ya bu parmak izi olayini hic dusunmemistim akil akildan ustundur derler. valla hep silemem ben calisan bir insanim.kırılıp dökülmesini geçtim de ....bakımı -tatlicadiarzu- üstelik holün her yerine diyorsun...benim girişte bir boy aynası yaatk odalarımızda birer boy aynası...beni delirtmeye yetiyorbenneyaptımki...parmak izleri...ben yapmayın etmeyin şu aynalara değmeyn diye evde sürekli sinir harbindeyim...:mymeka:zaten hiç bir yüzeyde sevmem parmak,el izleri felan ama aynalar daha fena...işine karışmış gibi olmayayım da asla yaptırmazdım.....sistire yaptırıp yeniden açık renk vernikle boyatmatı düşünebilirsin...yada yağlı boya evinin diğer bölümleri ile uygun düşecek bir renk seçimi ile gayet güzel görünebilir....olmadı yine güzel bir renkte kendinden jakarlı veya ince empirme desenli,silinebilir duvar kağıdı...olabilir:sm_confused:hem duvar kağıtları yeniden moda olmaya başlamış...öle duyum aldım....yerimseniben...ama tabii sen bilirsin..sevgiler
bu normal ayakkabilik degil de ayakkabilari ddik dik yerlestirip kapatilan ayakkabiliklar var ya bilmeme anlatabildim mi onlardan dusunuyorum aslinda.
ayakkabilar yanyana park eden arabalar gibi park yerlerine giriyorlar. ama tabi az ayakkabi alir ama olsun uzun yaptiririrm ben de. beyaz iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?