- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
kızlar öncelikle iyi haftalar diliyorum. benim bir sorunum var. sorun mu onu da bilmiyorum. evimi çok seviyorum. her detayını eşimle kendi isteğimize göre döşedik hala daha devam ediyoruz yavaş yavaş bi şeyler alıp değiştirmeye. ama bir şey fark ettim evde huzursuz bi hava var ve sanki biz de bundan etkileniyoruz. çook eskiden bir şey okumuştum şamanizmde mi tam hatırlamıyorum ama evde kırık çatlak eşya bulundurmayın negatif enerji yayar gibi bi şeydi. ben de kulbu kırık kupamı bile atmam eğer içilebilecek durumdaysa. ya da saksı yaparım. aklıma geldi böyle bi şey olabilir mi sizce? ya da sizin dikkat ettiğiniz şeyler var mı? mesela evin güneyinde bitki bulundurun akvaryum koyun falan gibi şeyler de okumuştum. böyle şeyleri yapıp gerçekten evin havasını değiştiğine inanıyor musunuz? hiç böyle düşünmemiştim ama bu hafta sonu kayınvalidemdeydik mükemmel bi haftasonu geçirdik dün akşam döndük eve girmeden hadi birer kadeh bi şey içelim diye merkeze indik her şey çok güzeldi sürekli birbirimizi sevdiğimizden bahsedip eskileri yad ettik vs .çok keyifliydi. ama eve geldik çok çok saçma sapan bir şeyden birbirimizde girdik. yani laf dalaşı gibi. en fazla 10 dkka sürüyor gerçi hemen yumuşuyoruz ama sanki evde gerçekten negatif bi hava var ne yapmalıyım bilmiyorum belki de benim evhamımdır.