En son arabaya atacağım çamaşır makinem olurdu , atanda büyük ihtimal erkektir otursun çamaşırlar elde yıkasın ,
Evet bir parça birşey varOnun içinde çamaşır mı var?
Arabandan cok camasir makinesine icim gitti
Kız nasıl şaşırmıyorum diyorsun baksana Koca makinası atmış adam"Bir de sürekli akillara durdunluk" veren diye yazmiyorlar mi
şahsen şasirmiyorum. Aklima durgunluk da gelmedi
Yazık ayol bari çamaşırı alsalarmışEvet bir parça birşey var
Zaten pusuda bekliyormuş kavga etmiş kaç kere buraya koyma diyeYazık ayol bari çamaşırı alsalarmış
Hayır bir de o makinanın borularını falan sökmek iş yani. Cinnet geçirse sandalye atar, sehpa atar, ne bileyim koltuk atar çekyat atar insan. Çamaşır makinasını nasıl atarsın
Makina da löp diye yerleşmiş arabanın üzerine, düzgün atmış hakkını vermek lazımZaten pusuda bekliyormuş kavga etmiş kaç kere buraya koyma diyeama harbi koca makina nasıl kaldırdı da attı
Kaslıysa demekMakina da löp diye yerleşmiş arabanın üzerine, düzgün atmış hakkını vermek lazım
Ben böyle bir olay duymustum efem.Kız nasıl şaşırmıyorum diyorsun baksana Koca makinası atmış adam
Hahahah :) Allah mekanını cennet etsinBen böyle bir olay duymustum efem.kari koca kavga etmisler. Biri makinayi camdan disari atmis bana uzak bir konu degil.yani (akrabamiz oluyorlar). Bir baska akrabamiz (iyi adamdi ama iste ) rahmetli evin önüne park eden arabalarin sileceklerine zarar veriyordu. Ben balkondan görüyordum onun yaptigini. Cok iyi bir adamdi ama iste bu konuya takmisti. Genc yasta rahmetli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?