- 3 Ağustos 2012
- 337
- 146
- Konu Sahibi eldevarhayat
Ya doğru söylüyorsa? Olamaz mı?
Tabi olabilir kendim duruma hiç objektif bakamıyorum zaten şu an hepinizden fikir almak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya doğru söylüyorsa? Olamaz mı?
Bana çok da numara gibi gelmiyor açıkçası. Doğru söylemiş bence de yerde bulunan bi şeyi üstelik kadın esyasini alması ilginç.Tabi olabilir kendim duruma hiç objektif bakamıyorum zaten şu an hepinizden fikir almak istedim
Yolda fular mi bulmus :)))))))) fularin kadini da var miymis :)))))Arkadaşlar sevgilimin evinde kadın fuları buldum. Buram buram parfüm kokuyordu. Buldum derken de öyle evini didiklerken değil yanlış anlaşılmasın. Fular aynanın önünde duruyordu tesadüfen gördüm. Gayet düzgün bir şekilde bu kimin diye sordum. "Yolda buldum çok hoşuma gitti deseni aldım" dedi. Cevap beni tatmin etmedi. Yolda bulduğum bir şeyi kesinlikle almam ben mesela. Bunun hastalığı var mikrobu var. Bunları söyleyince "yıkayacaktım" dedi. Bunu çöpe atalım lütfen dedim. Yok atmayalım dedi. Bu noktadan sonra ben koptum. Bu eve birini mi getirdin yoksa dedim. Bu sorumdan sonra çıldırdı. Beni suçlamanı telafi etmiyorsan bitti dedi. Bitirdi. Yüreğimde bir sızı oldu resmen. Ben de ağır bir soru sordum kabul ediyorum ama bu durumda ne düşünmeliydim. Resmen içime sızı düştü. Üzüntüyle saçma bir şekilde anlatmış olabilirim kusura bakmayın. Her türlü eleştiriye de açığım herkes düşüncesini yazabilir. Kendime şu an objektif bakamıyorum çünkü. Çıldırmak üzereyim
Evet karsi taraf adamin sevgilisi oldugunu biliyo ve ona BAK BU ADAM BENIMLE DUZENLI SEKS YAPIYO HABERIN OLSUN HA mesaji birakmis net sekilde. Eminim parfumu iki kat sıkıp koydu orayaBoyle durumlarda genelde ikinci sahsiyet aradan digerinin cikmasi icin ozellikle bir esyasini birakir. Adamin birden sinirlenmesi de dogruluyor. Yolda buldum demesi de cok kotu bir yalan. Hic canin yanmasin. Kurtuldugina sukret. O fular kiminse iki gun sonra o da emin ol baskasinin donunu bulur cok afedersin.
Aşırı derecede sinirlendi. Rest çekti. Beni suçluyorsun dedi. Tamam haklı suçladım buraya birini mi getirdin diyerek ama ne demeliydim kendime de kızıyorum serinkanlı olmadığım içinBoyle durumlarda genelde ikinci sahsiyet aradan digerinin cikmasi icin ozellikle bir esyasini birakir. Adamin birden sinirlenmesi de dogruluyor. Yolda buldum demesi de cok kotu bir yalan. Hic canin yanmasin. Kurtuldugina sukret. O fular kiminse iki gun sonra o da emin ol baskasinin donunu bulur cok afedersin.
Iki olasılık var
1 - sevgilin doğru söylüyor ve ona guvenmedigin için haklı olarak ilişkiyi bitirmiş
2 - başka birisi var fular da bahanesi olsun diye özellikle oraya konulmuş
Valla hanımlar bir yandan ağlıyorum bir yandan gülüyorum. Çok alemsiniz :)Yolda fular mi bulmus :)))))))) fularin kadini da var miymis :)))))
Birtanem o kizla bayagi ciddiye gidiyolar heralde o yuzden kaliteli yalan soyleme zahmetine girmemis yavastan hazirliyo seni sona dogru uzgunumKardeşi ve annesi onda kalıyordu bir aydır. Kardeşimin ya da annemin dese yine aklıma birşey gelmeyecekti. Yolda buldum getirdim deyince film koptu bende
"Yolda buldum çok hoşuma gitti deseni aldım" dedi.
bencede yaBelki kadın sümüğünü sildi attı..
Sevgilinin çöplere zaafı mı var..
Valla adam guzel oynuyo zaten senden ayrilacakti bi de seni suclu ilan etti :d erkekler aptaldir ince dusunmez bu plani fularli kiz yapmistir kesinözür dilemiyorsan telafi etmiyorsan bitsin diye mesaj attı demin de.
ne zamandır devam ediyor ilişkiniz? güvenini sarsacak bişey yaptı mı şimdiye kadar?özür dilemiyorsan telafi etmiyorsan bitsin diye mesaj attı demin de.
yok yok kırıcı yoruma da açığım. çünkü hiçbirşeye objektif bakamıyorum şu an. çıldırdım bir ağlayıp bir gülüyorumbencede ya
şaka bi yana doğru söylüyor olabilir ama bence çok düşük bi ihtimal
ayrıcada her türlü eleştiriye açığım diye konu açan üyeyi gördük çok şükür. genellikle ay litfen kırıcı yorum yapmayııııın derlerdi
Aldatma manasında birşey olmadı. Ama ben de telefon facebook kurcalayan dedektif ruhlu biri değilim o yüzden belki de ayakta uyutuldum bilmiyorum.ne zamandır devam ediyor ilişkiniz? güvenini sarsacak bişey yaptı mı şimdiye kadar?