olduğunu anlayınca kendilerine laf ettirmemek için ayrıl o zaman güvenmiyorsan bitsin o zaman diyor, tecrübeyle sabit :) ilişki o noktada bitse bile biliyor hatasını ama erkekliğinden dönmüyor. çünkü açıklama yapar senin gönlünü almaya çalışırsa hatayı kabul etmiş olacağını düşünüyor..

sana tavsiyem polemiğe girme. bırak gitsin polyannacılık oynamanın alemi yok. affedersen yine yok sayar seni. o yolda bulduklarını toplamaya devam etsin , aklınca seni kandırdığını sansın sen yoluna bak..

Arkadaşlar sevgilimin evinde kadın fuları buldum. Buram buram parfüm kokuyordu. Buldum derken de öyle evini didiklerken değil yanlış anlaşılmasın. Fular aynanın önünde duruyordu tesadüfen gördüm. Gayet düzgün bir şekilde bu kimin diye sordum. "Yolda buldum çok hoşuma gitti deseni aldım" dedi. Cevap beni tatmin etmedi. Yolda bulduğum bir şeyi kesinlikle almam ben mesela. Bunun hastalığı var mikrobu var. Bunları söyleyince "yıkayacaktım" dedi. Bunu çöpe atalım lütfen dedim. Yok atmayalım dedi. Bu noktadan sonra ben koptum. Bu eve birini mi getirdin yoksa dedim. Bu sorumdan sonra çıldırdı. Beni suçlamanı telafi etmiyorsan bitti dedi. Bitirdi. Yüreğimde bir sızı oldu resmen. :KK43: Ben de ağır bir soru sordum kabul ediyorum ama bu durumda ne düşünmeliydim. Resmen içime sızı düştü. Üzüntüyle saçma bir şekilde anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Her türlü eleştiriye de açığım herkes düşüncesini yazabilir. Kendime şu an objektif bakamıyorum çünkü. Çıldırmak üzereyim :KK43:
Hic inanmam bana yolda buldum dense

olaki gormedin gozunden kacti kokusunu al diye bool bol parfum skms ben ce yatagina sactelini melini de atmistir.bunlar fuckbody olarak baslamis,ama kiz ciddiye almis dogru duzgun iliski istio ozaman seni egale etmek zorunda ball gibi.bunun da cook kolay klasik bi yontemi var tabiiki.tekrar msj attiysa bi tereddutu var demektir bu adamin,sonucta oburuyle sadece cinsellik uzerine basladi iliskisi ama seninle duygusal bi boyut vardi.ben senin yerinde olsam bu duruma inanmadigimi acikca belli eder ondan sonra da hic bir erkegin sana boyle davranmasina izin veremeyecegini soyleyip,hic kibarligini bozmadan laflari koy koy git !!&

Of işte başkası niye böyle üzülüysoun ki :KK43: zaten adam bitirmek istiyormuş belli oluyo ki desen ne ya desen ne bizim halının da deseni var onuda bulsa evine mi getirecek bi mantık *-*

evden saç teli çıkabilir annesi kardeşi kaldılar gittiler birara çünkü. parfüm kokusu konusunda da fuları kokladı kokmuyor birşey dedi. nasıl kokmuyor kokuyor işte dedim. tekrar baktı. kardeşim sıkmıştır belki dedi. sonra ben çıldırırken o mevzu arada kaynadı tabi.
Yalan söylemek de zeka işidir.

Yolda bulduğu fuları eve getirdi. Baş köşeye koydu. Kardeşi de sokaktan gelen fulara parfüm sıktı ve baş köşeye geri koydu. Fuları ileriki bir tarihte yıkayacak. Fuları atmayalım mutlaka saklayalım.

Ben ikna oldum şahsen. Siz niye aklınıza kötü şeyler getirip de adamcağızı çileden çıkarıyorsunuz?

Cnm bnce hiç üzülme sevgilin resmen olayı gözünün içine sokmuş böyle bitmesi daha iyi olmuş bide sen bu insanla evliliği falan dusunseydin daha kötü olurdu bunları düşünme kendini üzme...

Sen sokakta temiz erkek gömleği bulsan eve getirir misin? Hadi getirdin sevgilin atalım bunu dese yok atmayalım der misin? Altın mı, pırlanta mı bu evde saklanıyor anlamadım. Hiç tanımadığın bir kişinin sokakta bulduğun eşyasını saklamak sence mantıklı mı?Çok saçma bir bahane bu.

Bununla gecmis olsun demelisin bence. Aranizda en ufak bi sevgi bagi olsaydi " bitti" demek bu kadar kolay olamazdi. Skma canini hayatina kaldgn yerden devam et hic olmamis gibi..

X