• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evin önüne park edilmesine sinirlenen kişi, arabanın üzerine çamaşır makinası attı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
İzmir’de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Apartmanının önüne araç park edilmesine kızan bir kişi, önce aracın üstüne boya döktü, ardından evindeki çamaşır makinesini balkondan arabanın üzerine attı.
Capture.JPG

İzmir Gaziemir ilçesi 56 numaralı sokakta ilginç bir olay yaşandı. Gece saatlerinde apartmanının önüne araç park edildiği için sinirlenen bir şahıs, araç kaldırılmayınca önce üstüne boya döktü. Ardından çamaşır makinesini balkondan arabanın üzerine attı.

Sabah saatlerinde otomobilini, üstündeki çamaşır makinesiyle birlikte gören araç sahibi şoke olurken, şahsın daha önce de apartmanının önüne park eden araçlara benzer zararlar verdiği iddia edildi.

Araç sahibi, olayla ilgili şikayetçi oldu. Olayın görgü tanığı M.B., gece uyurken bir ses duyduğunu, arabanın üstüne çamaşır makinesi atıldığını ise sabah işe giderken gördüğünü ve şoke olduğunu söyledi.
http://www.cnnturk.com/video/turkiye/arabanin-uzerine-camasir-makinesi-atti

En son arabaya atacağım çamaşır makinem olurdu , atanda büyük ihtimal erkektir otursun çamaşırlar elde yıkasın ,

"Bir de sürekli akillara durdunluk" veren diye yazmiyorlar mi :D :D
şahsen şasirmiyorum :deli:. Aklima durgunluk da gelmedi :KK53:

Yazık ayol bari çamaşırı alsalarmış :KK70:

Hayır bir de o makinanın borularını falan sökmek iş yani. Cinnet geçirse sandalye atar, sehpa atar, ne bileyim koltuk atar çekyat atar insan. Çamaşır makinasını nasıl atarsın :KK70:
Zaten pusuda bekliyormuş kavga etmiş kaç kere buraya koyma diye :deli: ama harbi koca makina nasıl kaldırdı da attı :olamaz:

Kız nasıl şaşırmıyorum diyorsun baksana Koca makinası atmış adam :KK70:
Ben böyle bir olay duymustum efem. :KK53:kari koca kavga etmisler. Biri makinayi camdan disari atmis :deli:bana uzak bir konu degil.yani (akrabamiz oluyorlar). Bir baska akrabamiz (iyi adamdi ama iste ) rahmetli evin önüne park eden arabalarin sileceklerine zarar veriyordu. Ben balkondan görüyordum onun yaptigini. Cok iyi bir adamdi ama iste bu konuya takmisti. Genc yasta rahmetli oldu.

Ben böyle bir olay duymustum efem. :KK53:kari koca kavga etmisler. Biri makinayi camdan disari atmis :deli:bana uzak bir konu degil.yani (akrabamiz oluyorlar). Bir baska akrabamiz (iyi adamdi ama iste ) rahmetli evin önüne park eden arabalarin sileceklerine zarar veriyordu. Ben balkondan görüyordum onun yaptigini. Cok iyi bir adamdi ama iste bu konuya takmisti. Genc yasta rahmetli oldu.
Hahahah :) Allah mekanını cennet etsin

Back