Evinde kadın fuları buldum....

Demeden geçemeyecem seninki işi pişirmiş bide suçluluk psikolojisi üstüne eklenince sana yol vermiş ne üzülüyon canım salla gitsin bu zihniyette bi insanı hayatına sokmadın farzet

düşündükçe aklıma başka ayrıntılar geliyor arkadaşlar. fular şekilli şekilde katlanmıştı. hani boynumuza değişik şekil verip dolarız ya. aynanın önünde şekilli şekilde duruyordu. yani bir erkek onu nasıl akıl etsin de öyle şekil versin. yani gerçi bu o kadar önemli değil. annesi de katlamış olabilir. önemli olan herşeyin ortada olması zaten.

düşündükçe aklıma başka ayrıntılar geliyor arkadaşlar. fular şekilli şekilde katlanmıştı. hani boynumuza değişik şekil verip dolarız ya. aynanın önünde şekilli şekilde duruyordu. yani bir erkek onu nasıl akıl etsin de öyle şekil versin. yani gerçi bu o kadar önemli değil. annesi de katlamış olabilir. önemli olan herşeyin ortada olması zaten.
Ee kardesi parfumu siktiysa anasi da sekil vermistir tabii niye olmasin. Aile gelenegiymis yolda bulunan fulara deger vermek :KK70:

eski sevgilisinin olabilir belki hatıra oalrak saklıyordur kaliteli parfüm kokusu kolay geçmez öyle yada birini getirmiş eve yolda bulma ihtimali çok düşük bir ihtimal ama dogru söylüyorda olabilir tavırlarından sen daha iyi anlarsın yalan söyleyp söylemediğini ama çöpe atmak istememesi hatırası olan bişeymiş izlenimi verdi bana

Bi de bi kadin kendini aldatan adamin sozune niye inanir onu anlamam. Ya zaten adam seni kandirmayacak adam olsa aldatmaz niye agzindan cikan lafa inaniyosun? Ne diyecekti EVET BIRTANEMM BENIM BIRLIKTE OLDUGUM BI KIZ VAR O BIRAKMISTIR SENI ALDATIYORUM mu diyecekti dunya boyle bi yer mi :d adami sucustu basarsan anca o zaman mecburen ortaya cikar. Biraz makul olun ya

Adamın yolda bulunacaklar listesinde daha neler var acaba.Boşver diyeceğimde ha deyince olmaz bilirim.Şu var ama hayatta kimseye güven yok işte zamanla öğreniyorsun büyük konuşmamayı, herşeyi görmemeyi ,gördüğünü ciddiye almamayı falan..Eh sevgililik döneminde kurtulmuşsun daha bunun nişanlı ,evli olma hali var.Umarım bundan sonrası güzel olsun senin için.

Bi de bi kadin kendini aldatan adamin sozune niye inanir onu anlamam. Ya zaten adam seni kandirmayacak adam olsa aldatmaz niye agzindan cikan lafa inaniyosun? Ne diyecekti EVET BIRTANEMM BENIM BIRLIKTE OLDUGUM BI KIZ VAR O BIRAKMISTIR SENI ALDATIYORUM mu diyecekti dunya boyle bi yer mi :d adami sucustu basarsan anca o zaman mecburen ortaya cikar. Biraz makul olun ya
aynen öyle. akıl mantık sıfır olmuş bende. adam gel otur şuraya ben de bunu sormanı bekliyordum diyecek sanki. :) Allah karşıma çıkardı işte.

Canım benim geçmiş olsun bende aldatılmaktan kurtulduğun için şükür etmen Lazım at o sızıyı yüreğinden çünkü basbaya eve kız getirmiş kızda bence bilerek unutmuş onu orda Kadınların öyle huyu vardır oda Fırsatı bulmuşken yol gösterdi sana o Yüzden kendini hiç suçlama ve kesinlikle arayıp sorma resmen aldatmış seni yolda buldum Yalanlarını yeme

Amacı ayrılmaksa ayrılma kız. Bir şekilde barış sonra boynuzu takıp sepetle pisliği :KK70:

X