Evinde kadın fuları buldum....

Ee kiz geri isteyecek sonucta.. Ya bu adamin bugune kadar falsosunu gormemen senin pek bu islere merak olmamandan. Fulari gozune sokmuslar nerdeyse inanacaksin yolda bulduguna. Baska kiz olsa simdiye nelerini cikarmisti onun
Telefonuna bakmam. Hiçbir şifresini bilmem, sorsam da söylemez, ki sormam zaten onun özeli. İş yerindeyken arayıp rahatsız etmem. Birşeyden şüphe duydum mu dan diye suratına karşı sorarım dedektifçilik yapmam. Aldatılmayı çoktan hak etmişim şu an bakıyorum da. :)

Hayır bir de sokakta bulunan pis fular neden aynanın önünde? Bari kirli sepetine banyoya falan atsaydı yine bir nebze. Biri sanki aynanın önünde çıkartıp oraya koymuş gibi:KK53:

Telefonuna bakmam. Hiçbir şifresini bilmem, sorsam da söylemez, ki sormam zaten onun özeli. İş yerindeyken arayıp rahatsız etmem. Birşeyden şüphe duydum mu dan diye suratına karşı sorarım dedektifçilik yapmam. Aldatılmayı çoktan hak etmişim şu an bakıyorum da. :)
Ne munasebet kim aldatilmayi hak eder ki.. Bugune kadar baska suphelerin oldu o zaman?

ben de bir toka bulmuştum, annesinin çıktı hatta dolapta annesinin başka kıyafetleri de vardı kalmaya geldiğinde giydiği. onları da gösterip rahatlattı içimi. yoldan bulması mantıklı gelmedi. parfüm kokusunu nasıl açıklıyor ? biraz bakın saç falan var mı..

ben de bir toka bulmuştum, annesinin çıktı hatta dolapta annesinin başka kıyafetleri de vardı kalmaya geldiğinde giydiği. onları da gösterip rahatlattı içimi. yoldan bulması mantıklı gelmedi. parfüm kokusunu nasıl açıklıyor ? biraz bakın saç falan var mı..
evden saç teli çıkabilir annesi kardeşi kaldılar gittiler birara çünkü. parfüm kokusu konusunda da fuları kokladı kokmuyor birşey dedi. nasıl kokmuyor kokuyor işte dedim. tekrar baktı. kardeşim sıkmıştır belki dedi. sonra ben çıldırırken o mevzu arada kaynadı tabi.

Ne munasebet kim aldatilmayi hak eder ki.. Bugune kadar baska suphelerin oldu o zaman?
işyerinde arada muhabbet ettiği bir kadın var ondan birara şüphe duymuştum. ortada hiçbir şey yoktu yalnız. öyle kendi kendime his gelmişti. onu da dann diye sormuştum bu kadınla muhabbetin nedir senin diye :) normal iş arkadaşım dedi geçti tabi. tabi ki hiç kimse hak etmez aldatılmayı.

evden saç teli çıkabilir annesi kardeşi kaldılar gittiler birara çünkü. parfüm kokusu konusunda da fuları kokladı kokmuyor birşey dedi. nasıl kokmuyor kokuyor işte dedim. tekrar baktı. kardeşim sıkmıştır belki dedi. sonra ben çıldırırken o mevzu arada kaynadı tabi.
Adam yoldan fular bulmus eve koymus kardesi fulara parfum sıkmış geri yerine koymus cope atacam deyince ortalik ayaga kalkmis :))))) ya bu nasi yalan neresinden tutsan elinde kaliyo. Adam yolda bulsa niye parfum kokusunu aciklamaya calissin yalanlar soylesin ne biliim kardesim der gecer :d

işyerinde arada muhabbet ettiği bir kadın var ondan birara şüphe duymuştum. ortada hiçbir şey yoktu yalnız. öyle kendi kendime his gelmişti. onu da dann diye sormuştum bu kadınla muhabbetin nedir senin diye :) normal iş arkadaşım dedi geçti tabi. tabi ki hiç kimse hak etmez aldatılmayı.
Nesinden suphelenmistin

Aşırı derecede sinirlendi. Rest çekti. Beni suçluyorsun dedi. Tamam haklı suçladım buraya birini mi getirdin diyerek ama ne demeliydim kendime de kızıyorum serinkanlı olmadığım için :KK43:
Esimin beni aldattigini ortaya cikardigimda o da sinirlenmisti. Bagirip cagirmisti. Ruh hastasi olmakla suclamisti. Burda bu tip bir suru hikaye okuyabilirsin. Bunu yapan butun erkeklerde genel tavir ayni: bagirip cagirip kendi sucunu ortmek icin karsi tarafi suclamak.
Uzulme. O kaybetti. Sen kazandin. Onun gercek yuzunu gormus oldun.

Sanki altın bulmuş :) Arkadaşımın " yalanı tabi buraya uygun olmadığından yolda bulduğunu söylemiş. Bana da inandırıcı gelmedi. Fular kullanıyor mu peki ?

Ben de eşime anlattım olayı; kızın biri fular bulmuş böyle böyle diye...ee sonuç dedi, sonuç işte yalan söylüyor adam dedim, ne biliyorsun bulup getiremez mi dedi, ne işi olur ki bir adamın fularla dedim, size göre erkeklerin doğru söyleme ihtimali yok zaten dedi:KK70::KK70::KK70:

Kadınlar bu soruya kızabilirde , bir erkek ilişkiyi bitirecek kadar kızmaz bence.
Açıklayamadığı bir şey var ki kaçtı.

Tatlım bariz birini getirmiş eve. Hayır madem yolda buldun, sen parfüm kokuyor deyince neden Israrla hayır kokmuyor diyor, sen kokuyor diye diretince kardesim sıkmıstır diyor bende oraya takıldım. Bastan evet parfüm kokuyor deyip seni onaylamaması kendi yalanını kapatmak icin seni yalancı çıkarmak istemesinden baska bisey değil.Ayrıca bağırıp çağırmak falan neyin nesi hepsi suçluluk psikolojisi sakın kendini suçlama. Buz gibi aldatmış sıvamaya çalışmış en sonunda tüyü dikmiş.kac Yıldır birliktesiniz?

X