Evinde kadın fuları buldum....

Normalde kesin yalan söylüyor denir de ilişkiniz ne kadar zamandır devam ediyordu.hic şimdiye kadar açığını yakaladınız mı? Bunlar da önemli. Eğer zeki bir erkekse istese annemin falan da diyebilirdi.hani kişilik önemli benden ayrılmak istese açıkça diyebilir oyunlarla işi olmaz diyorsanız doğru da söylüyor olabilir

Doğru söylüyorsa bile sevgilinizin içinde bir Fırat yatıyor, bu nedir ya sokakta çöp bul al eve getir:KK70:
1 (11).jpg

Tatlım düşündüğün şeyden emin olabilirsin.Salak bide asla öyle bişey yapmıcağım için bak nasılda çıldırdım bianda şekline girmiş.Ama yemezler,rahat ol sen haklısın :KK15:

Kız fuları sormuş .çocuk demiş yolda buldum,rengini beğendim,kız demiş ne kadar cemil ipekçi bir erkek.

Allah da seni güldürsün kardeş :KK70::KK70::KK70:

E eldevarhayat ne olur kusura bakmayın ama bu cevaba çok güldüm ve arkadaşa teşekkür etmek istedim.

ayrıca ben bu mesajı okuyup kahkaha atınca eşim ne olduğunu merak etti olayı ona da anlattım (affınıza sığınarak)
"bir erkek olarak sen ne düşünüyorsun?" dedim "tabi ki yalan söylemiş" dedi. bu tür konularda sezgisine ferasetine çok güvenirim pek yanılmaz.

ne olur artık üzülmeyin, ağlamayın
serinkanlı olun, eğer gerçekten kandırıldıysanız güzelce itiraf ettirin sonra basın tekmeyi, bir yerlerde sizi bekleyen "daha hayırlısına" dönün yüzünüzü...
bazen bir türlü konduramıyoruz ama emin olmadan da içimiz içimizi yiyor.
inşallah gerçek neyse bir an önce karşınıza çıkar...

çöpe atalım bunu deyince yok yok atma diyor bir de. hani sanki hatıra birşey olur da atılmasını istemezsiniz ya..
Ee kiz geri isteyecek sonucta.. Ya bu adamin bugune kadar falsosunu gormemen senin pek bu islere merak olmamandan. Fulari gozune sokmuslar nerdeyse inanacaksin yolda bulduguna. Baska kiz olsa simdiye nelerini cikarmisti onun

E eldevarhayat ne olur kusura bakmayın ama bu cevaba çok güldüm ve arkadaşa teşekkür etmek istedim.

ayrıca ben bu mesajı okuyup kahkaha atınca eşim ne olduğunu merak etti olayı ona da anlattım (affınıza sığınarak)
"bir erkek olarak sen ne düşünüyorsun?" dedim "tabi ki yalan söylemiş" dedi. bu tür konularda sezgisine ferasetine çok güvenirim pek yanılmaz.

serinkanlı olun, eğer gerçekten kandırıldıysanız güzelce itiraf ettirin sonra basın tekmeyi, bir yerlerde sizi bekleyen "daha hayırlısına" dönün yüzünüzü...
Eniste tecrubeli galiba :d

çok teşekkür ederim gerçekten. dışardan bir erkek yorumu da önemli oldu benim için. ben o kadar mükemmelleştirmişim ki gözümde onu. suçladığım için bile saatlerdir kendimi suçluyorum. rica ederim ayrıca gülün tabi. ben ağladığım halde gülüyorum bazı yorumlara şu an. :)

X