Feng shui diye bir inanış var Çin’den gelen. Bi araştırın derim.kızlar öncelikle iyi haftalar diliyorum. benim bir sorunum var. sorun mu onu da bilmiyorum. evimi çok seviyorum. her detayını eşimle kendi isteğimize göre döşedik hala daha devam ediyoruz yavaş yavaş bi şeyler alıp değiştirmeye. ama bir şey fark ettim evde huzursuz bi hava var ve sanki biz de bundan etkileniyoruz. çook eskiden bir şey okumuştum şamanizmde mi tam hatırlamıyorum ama evde kırık çatlak eşya bulundurmayın negatif enerji yayar gibi bi şeydi. ben de kulbu kırık kupamı bile atmam eğer içilebilecek durumdaysa. ya da saksı yaparım. aklıma geldi böyle bi şey olabilir mi sizce? ya da sizin dikkat ettiğiniz şeyler var mı? mesela evin güneyinde bitki bulundurun akvaryum koyun falan gibi şeyler de okumuştum. böyle şeyleri yapıp gerçekten evin havasını değiştiğine inanıyor musunuz? hiç böyle düşünmemiştim ama bu hafta sonu kayınvalidemdeydik mükemmel bi haftasonu geçirdik dün akşam döndük eve girmeden hadi birer kadeh bi şey içelim diye merkeze indik her şey çok güzeldi sürekli birbirimizi sevdiğimizden bahsedip eskileri yad ettik vs .çok keyifliydi. ama eve geldik çok çok saçma sapan bir şeyden birbirimizde girdik. yani laf dalaşı gibi. en fazla 10 dkka sürüyor gerçi hemen yumuşuyoruz ama sanki evde gerçekten negatif bi hava var ne yapmalıyım bilmiyorum belki de benim evhamımdır.
aaaa evet bunu duymuştum da adı aklıma gelmemişti çok teşekkür ederim :)Feng shui diye bir inanış var Çin’den gelen. Bi araştırın derim.
evet kesinlikle başka yerde bu şekilde değilim.. anlamadım nedendir...bende şu şekilde oluyor canım hiçbir şey yapmak istemiyor sadece yatmak istiyorum ama başka bir yere gidince hiç öyle değil
Evde tütsü yakmayı deneyebilirsiniz. Evdeki kötü enerjiyi aldığı söyleniyor bu ara çok görüyorum. İyi gelir belki daha iyi hissedersiniz.
Adaçayı ve tütsü yakın. Yerleri sildiğiniz suya sirke dökebilirsiniz
Fazla eşya da insanı negatif enerjiye boğar, enerji akımını engeller.
çoookkkk teşekkür ederim hepinize. bu akşam tütsü ve adaçayını deneyeceğim. pek fazla eşyam yok evde. sirke de çok iyi fikir gibi duruyor. tekrar çok teşekkür ederim:)kırık eşyaları atın adaçayı yakın ve bakara suresini açın kapıları pencereleri de açın evin odalarına huzur yayılsın
üzerliği şuan öğrendim. çok teşekkür ederim bunu hemmmeenn deneyeceğim :)Adaçayı ve üzerlik ile tütsü yapıp, inanç durumuna göre dua edebilirsiniz.
Kırık eşya ve kuru çiçekleri atın.kızlar öncelikle iyi haftalar diliyorum. benim bir sorunum var. sorun mu onu da bilmiyorum. evimi çok seviyorum. her detayını eşimle kendi isteğimize göre döşedik hala daha devam ediyoruz yavaş yavaş bi şeyler alıp değiştirmeye. ama bir şey fark ettim evde huzursuz bi hava var ve sanki biz de bundan etkileniyoruz. çook eskiden bir şey okumuştum şamanizmde mi tam hatırlamıyorum ama evde kırık çatlak eşya bulundurmayın negatif enerji yayar gibi bi şeydi. ben de kulbu kırık kupamı bile atmam eğer içilebilecek durumdaysa. ya da saksı yaparım. aklıma geldi böyle bi şey olabilir mi sizce? ya da sizin dikkat ettiğiniz şeyler var mı? mesela evin güneyinde bitki bulundurun akvaryum koyun falan gibi şeyler de okumuştum. böyle şeyleri yapıp gerçekten evin havasını değiştiğine inanıyor musunuz? hiç böyle düşünmemiştim ama bu hafta sonu kayınvalidemdeydik mükemmel bi haftasonu geçirdik dün akşam döndük eve girmeden hadi birer kadeh bi şey içelim diye merkeze indik her şey çok güzeldi sürekli birbirimizi sevdiğimizden bahsedip eskileri yad ettik vs .çok keyifliydi. ama eve geldik çok çok saçma sapan bir şeyden birbirimizde girdik. yani laf dalaşı gibi. en fazla 10 dkka sürüyor gerçi hemen yumuşuyoruz ama sanki evde gerçekten negatif bi hava var ne yapmalıyım bilmiyorum belki de benim evhamımdır.
yaa gerçekten çok teşekkür ederim bu video üzerinden devam edeceğim, aradığımı buldum sanırııımmm :)Benim bir arkadaşım çok meraklı böyle şeylere. O dedi diye bardak ile bir şeyler yapmıştım,evimde negatif enerji yok gibi görünmüştü.
Şimdi sizin için yazdım internete,hemen hemen şöyle bir şeydi. İzleyin,belki yardımcı olur.
evet ya bizden önceki yaşayanın enerjisini taşıyor sanki ben de öyle hissediyorum. bekar evim böyle değildi benden önce ev sahibi yaşıyormuş oradayken çok huzurlu ve evime bağlıydım burada biraz daha farklı işler. eve bağlıyım ama eskisi gibi düzenli ve temiz değilim... dediklerinizi uygulayacağım çok teşekkür ederim :))Kırık eşya ve kuru çiçekleri atın.
Fazla eşya olmamalı enerji akışı sağlanmalı.
Tozlu olmaması gerekiyor evin özellikle yatağın altı ve malesef sizden önce yaşayanların enerjisini taşıyo ev mutlaka arındırmak lazım.Eğer sıfır binaya girmediyseniz.Çöp birktirmemeye özen gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?